aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

aslında sigara bögreğinden yapılmaz bu sigara bögreğinde çok farklıdir, yanında soslu ikram edilir canim pamuğummm

Canim ya, kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm!!
Çok güzel bir kızın ya çatlıyordur, herşey gözüne batıyor. .

Üzülme kuzum ya! Valla daralmanı çok iyi anlıyorum,!
Benim eşimde evlenmeden önce ayni saplantılar vardı! !
Benimde inan birtane arkadaşım bile yok, her kıyafetime karışır,
Müşterimi bile kiskanir

Bu erkekler bazen ne kadar acımasız:)
Ben eşimi tanıdığım için, çok Dikat ediyorum herşeye, sakıncalı bir şey giyerkende sorarım nasıl duruyor?
Normal bir kıyafet giyerim, oh süper der, topuklu giyerim, o kıyafet tamamen değişir gözünde

Yakinda biz bu adamların yüzünden iyice yabanileşiriz
Ama benim tekniğim şu dogunalim,
Keyfin bilir diyorum,
Ama aynı şeyler senin içinde geçerli,
Oraya buraya giderken izin alcan, haber vereceksin!

Bir keresinde markali güzel hir pantolon aldı, giyemezsin bunu çok ilgi çekiyor, yirtiyor resmen dedim, oysa çok beyenmişdim!
Sırf bunu yola getirmek için dedim, çok üstüme gelmesin diye!, gidip vermiş deli!

Ama böyle böyle akilandi birazciiiik! Arada bazen yine deliriyorum o başka!

Kıyafet en kavga alanımızdı:) ama bundan en kötüsü yalnızlık:))
Bu yüzden burasi bana çok iyi geldi dogunalcim:)

Belki sende benim fikrimi denersin, ama kavga etmeden! Huyuna suyuna gitmiş gibi..
Canım benim ya..
Ben alıştım, o alıştı.. kaç sene kavga ede, ede..

Senin durumun daha kötü, dikat etmelisiniz, çünkü evlisiniz:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Meleyim sana bol şanslar, provanın keyfini çıkar! ! Bol bol resim çek, anı için:))

tşk ederim perimmmm:) çekerim çekerimm hpsi bi anı sonçta :)

ımmms yaah bnmkide hiç kıskanç diil basen kıskanır felan açık giyim olursa ama oda hemen bişe diince ikna oLur:) onla bunla görüşmeme kıyafetlerime makyajıma hatta onu ekip kızlarla görüşmeme bile karısmaz trip atmaz :) bendee kıskansın biras istrdm:))

Keşke herkes senin eşin gibi olsa! Bak biz neler çekiyoruz:)
Sırf o kiskaniyor diye kendi tarzimda giyinemiyorum ben, açik bir şey giysem tamam, kumaş türüne kadar burnunu sokar
Sen yat kalk Şükrür et, birde inşallah sonradan değişmez:))

birazda kıskansın canım ama alla alla :)
balayında bikinigiydirmem dio dün dedim ağzını kırarım ne dion sen :) pario bağlarsan olur dio sonrada tamam bağlarım sonra çıkarrıım dedim

birazda kıskansın canım ama alla alla :)
balayında bikinigiydirmem dio dün dedim ağzını kırarım ne dion sen :) pario bağlarsan olur dio sonrada tamam bağlarım sonra çıkarrıım dedim

Deli kiz! Allah ozaman bizim heriflerin kıskançliklarindan biraz alip, seninkine versinmi şekerim
Aboo bikini sonunda izin veriyor ya, helal olsun! Canim başda nadil alıştırirsan o! Yani sen kafayı kirmaya devam et

Deli kiz! Allah ozaman bizim heriflerin kıskançliklarindan biraz alip, seninkine versinmi şekerim
Aboo bikini sonunda izin veriyor ya, helal olsun! Canim başda nadil alıştırirsan o! Yani sen kafayı kirmaya devam et

hahahaha doğru diOsun kız :) ya ßenimki biraz uyuz gıcık ilgsizdir ama iyidir lafa söze gelir yani

Yani vallah şöyle düşün meleyim, her kadın seni kıskanır yada yerinde olmak ister:)
Dogunal ne yaptı acaba, daha uğramadida..

Gulshende yok, annesindemi acaba:26:

ascık şanslıyım o yönden ama seninkinden biras kıskançlık almak istiorum :)))))))))))

dogunal kendiini toparlıodur :S
güşşende annesinde olabilir dediğin gibi cadı o cadı

ascık şanslıyım o yönden ama seninkinden biras kıskançlık almak istiorum :)))))))))))

dogunal kendiini toparlıodur :S
güşşende annesinde olabilir dediğin gibi cadı o cadı

Hiç tavsiye etnem, benimkinin davranışlarını anlatsam çok güler yada korkarsin:)
Ama sen evlen, senide göreceğiz meleyim:) erkekler ya evlenince değişir kıskançlıklari olur, yada sayiplendikleri için sakinleşir:)
Desene baş başa kaldık bugün:)

Sen dörttemi işin bitiyor?
Ben daha 17.30 burdayım

seninki kumaşına kadar karsıomuş anam okadarınada gelemem :)))))))))))))
bakalım perim evlenince görücez neyin ne oldunu şimdi herşey laylaylom:))))

3te çıkıcam canımcımm 4te gelinlikçide olcam annemle aynı otobüse denk gelmeye çalşıcaz

ohooo cumartesidemi okadar tutuolar senii

Allah inşallah akil fikir verir bu adamlarada, şu iki üç günlük dünyayı bize zehir etmesinler:)
Ohh az kalmış canım:))

He ya pamuğum her cumarteside böyle! Bıktım valla
Ben hangi ara yemeyimi, çamaşırlarimi, Evimi temizleyeyim bilemedim
Eskiden ne rahatım, hafta sonu çalışmazdim:)

Neyse yarın hava güzel olcak, artık biraz havamda değişir

Dogunalcim gelip bir kontrol etmek istedim seni
Aklım sende kaldı...
Biraz sakin olabildinmi?
Barışdinmi kocanla?inşallah şimdi biraz iyisidir!

Melekcim senin gelinlik provan nadil geçti?
Gulshenim sanirim annendesin, umarim keyfin yerindedir:)

Offf kızlar bunu kesin kesinnnn deneyin!
Sosis başarılı olmadi, güzel , değişik ama pazardaki gibi olmadı:)
Fakat bu loempia çok değişik bir lezete sayıp. .
Okadar hoşduku, acaba kendim yuvka acsaydim nasıl olurdu dedim
Hani taze yuvka hep başkadır ya, eee bu hazir yuvka böyle güzelse, gerçek yuvka ban başkadır! !
Yarın hani lahmacun yapcakdim, ehh yapmışken yuvkada açarım dedim

Eklentiler

• $20130413_182312.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $20130413_183507.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 47

periimm:) güsel geçti canım sadece düz beyaz bişilerdi işte ölçü aldık bikaç mendil etek parçaı koymş 1 2 tanede strples süslme taşı koymş duvağa az çok baktık ama en son karr verices ona :) artık 2. provada ortaya çkr onlarda :))) 11 mayısta inşallah:)

sen naptn bakem :)

hahahaha peri sen 1 hafta benmle kalsana kilo alırım sayende

dogunal gelmemiş acaba sorun halolmadımıki :26:

Umarim sorunu çözmüşlerdir! Aslında bu erkeklere belki bu kadar yüz vermek doğru değil. .
Eyer halolmadiysa, umarım dogunal kv'desine biraz cinlatir çünkü gakiba inun kv'desi baya iyi! Bir güzel kulaklarindan çeksin!
Güzel kızı bulmuş, deyer, kıymet vereceğine birde üzüyor!

Senin gelinlik ne oldu canim:)

Kuzularim hala yok
Bugünde epey yanlız kaldimmmm, eşimle birazdan balık tutmaya gideceğiz ( yemeklik değil ama, tekrar burakacagiz) bu yüzden oltalarını eski evinden almaya gitti.

Neyse herşey umarım yerindedir!

Kızlar ben bugün evimi temizledim..
Tuvaletin içinde garip büyük bir taş vardı. .
Daha önce yokdu, çok saçma geldi. .
Sizce nerden geldi bu kocaman taş durduk yerde? En az bir haftadır var, bende wc kağıdı yada kireç sanıyordum, ne varsa içine döküyordumki gitsin, baktım bugün hala duruyor, uzun atılan mangalik cibiklarım vardı, bir tanesini alip oynatim, bir bakdikki tauaf bir taş...hic bir anlam veremedim, ama hiç hosuma gitmedi:26:

günaydın perim:))) seni epey yalnız bıraktık galiba:)dogunal halletmiştir sorunları facede rersmlerden belli:)
güşşenim kayıplarda ama
gelinlik işi 11 mayısta 2. prova var cnm tam istediğim gibi olucak gibi ama gelinlkçim bana sormadan birkaç şey önerdi tam bnm isteyipte anlatamadığım şeyler:) zewkli kadın maşllah:)

evdeki taşa anlam veremedim perim ama bi ara bisdede hergün çakıl taşları çıkıodu evden :s

naptınız balık tuttusnuzmu cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…