- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.661
çok tebrik ederim canim, hayırlı olsun şimdidenya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 NİSAN BANA MUTHIS GELDIII...
GARANTI BANKASI SINAVINI KAZANMISIM.......
BEN ARTIK BANKACIYIM ALLAHIN İZNİYLE :)
günaydınnnn güsellikleriimm:)))
perimmmm hahahah ay nebiliyim kız banyo hayali var bizimkinin hep ne kuruo kafasında bilmiyorum o yüzden hep itici bakmısımdır o duruma ahahhaa:)
dediğin şeyde gerçekten komik olmuş :) kadınlar öle konusurken onlar muhtemelen gırgır yapolardı sende merak edip sorunca :))) kahkayı patlatmışlar:) bende düşmüştüm bu duruma:)
ımmm ne bayramı kız kaç gün tatilsiniz ooh negüsel bu arada geçmiş olsun neyin var ? üşüttnümü eşinden geçmiştir :))
evde sigara içilmesinden benden efret ederm hatta mutfakta bile içirme kız orda yemek aş yapılıyor içen terasta popousu dona dona içsin bırak :)))))))))))
güşşenimmm:))) ooh anneyi buldun yineee negüseel :) afiet bal olsun sarmalarr hamile kız seni dişimm çok ağrıdı dün ama bugün geçti güşşenim düğünden önce zaten kadın douma dişçiye felan hep gidiceem sorun yasamak istemiorum en mutlu günlerimde çünkü :) şuan param yok gidemedim özel bi dişçim var ndan baskasına gitmem haayatta bitek onda yeniyorum dişçi korkumu :)
sonracımaa gelinlikçime gittim işte dün önden kaporamızı verdik modelimize karar verdik:) mendil etek olucak üst kısımda straples olucaak hafif işlemeli sırt kısımı bağcıklı olucak kurdaleyle oluo ya çapraz öle :) askılarıda senin gibi yada tülden lastikli bişiler felan olucak ona en son kara verices dedik :)duvak ve askılara:) ayakkabımıda haftaya alıcaz inşallah gelin tacını nereden bulabilirim yalnız ona bi fikrim yok 13 nisanda da ilk provama gidiceem model beli oldkça az çok resmleri çeker atarım sizede:)
dogunalımmm senide tebrik ediyoruummm :) mülakatıdamı geçtin ? :) herkes sınavı geçip mülakatta kalıyoruz diye isyanlarda :)
Bebeyim, tiksnirsin evlenmeden, ama sonra herşeye başka pencereden bakarsin
Gelinliğinde kulağa çok hoş geliyor hayirkisiyla senide bir gelin yapsak
Eve cok teşekkür ederim canım eşimden bulaşdi, yada o gün soğukta yakalandim..
Inanmazsınız hala yatakdayim
Gülşenim, tepki senin dedigin gibi olmali.
Orda ne güzel hava güzel burda hasta olacak kadar soğuk. .
O dediğin tatil günü burda yok canım yada o isim almanca:)
Ama biz kısaca yumurta günü diyorsuz ve zadece bugün tatil, yarin yine herkez işe
Siz en iyisi ordaki güzel havanin tadını cikarin