aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

kızlar merhaba...........
cok hastayım ben bılıyomusunuz..
dun işe gelmedim ama hasta oldugum ıcın degıl..
dun bı banka sınavı vardı ona girdim ..:)
60 soru 15 dk verdıler ne kadar mantıklı dımı :)

neyse hayırlısı olsun artık kazanırsam bankacı olucam :)

bu arada gülşenım benı cok merak etmıs kuzum kıyamam sana...
faceden yazmısın ama ben gormedım bebegım..
tesekkur ederım cnm bnm...

pamugum perim esmer sız neler yapıosunuz bakalım...
pamugumun kocişi uyumus kalmıs ben yokken :)
hepsı aynı kuzum bunların uyurlar...
benmkıde normalde zor kalkar ama pazar gunu 8 de dıkılır basıma:KK47::KK47:
delırtır benı :)
ama kocısımı sevıyorum.. akşam kocısımle plastatıon oynadık..
bana 2 tane gol attı..
kustum bende :KK43::KK1:

dogunalım çoook geçmiş olsuunn :KK43: evet evet hepsi uykucuymuş güşşeniiim 21 kezarasam delirirdim herhalde iyi aramıssın ama kuzenimi 53 kez aradığımı bilirim ahahahha :))))

dogunalım bnmkide taktı plastationa alıcam evlenince diye ama eve alıp almamakta kararsızım birde ona sararsa diye korkuorum :)

kızlar merhaba...........
cok hastayım ben bılıyomusunuz..
dun işe gelmedim ama hasta oldugum ıcın degıl..
dun bı banka sınavı vardı ona girdim ..:)
60 soru 15 dk verdıler ne kadar mantıklı dımı :)

neyse hayırlısı olsun artık kazanırsam bankacı olucam :)

bu arada gülşenım benı cok merak etmıs kuzum kıyamam sana...
faceden yazmısın ama ben gormedım bebegım..
tesekkur ederım cnm bnm...

pamugum perim esmer sız neler yapıosunuz bakalım...
pamugumun kocişi uyumus kalmıs ben yokken :)
hepsı aynı kuzum bunların uyurlar...
benmkıde normalde zor kalkar ama pazar gunu 8 de dıkılır basıma:KK47::KK47:
delırtır benı :)
ama kocısımı sevıyorum.. akşam kocısımle plastatıon oynadık..
bana 2 tane gol attı..
kustum bende :KK43::KK1:

Günaydın canlarim:)
Sabah kaldığımda içime doğmuş sanki, acaba hasta ve işe gitmedini dedim:)
Geçmiş olsun canim! Benim aşkım da yine hasta, dün yine kar yagdi, adam ceketsiz dolaşiyor:KK43:
Dün bende taze nane ve limon yaptim, sabah ve akşamda keçi boynuzu verdim agzina:)

Biz iyiyiz dogunalcim:) zadece hasretinle yandik tutuşduk:KK37:

Kizlar, benim adet baya geç kaldi ya:) normalde pazar günü bitmeliydi:)
İnşallah bugün gelir:KK17: vücut galiba bu sever cok yorgun düştü:KK43:

dogunalım çoook geçmiş olsuunn :KK43: evet evet hepsi uykucuymuş güşşeniiim 21 kezarasam delirirdim herhalde iyi aramıssın ama kuzenimi 53 kez aradığımı bilirim ahahahha :))))

dogunalım bnmkide taktı plastationa alıcam evlenince diye ama eve alıp almamakta kararsızım birde ona sararsa diye korkuorum :)

Plastationu hic tavsiye etmem:KK14:
Bağımlı gibi bir şey oluyorlar:KK19:

Günaydın canlarim:)
Sabah kaldığımda içime doğmuş sanki, acaba hasta ve işe gitmedini dedim:)
Geçmiş olsun canim! Benim aşkım da yine hasta, dün yine kar yagdi, adam ceketsiz dolaşiyor:KK43:
Dün bende taze nane ve limon yaptim, sabah ve akşamda keçi boynuzu verdim agzina:)

Biz iyiyiz dogunalcim:) zadece hasretinle yandik tutuşduk:KK37:

Kizlar, benim adet baya geç kaldi ya:) normalde pazar günü bitmeliydi:)
İnşallah bugün gelir:KK17: vücut galiba bu sever cok yorgun düştü:KK43:

:KK1::KK1: perim yoksaaam hamilemisin kız güşşeni merak ettik şimdi sıra sende

:KK1::KK1: perim yoksaaam hamilemisin kız güşşeni merak ettik şimdi sıra sende

Allah korusun:KK17: tamam çok istiyoruz ama şimdi değil, zaten toparlanamadik hala:KK43:
Bugün olurum diye umuyorum çünkü cidden 2 haftadır çok kötüyüm yorgunlukdsn kizlar, vücut degisiklige uğradı resmen:KK9:
Ben sirami ayrica Gülşene verdim:21:

Kizlar size oturduğum köyün resmini çektim:18: zaten bu yoldan başka sokak bilmiyorum:KK6:
Sol tarafimda zadece siyah demirlikde olan bir ünlü resamcinin evi ve Atölyesi var. Bu adam küçükken, kilesedekiler tarafından tacize ugradi ve hata bir kitabı da var:KK66:

Ohhh neyse kizlar, yarim saatir iki resimi yükleyemedik, sonra tekrar denerim:KK9:

allah korusun:KK17: Tamam çok istiyoruz ama şimdi değil, zaten toparlanamadik hala:KK43:
bugün olurum diye umuyorum çünkü cidden 2 haftadır çok kötüyüm yorgunlukdsn kizlar, vücut degisiklige uğradı resmen:KK9:
Ben sirami ayrica gülşene verdim:21:

Kizlar size oturduğum köyün resmini çektim:18: Zaten bu yoldan başka sokak bilmiyorum:KK6:
Sol tarafimda zadece siyah demirlikde olan bir ünlü resamcinin evi ve atölyesi var. Bu adam küçükken, kilesedekiler tarafından tacize ugradi ve hata bir kitabı da var:KK66:

ohhh neyse kizlar, yarim saatir iki resimi yükleyemedik, sonra tekrar denerim:KK9:

hahaha topu güşşene attın oda iyiymiş :) ay yükle kız bakalım:)
gecikme olabilir evet canım arkadasımında 5 6 gündür gecikti oda bugün beklio bakalım olcakmı:KK1::KK1:

hahaha topu güşşene attın oda iyiymiş :) ay yükle kız bakalım:)
gecikme olabilir evet canım arkadasımında 5 6 gündür gecikti oda bugün beklio bakalım olcakmı:KK1::KK1:

Kiz Google'dan bir iki resim daha bulayim sizin icin dedim, birde benim evimin eski kiradaki boş resimlerini buldum:KK9:
$images-2.jpeg $images-3.jpeg $images-4.jpeg $images-5.jpeg $ootmarsum-8.jpg kendi telimde cekdiklerim yükleyemiyorum, galiba cok büyük boyutta olduklari icin:KK43:

Eklentiler

• $images-1.jpeg
    $images-1.jpeg
    8,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $20130329_083124.jpg
    $20130329_083124.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 44
Kiz Google'dan bir iki resim daha bulayim sizin icin dedim, birde benim evimin eski kiradaki boş resimlerini buldum:KK9:
Eki Görüntüle 671609 Eki Görüntüle 671610 Eki Görüntüle 671611 Eki Görüntüle 671612 Eki Görüntüle 671614 kendi telimde cekdiklerim yükleyemiyorum, galiba cok büyük boyutta olduklari icin:KK43:

ay perim burasımı çok hooşşş :) böyle yerlere bayılıyorummmmmmm :) bizim buranın batıkent evlerine benziyor azcıcık :)

ay perim burasımı çok hooşşş :) böyle yerlere bayılıyorummmmmmm :) bizim buranın batıkent evlerine benziyor azcıcık :)

Birazcık öyledir bebeyim:)
Bu köy epey ünlü canim..
Sanatçılarla dolu ve tarihsel çok önem verilen bir bölge.

Bende çok severim bu tarz yerleri:) kötü tarafı, bazı yerlere uzak durması. .
Cok zengin kişiler var, bu yüzden kendilerinide bir b.kda sana biliyorlar:KK14:
Geçen durakta bekliyordum, parkdan dilini yutacak kadar güzel bir araba hareketlendi,
Icindede bir moruk kadın ama ne havasi var:) ellerindede deri eldiven, teeehh dedim:KK53: eldivensiz sürse sanki, havası inecek:KK14:
Burnunuda havada dikmiş gidiyor:KK25:

Son düzenleyen: Moderatör:
birazcık öyledir bebeyim:)
bu köy epey ünlü canim..
Sanatçılarla dolu ve tarihsel çok önem verilen bir bölge.

Bende çok severim bu tarz yerleri:) kötü tarafı, bazı yerlere uzak durması. .
Cok zengin kişiler var, bu yüzden kendilerinide bir b.kda sana biliyorlar:KK14:
Geçen durakta bekliyordum, parkdan dilini yutacak kadar güzel bir araba hareketlendi,
ıcindede bir moruk kadın ama ne havasi var:) ellerindede deri eldiven, teeehh dedim:KK53: Eldivensiz sürse sanki, havası inecek:KK14:
Burnunuda havada dikmiş gidiyor:KK25:

:KK1::KK1::KK1: Ahahahah perim alemsin ya:)))))))))))))
sorma sormaaa bu taraflarda da bazen oluyor arkadaslarla geziyoruz allahım o nasıl bir havadır yaslı baslı kadın ama benden bakımlı :KK1::KK1: 10 parmağı varsa 10ununda kremi farklıdır yani :KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1: Ahahahah perim alemsin ya:)))))))))))))
sorma sormaaa bu taraflarda da bazen oluyor arkadaslarla geziyoruz allahım o nasıl bir havadır yaslı baslı kadın ama benden bakımlı :KK1::KK1: 10 parmağı varsa 10ununda kremi farklıdır yani :KK1::KK1:

Valla ne desem o tür insanlara azdir:21:
Anladık yani paralisin, istediğinide elde ediyorsun ama yani o bakış, o burun ve agzi şekilden şekile sokmanin ne gereği var:125::KK51:
Sosyete musmulalari, bende okadar kompleksli olsaydim, bende kendimi boya ficisina atardim:KK14:
Kendin olmak, özgür olmaktır ya:119:

benim canım fıstıklarımmm
ben bugün hiç giremedim sizi o kadar öledimki :KK43:(((
bugün yine genel müdürümüz geldi toplantısı vardı üniversitede
hiç gelemedim buralara :KK43:((

dogunalım benim geçmiş olsun tekrardan çabucak iileş olur mu
ayrıca sen play station oynamayı biliomusun ben bilsem tocam bayılır ama bilmiorum :KK17:
kocişinle süper vakit geçer valla :21:

periiiiiiiiiii kız adet olmadınmı yoksaaaaaa düşündüğüm şeymi :KK53:
evet kızlar bu işlerde sıra olmaz biliosunuz
erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır :KK52:
ama yine en erken evlenen benim yine bana patladı :KK53:

meleğimm erkekler uykuyu niye bu kadar sevio anlamıorum
53 ne demek ya 53 ???? şaka gibi ben çok sinirleniorum uyanmayınca :KK47:

esmer derslere daldı galiba o da girmemiş bugün

yazmayı unuttum perimmm resimlere bayıldım çok huzurlu bi sokağa benzio
sizinki de mi müstakil ev???

Canim hiç sanmıyorum hamile ola bilecegime, çünkü cok iyi korunuyorum
Ve bu zadece evlendigimden beri ilkez bu kadar cok uzadi:KK43:
Cok yoruluyorum canim, vücut dengeyi şaşırdı bence..
Ama ne kadar sagliksiz ya! Oysa bir kaç gün sonra tekrar hapa başlamalıyım:KK43:

Senin çalışmaların nasil gidiyor?:)
Bebeyi şimdilik sen herkesden cok istiyordun ya, o yüzden dedim:)
Benim durumum beli, eşim şu çalışma saatlerini çıkarsa:KK55:, bir düzene girelim hemen bende düşünüyorum:) yaşda dayandi 27'ye:)

Bugün geçicisin, yazdığını yarim yamalak okudum, sonra eşim telefonu elimden burakdırdı:)

Gulshencim cok yogunsun sende ya:) masallah ne kadar çalışkansin:)
Dogunal ve melekde artik pek sık giremiyorlar:KK43:
Bende 24 saat online görünüyorum sanirim, çünkü hiç çıkış yapmıyorum:KK53:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaar :)
havaa çok güzel burda 2 gündür umarım yarında öle olucak :)
yarın gelinliğimin dikimine karar vermek üzere ve astar ölçüsü neyse onu almak üzere gelinlikçime gidices bakalım:)
bide bu iş bitseydi :) davetiyeler kaldı sadece:)

kızlar bu arada paraf card basvurum vardı nerdeyse 1 ay oldu aradığımda kuryede deniliyor sürekli bu kuryenin telefonu felan yokmudur arayıp bi saysam :KK1::KK1:

güşşenimmmmmm sorma kız aaslında bende çok severim uykuyu ama söz konusu aşkımsa yada gezmek tozmaksa hiçe sayarım bunlar yapamıor bunu yinede bu iyi halleri ilk tandığm sıralar haftasonu zorla çıkarıodum dışarı kndi uyanıo artık 10 11de :KK1::KK1::KK1: hahaha lafına çok güldüm erken klkan döl alır :KK1: deliiiiiiiiiii aman işin gücün yerinde olsunda şekerim biz seni özlemeye razııyız:)

perimmmm:))))) sorma kız boya küpü gibi nasıl rahat ederler bilmem düğünde bile çok yoğun yapmam ben arkadasların düğünlerinde makyaj yaptığımda rahatsız bile olduğum oluyor alışkın değilim ya birden gözümü ovalarım :KK1::KK1::KK1: ama rimeli çok severim nedense birde ruju :)))) haftasonları sürüyorum sadece haftaiçi pek makyaj yapmam :)

dogunalcım sen nasılsın nasıl oldun iyimisin :) kocişinle oyunmu oynuosunuz yoksa nerdesinnnnnnnnnnnn :)))) kuzenin gelcekti sana noLdu geldimi kız:)

esmercim derslerine dal aman hiçbirşeyi takma:)) bugün yarın gene gelir yazar çıkarsın beklioruz :KK1::KK1:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaar :)
havaa çok güzel burda 2 gündür umarım yarında öle olucak :)
yarın gelinliğimin dikimine karar vermek üzere ve astar ölçüsü neyse onu almak üzere gelinlikçime gidices bakalım:)
bide bu iş bitseydi :) davetiyeler kaldı sadece:)

kızlar bu arada paraf card basvurum vardı nerdeyse 1 ay oldu aradığımda kuryede deniliyor sürekli bu kuryenin telefonu felan yokmudur arayıp bi saysam :KK1::KK1:

güşşenimmmmmm sorma kız aaslında bende çok severim uykuyu ama söz konusu aşkımsa yada gezmek tozmaksa hiçe sayarım bunlar yapamıor bunu yinede bu iyi halleri ilk tandığm sıralar haftasonu zorla çıkarıodum dışarı kndi uyanıo artık 10 11de :KK1::KK1::KK1: hahaha lafına çok güldüm erken klkan döl alır :KK1: deliiiiiiiiiii aman işin gücün yerinde olsunda şekerim biz seni özlemeye razııyız:)

perimmmm:))))) sorma kız boya küpü gibi nasıl rahat ederler bilmem düğünde bile çok yoğun yapmam ben arkadasların düğünlerinde makyaj yaptığımda rahatsız bile olduğum oluyor alışkın değilim ya birden gözümü ovalarım :KK1::KK1::KK1: ama rimeli çok severim nedense birde ruju :)))) haftasonları sürüyorum sadece haftaiçi pek makyaj yapmam :)

dogunalcım sen nasılsın nasıl oldun iyimisin :) kocişinle oyunmu oynuosunuz yoksa nerdesinnnnnnnnnnnn :)))) kuzenin gelcekti sana noLdu geldimi kız:)

esmercim derslerine dal aman hiçbirşeyi takma:)) bugün yarın gene gelir yazar çıkarsın beklioruz :KK1::KK1:
Merhabalar, Günaydın canlarim:)

Meleyim senden başka kimse uğramamiş bu sabah:)
Ne güzel heyecanlı dönemler bunlar:)
Kıymetini bil ve gözünde hic bir şey kalmazsin tatlim:)
Moralini yüksek tut ve canini hic bir şeye sikmaki herzaman güzel hatırla bugünleri:)

Alışık olmadığın icin ovaliyorsundur, ayni sorun bendede var:KK53: makyaj yaptığımı unutuyorum ve birden gözümü ovaliyorum ve bütün büyü bozuluyor:KK5:

Boff ya bugün hic uyku gözümü tutmadı. .
Saat uc gibi nişana gidecegiz, eşimin yabancı bir arkadaşina..
Problemde eşimin bir arkadaşi gelecek ve ben 9 senedir o Öküzle konuşmuyorum, bana cok ağır hakaret ettiği icin, yüzsuzde şimdi oda bizimle beraber gidecek..
Arabasi yok diye..

Slm vermek istemiyorum:KK43:
Konuşmak istemiyorum..
O öküz önce insan olup özür dilemeden, slm vermek istemiyorum:84:

Merhabalar, Günaydın canlarim:)

Meleyim senden başka kimse uğramamiş bu sabah:)
Ne güzel heyecanlı dönemler bunlar:)
Kıymetini bil ve gözünde hic bir şey kalmazsin tatlim:)
Moralini yüksek tut ve canini hic bir şeye sikmaki herzaman güzel hatırla bugünleri:)

Alışık olmadığın icin ovaliyorsundur, ayni sorun bendede var:KK53: makyaj yaptığımı unutuyorum ve birden gözümü ovaliyorum ve bütün büyü bozuluyor:KK5:

Boff ya bugün hic uyku gözümü tutmadı. .
Saat uc gibi nişana gidecegiz, eşimin yabancı bir arkadaşina..
Problemde eşimin bir arkadaşi gelecek ve ben 9 senedir o Öküzle konuşmuyorum, bana cok ağır hakaret ettiği icin, yüzsuzde şimdi oda bizimle beraber gidecek..
Arabasi yok diye..

Slm vermek istemiyorum:KK43:
Konuşmak istemiyorum..
O öküz önce insan olup özür dilemeden, slm vermek istemiyorum:84:

evet kimse uğramıyor artık :KK43:
inşallah herşey çok güsel olur canım bakalım:) yavaştan heycan bastı sabah uyandığımda bu yataımda olmıcam artık diyip ağlama krizlerim basladı bile :KK1::KK1:

nne giycen kız nişanda karar verdinmi :)
:KK43: hadi yaaa o öküssss gelmesin ozaman hıh eşin keşke izin vermeseydi. bence selam felan verme öle bi zorunluluğun yok zaten boşver arabanın önüne kurul git gel eşinle sohbetini et sen:)

evet kimse uğramıyor artık :KK43:
inşallah herşey çok güsel olur canım bakalım:) yavaştan heycan bastı sabah uyandığımda bu yataımda olmıcam artık diyip ağlama krizlerim basladı bile :KK1::KK1:

nne giycen kız nişanda karar verdinmi :)
:KK43: hadi yaaa o öküssss gelmesin ozaman hıh eşin keşke izin vermeseydi. bence selam felan verme öle bi zorunluluğun yok zaten boşver arabanın önüne kurul git gel eşinle sohbetini et sen:)

Kiyamam sana:)
Eşinle mutlu olursan inan hiç aramayacaksin o yatağı canim:)
Cok merak ediyorum seni nasil bir psikolojik icerisine gireceksin:KK9:
Çünkü o dönemler hic unutulmaz ve cok güzel bir ani olarak kalcsk.
Bol bol ailenle birlikde ol ve onları kirmamaya caliş!:)

Sinirden inan hic ne gideceğimi karar vermedim..
Agim şagimda giyinemem çünkü hic sanmiyorumki o nişanlanacak kiz , kendisine özen göstersin.
Orda güzel giyinip kendisinin kötü hissetmesini istemiyorum..

Bu Kız pek giyinmeyi bilmiyorki, hata ben korkuyorum günlük elbiseleri ile ortaya cikar:KK14:
Sonra bende abartılı görünüm, genelde heb öğle görünüyorum ama belkide başkalarını bu kadar düşünmeden vazgecmeliyim:KK34:

Pala biyimi aldim, kahvaltı hazırladım ve birazdan banyomu alip karar vereceğim eşimle:KK17:

Melek??
Konuşup slm vermeyeyim dimi?
Arabaya bincek, hiç yüzüne bakmayayimmi bu öküzun?:KK17:

Kiyamam sana:)
Eşinle mutlu olursan inan hiç aramayacaksin o yatağı canim:)
Cok merak ediyorum seni nasil bir psikolojik icerisine gireceksin:KK9:
Çünkü o dönemler hic unutulmaz ve cok güzel bir ani olarak kalcsk.
Bol bol ailenle birlikde ol ve onları kirmamaya caliş!:)

Sinirden inan hic ne gideceğimi karar vermedim..
Agim şagimda giyinemem çünkü hic sanmiyorumki o nişanlanacak kiz , kendisine özen göstersin.
Orda güzel giyinip kendisinin kötü hissetmesini istemiyorum..

Bu Kız pek giyinmeyi bilmiyorki, hata ben korkuyorum günlük elbiseleri ile ortaya cikar:KK14:
Sonra bende abartılı görünüm, genelde heb öğle görünüyorum ama belkide başkalarını bu kadar düşünmeden vazgecmeliyim:KK34:

Pala biyimi aldim, kahvaltı hazırladım ve birazdan banyomu alip karar vereceğim eşimle:KK17:

Melek??
Konuşup slm vermeyeyim dimi?
Arabaya bincek, hiç yüzüne bakmayayimmi bu öküzun?:KK17:

ağlarımm anca benm pskolojim genelde bu yönde olur çünkü ahahha En Büyük TÜRKİYE:KK1::KK1:

bencede bukadar düşünme baskasını düşüncem die insan ne giyceğine karar veremiyor.:))))) bende çok yapardım bunu.. hatta bazen öle oluoki sadece bir elbise giyiorum günlük gibi ama birascık daha şık hafifte makyaj ay ona rağmen çok şık gibi görünebiliyorum karsı taraf yüzünden :KK43: onlarda kendilerine baksınlar biraz canım aaaaaa

yok perimmm ya ne selam vericeksin sana hakaret eden adama gelmesi bile hatayken. olurda o sana selm verir laf atarsa kısa ve öz cevap verir geçersin merhaba derse selam dersin nasıslsın derse saolasın dersin. geçersin:)

X