aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

ağlarımm anca benm pskolojim genelde bu yönde olur çünkü ahahha En Büyük TÜRKİYE:KK1::KK1:

bencede bukadar düşünme baskasını düşüncem die insan ne giyceğine karar veremiyor.:))))) bende çok yapardım bunu.. hatta bazen öle oluoki sadece bir elbise giyiorum günlük gibi ama birascık daha şık hafifte makyaj ay ona rağmen çok şık gibi görünebiliyorum karsı taraf yüzünden :KK43: onlarda kendilerine baksınlar biraz canım aaaaaa

yok perimmm ya ne selam vericeksin sana hakaret eden adama gelmesi bile hatayken. olurda o sana selm verir laf atarsa kısa ve öz cevap verir geçersin merhaba derse selam dersin nasıslsın derse saolasın dersin. geçersin:)

Kiz ben hiç evden aglayarak cikmadim..
Sanki herşey bir şaka, düğünden sonra baba evine tekrar döneceğim gibi sanmişdim..
Sen sulu gözlü olmalısın, ne güzel aslında:d icine akitmakdansa, dişari akıt bebeyim:)

Doğru diyorsun ama çok vişdan yapiyorum heb:KK43:
Güzel görünmek istemiyorum yine:KK43: Neyse artik bakarim bebeyim bir şeyler..

Vermek istemiyorum, ayip ederim ve yanlış davranmiş olurum diye korktum:KK43:
Eşimede zaten inanamıyorum! Nasil kabul eder, birde beni zor durumda burakiyor!
Normalde kıskanirda, istemezde! Nasıl iş anlamadim:KK53:

Adam nasil strese sokdu ya:KK43:
Bu oğlan birde kötü alışkanlıkları vardı, bu yüzden bu oğlanla arkadaşlık yapmazsindada rahatsizdim..
Terbiyesizin teki! Birde psikiyatrist bu kişi, okumuş ama adam olamamiş:KK43:
:KK33:

Allah bu gece baba bol sabir ve sakinlik nasip etsin:)

Kiz ben hiç evden aglayarak cikmadim..
Sanki herşey bir şaka, düğünden sonra baba evine tekrar döneceğim gibi sanmişdim..
Sen sulu gözlü olmalısın, ne güzel aslında:d icine akitmakdansa, dişari akıt bebeyim:)

Doğru diyorsun ama çok vişdan yapiyorum heb:KK43:
Güzel görünmek istemiyorum yine:KK43: Neyse artik bakarim bebeyim bir şeyler..

Vermek istemiyorum, ayip ederim ve yanlış davranmiş olurum diye korktum:KK43:
Eşimede zaten inanamıyorum! Nasil kabul eder, birde beni zor durumda burakiyor!
Normalde kıskanirda, istemezde! Nasıl iş anlamadim:KK53:

Adam nasil strese sokdu ya:KK43:
Bu oğlan birde kötü alışkanlıkları vardı, bu yüzden bu oğlanla arkadaşlık yapmazsindada rahatsizdim..
Terbiyesizin teki! Birde psikiyatrist bu kişi, okumuş ama adam olamamiş:KK43:
:KK33:

Allah bu gece baba bol sabir ve sakinlik nasip etsin:)

hemde ne sulugöz :)))) hemen hazırımdır yolda bişey konusalım zoruma gitsin hemen ağlamaya baslarımm nişanlım bi bakar şoklarda :KK1::KK1: sesimde çıkmaz hiç:)))))))))
ama evden çıkarken bende inşallah ağlamıcam kendimi şartlıcam :)

boşver peericiiimm giy istediğin gibii aman milleti düşüne düşüne öldük:)

o öküs içinde hiçte ayyp etmezsin o sana etceği ayıbı etmiş zaten :KK19:

hemde ne sulugöz :)))) hemen hazırımdır yolda bişey konusalım zoruma gitsin hemen ağlamaya baslarımm nişanlım bi bakar şoklarda :KK1::KK1: sesimde çıkmaz hiç:)))))))))
ama evden çıkarken bende inşallah ağlamıcam kendimi şartlıcam :)

boşver peericiiimm giy istediğin gibii aman milleti düşüne düşüne öldük:)

o öküs içinde hiçte ayyp etmezsin o sana etceği ayıbı etmiş zaten :KK19:

Meleyimmm nasıl rahatlattın ya!:KK9: bende salak gibi bir nefi arabamizda misafir, ayip ederim diye sitres ediyordum! Ama ne güzel dedin, o ayip etti, ben ayip etsem ne olcak:KK1: ana yinede cok gıcık bir duygu bu düşüncem:KK53:
Artik kendim düşünmek istiyorum vallah ya! Bu ne sacma bir düşünce böyle:KK36:

Elbise konusundada haklisin!:21: annemde ayni senin gibi dedi:KK66:

Meleyim kadin hormonları sende cok mevcut:KK1:
Ben hiç öğle değilim:26:
Bu gidişle icime ata ata çabuk yolcu olurum bu dunyadan:KK14:
Duygularını gizlememek vallah sağlık konudunda cok iyi ve rahat olsa gerek:KK53:

Eviniz ne alemde canim? 2, 3 ay kalmışşş:119:

Meleyimmm nasıl rahatlattın ya!:KK9: bende salak gibi bir nefi arabamizda misafir, ayip ederim diye sitres ediyordum! Ama ne güzel dedin, o ayip etti, ben ayip etsem ne olcak:KK1: ana yinede cok gıcık bir duygu bu düşüncem:KK53:
Artik kendim düşünmek istiyorum vallah ya! Bu ne sacma bir düşünce böyle:KK36:

Elbise konusundada haklisin!:21: annemde ayni senin gibi dedi:KK66:

Meleyim kadin hormonları sende cok mevcut:KK1:
Ben hiç öğle değilim:26:
Bu gidişle icime ata ata çabuk yolcu olurum bu dunyadan:KK14:
Duygularını gizlememek vallah sağlık konudunda cok iyi ve rahat olsa gerek:KK53:

Eviniz ne alemde canim? 2, 3 ay kalmışşş:119:

:KK1: ay negüsel herkez senin gibi düşünceli olsaaaa valla ayıp edene asla ayıp olucak diye düşünmem önce o özrünü dilesin bende ayıp edersem ben yine dilerim. okumş etmiş adam cahil bir çocuk olsa amenna alttan alırdım . :)

ah sorma perimmm horman dengelerim çok sulu :KK1::KK1: herşeye ağlarım ama bu çok kötü :KK43: hiç hoşuma gitmiyor benim. ve ağlayınca krize girerim çok zor durabiliyorum ayrıca kıpkrımızı olduğum için hemen herkez anlar maalsef :KK43:
mesela geçen hafta nişanlım uyuyup kalmış gece iyi geceler seni sewiorum demeden yatmayız ama o gün yattı diye oturdum 2 saat ağladım ve sabah kalktığımda gözlerim küçüçüktü şişmişler :KK1::KK1: böle ufacık şeylerde bile salıyorum kendimi :KK43:

ev hazırlıkları az kaldı perim evi daha tutmadık tabi mayısta düşünüyoruz :) büyük şeyler bitti ufak tefekler kaldı annem bi yandan alıyor bende bi yandan netten felan gördükçe alıyorum:) daha tabi eksik bitmes ama gelen giden alır yada biz alşverişe çıktıkça alırız felan :)

balayına çok heycanlanıyorum ama :) ilkkez basbasa kocaman bir hafta geçiriceeem aşkoşumla :) iş yok güç yok:) sırf gezip eğlenices.

ama sonra bigelicez ramazan :) herşeyi elime ayağıma bulaştrmam inşallah:)

:KK1: ay negüsel herkez senin gibi düşünceli olsaaaa valla ayıp edene asla ayıp olucak diye düşünmem önce o özrünü dilesin bende ayıp edersem ben yine dilerim. okumş etmiş adam cahil bir çocuk olsa amenna alttan alırdım . :)

ah sorma perimmm horman dengelerim çok sulu :KK1::KK1: herşeye ağlarım ama bu çok kötü :KK43: hiç hoşuma gitmiyor benim. ve ağlayınca krize girerim çok zor durabiliyorum ayrıca kıpkrımızı olduğum için hemen herkez anlar maalsef :KK43:
mesela geçen hafta nişanlım uyuyup kalmış gece iyi geceler seni sewiorum demeden yatmayız ama o gün yattı diye oturdum 2 saat ağladım ve sabah kalktığımda gözlerim küçüçüktü şişmişler :KK1::KK1: böle ufacık şeylerde bile salıyorum kendimi :KK43:

ev hazırlıkları az kaldı perim evi daha tutmadık tabi mayısta düşünüyoruz :) büyük şeyler bitti ufak tefekler kaldı annem bi yandan alıyor bende bi yandan netten felan gördükçe alıyorum:) daha tabi eksik bitmes ama gelen giden alır yada biz alşverişe çıktıkça alırız felan :)

balayına çok heycanlanıyorum ama :) ilkkez basbasa kocaman bir hafta geçiriceeem aşkoşumla :) iş yok güç yok:) sırf gezip eğlenices.

ama sonra bigelicez ramazan :) herşeyi elime ayağıma bulaştrmam inşallah:)
Dayeni eşime dedim beni zor durumda bıraktığını ve bir daha yapmamasini rica ettim:)

Nazlı bir bebek gibisin demek:)
Ben hayatimda ilkez o göz şişmeleleri de.i kaynanamin sayesinde gördüm:)
Ama o iyi uykular dilemeden yanliz uyuya kalmak çok korkunç:) bizde sizin gibi asla vedalaşmadan uyuyamazdik:) hata o uyuya kalmalari bizde
Yaşadık; ) diyer gün ya burnumdan getirir, ya ben:) bunlar en tatlı günleriniz sayilir:)

Ne güzel meleyim ya, aldiklarini arada göster bebeyim ya, ben öğle şeylere bakmay cok seviyorum:KK16:
Ev için cok acele etmemenizde en dogrusu, boş eve aylarca kira vermenin hic anlamı yok:)

Ayyyy balayı zaten bu işin en güzel tarafı:)
Birlikde kocaman bir hafta, ne romantikkk:KK16:

Balayinda herseyinisi birlikde yapin meleyim, banyonusu bile:)
Sen balayi falisini yavaş yavaş hazırlıyormusun şimdiden:)?
Son ana burakma canim, çünkü ozaman ancak taşinma veya kendi eşyalarini toparlanmakla meşgul olursun:)

fıstıklarım canlarım ciğerlerim nabersiniz
ben bu sabah işe gittim ay sonu sayımı vardı gitmem gerekti bende sabahtan gittim geldim

sonra saat 12 buçukta geldim hava süperdi bugün günlük güneşlik
camların mermerlerini falan temizledim yalnız bizdeki nasıl bi psikolojiyse
hava güsel olunca aklımıza temizlik geliyo :KK1:

kızlar ben düğün salonunda hep ağladım oyuna kaldırıolardı gözümü silip oynuodum
sonra masaya oturunca ağlamaya devam ediyodum :KK1:
benim annem çok metanetlidir kolay kolay ağlamaz düğün bitti ayrılırken
ben kendimi ağlamaya hazırladım anneme sarılcam falan
annem gayet rahat geldi öptü gitti ben şok oldum tabi ağlayasımda kalmadı onun için yaptı zaten biliorum
sonra kaynanam geldi nasıl ağlıyo anlatamam sarıldı bana ben teselli ediorum
görseniz gülmekten bayılırdınız
balayındayken kaynanam telefonda bile konuşamıodu tocamla hemen ağlamaya başlıodu :KK1:

perimm naptın o insan nasıl davrandı sana
şuanda nişandasın galiba nasıl gidiyo bebeğimm

ben bu sabah işe gittim ay sonu sayımı vardı gitmem gerekti bende sabahtan gittim geldim

kızlar ben düğün salonunda hep ağladım oyuna kaldırıolardı gözümü silip oynuodum
annem gayet rahat geldi öptü gitti ben şok oldum tabi ağlayasımda kalmadı onun için yaptı zaten biliorum
balayındayken kaynanam telefonda bile konuşamıodu tocamla hemen ağlamaya başlıodu :KK1:

Gulshenim okurken gukumsedim:) yarisinda iken annen bilinçli şekilde bu şekilde ayrildi diye düşünürken, sende demişsin bilerek yapti diye:KK14:
Kiyamaaaaaaam:KK9:

Canin kiz tam tahmin ettiğim gibi çıktı, bende meleyi dinledim aboo tahmin bile edemezsiniz:KK9: :KK43:
Birde evde nişani yapiyorlar, küçük ve sigara içiyor herkes boguldum:KK43:
Karnim agriyor kizlar, sinir oldum:KK5:
Tiksindigimden bir şeyde yemedim, sabah allahtan kahvalti yaptik:KK14:

Vallah burayi ben bile hayal edemiyorumdum, siz hiç edemezsiniz
Kızlaaar veci zehirlenme geciriyorum:KK1:

Canlarim bu kizlar anlatı durdu ilişkilerinden:)
Resmen şok oldum.,
Kiz anlatıyor koltukta uzanıyorum ve canim su istedi, hemen getiriyor sevgilim,
Canim çikolata istedi diyor, hemen ben demeden Cekedini giymiş gidip çikolatayi getirmiş bile diye, anlata anlata bitirmediler:)
Bende seviniyorum arada koçam yardim ediyor diye:KK9:

Eşime seslenip kızları biraz dinle dedim:KK53:

Neyse evime gidiyoruum:119:

Öptüm sizleri:KK19:

Dayeni eşime dedim beni zor durumda bıraktığını ve bir daha yapmamasini rica ettim:)

Nazlı bir bebek gibisin demek:)
Ben hayatimda ilkez o göz şişmeleleri de.i kaynanamin sayesinde gördüm:)
Ama o iyi uykular dilemeden yanliz uyuya kalmak çok korkunç:) bizde sizin gibi asla vedalaşmadan uyuyamazdik:) hata o uyuya kalmalari bizde
Yaşadık; ) diyer gün ya burnumdan getirir, ya ben:) bunlar en tatlı günleriniz sayilir:)

Ne güzel meleyim ya, aldiklarini arada göster bebeyim ya, ben öğle şeylere bakmay cok seviyorum:KK16:
Ev için cok acele etmemenizde en dogrusu, boş eve aylarca kira vermenin hic anlamı yok:)

Ayyyy balayı zaten bu işin en güzel tarafı:)
Birlikde kocaman bir hafta, ne romantikkk:KK16:

Balayinda herseyinisi birlikde yapin meleyim, banyonusu bile:)
Sen balayi falisini yavaş yavaş hazırlıyormusun şimdiden:)?
Son ana burakma canim, çünkü ozaman ancak taşinma veya kendi eşyalarini toparlanmakla meşgul olursun:)

:))) eveeet yaa bende burnundan getiriyorum yarında getiriceeeem hıhhhh sinir olduumm çook :KK43: konustuk uyuycaksan vedalaşalım dedi yok uyuamam dhaa dedi az öncede uyumuuş :KK43:(( gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

canım aldıklarımı genelde annem hemen kaldırdğı için resm çekme fırsatım olmuyor pek ev kurulna yakın çekebildikçe çekerim gösteririm:))))))))
balayında herşeyi birlikte yapmayı bende istiyrrm ama banyı tehlikeli :KK1::KK1::KK1:

Meleğim seni dinlediğime sevineyimmi, ağlayayimmi bilemedim:KK53:
Ama bir şey diyeyim, burasi cok korkunç:18:

aay perim nolduuu korkunç derken ?

:KK1::KK1: ay güüşşeniim kıyamam saaaanaaa kızz :) bisdede annem hemen salar ben metntli olurum muhtemelen :)))))))))))))
kaynana olayına bayldm zaten hahaha görmek isterdim:KK1:

Canlarim bu kizlar anlatı durdu ilişkilerinden:)
Resmen şok oldum.,
Kiz anlatıyor koltukta uzanıyorum ve canim su istedi, hemen getiriyor sevgilim,
Canim çikolata istedi diyor, hemen ben demeden Cekedini giymiş gidip çikolatayi getirmiş bile diye, anlata anlata bitirmediler:)
Bende seviniyorum arada koçam yardim ediyor diye:KK9:

Eşime seslenip kızları biraz dinle dedim:KK53:

Neyse evime gidiyoruum:119:

Öptüm sizleri:KK19:
:KK1::KK1::KK1::KK1: perimm aah evde oldunu desen süslen demesdim kız :))))))))))) amaaan bşver sen yeni gelinsin daha tabi süslencen oda adam gbii bakaydı kendine alla allaa:)))))))
aay sen millete bakma Allahskınasaalıolardır:) yada gelip geçicidir bir erkek nezamana kadar öle olabilir ki :) genelde böle şeleri anlatan tipler mutsuz tiplerdir :)
:KK1::KK1: mcxxxx artık bende akşmlarıda girebilicem

:))) eveeet yaa bende burnundan getiriyorum yarında getiriceeeem hıhhhh sinir olduumm çook :KK43: konustuk uyuycaksan vedalaşalım dedi yok uyuamam dhaa dedi az öncede uyumuuş :KK43:(( gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

canım aldıklarımı genelde annem hemen kaldırdğı için resm çekme fırsatım olmuyor pek ev kurulna yakın çekebildikçe çekerim gösteririm:))))))))
balayında herşeyi birlikte yapmayı bende istiyrrm ama banyı tehlikeli :KK1::KK1::KK1:

aay perim nolduuu korkunç derken ?

Aklima birden ne geldi biluyormusun melek, celal ile cerenin uyku saatindeki vedalaşma sahnesi:KK9:
Ayy.. Allah korusun:KK1:

Sen evini kur çekersin bir ara tatlim:)
O iş oldukdan sonra, ne tehlikeli olcak deli kiz:))
Ayrıca ilk hafta deli dana gibi saldiracak değil herhalde, seninde bir canin var:KK9::KK53:

Ya kuzum işte hiç alışık olmadığım bir ortamdi,
Nasıl anlatsamda bilmiyorunki:26:

İşte pis, sigara kokusundan zehirlene bileceğin, çok kirliydi,
Çoğu sarhoş olmuş, annesi, kızı kafayı bulmuş, saçma saçma konuştular.
Bir şey belli etmemek icin, eşimin hatrina bütün gece gülümsedim, :101:

Bu iki çift gecen hafta bize geldiler, ben işdeydim. .
Misss gibi evim ne haldeydi, salonda sigara içmişlerdi çok üzüldüm ozaman, çünkü daha önce geldiklerinde anlatım zadece mutfakta yada terasda diye icile bilir diye. Masanin üstündede bir sürü tütün düşünmüşlerdi, ben neyse dedim.

Neyse dün bizimle gelen arkadaşida hic bir şey yokmuş gibi nasilsiniz, bir şey yiyordu, istermisiniz falan dedi,
Ama bende tıııık yok:KK17: birazcık olgunlaşmiş ama küfür alışkanlıklarindan hala vazgeçmemiş, ingilizce cok anlamadığımdan arada ingilizce konuşuyor, okadarini yabancı filimlerden öğrendik ister istemez, ama ben nefret ederim durduk yerde her iki lafın arasinda küfürlü konuşmalardan, ne ayip ya:KK19:
Eve dönerkende Çin bir arkadaşi tirenle gelmişdi, çünkü 1.5 saat mesafe gittiğimiz yer.
Neyse bunlar derin bilim tartışmalarina girdi, şurdan burdan konuştular, hiç durmuyorlar anam kafamı yediler:KK9:
Bende hiç konuşmuyorum:KK19:

Ayyy siz Biliyormuydunuz cinlerin çoğu kedi dışında, herşeyi yediklerini:120:
İnsan eti yiyirmusunuz diye eşim sordu, oda başka birisinin etini ben yemek istemem ama, ölmeden kendi etimi tatmak istiyorum dedi:KK53:
Şakada yapıyordu. .
Eyer bir gün Cine tatile giderseniz kizlar, sakin et çeşitlerini yemeyin:KK9:
Zadece sebze yada makarna yiyin:KK24:

Ne tür değişik insanlar var ya:)

Ha kizlar, bu kiz evimize geldiğinde resimleri çekti, eşimde o bir ara bunlara hediyeleri evlerine burakmaya gitti,
Beni yanlız burakdi okadar sarhoşun icinde, çok kızdım:KK43:
Neyse, bunlar gelince, evim cok pasakli değilmi hahsh gülüyor, benimki gülümsedi,
Bende okadarda değildir dedim, oda evet gerçekten dedi.
Bende şakasina, kiz benim evin resimlerini cekdi ya,?
Eşime dedimki resim cekdinmi..
Bunlar bir güldü nasıl, annesi bu gerçekden çok( gemeen) kaleşce hahaha güldü. .
Sonradan cidden sinir oldum, ben kötü bir niyetle sormadımki, gerçekden okadar abartiklari kadar pis olduğuna inanmadigim icin ve espiri olsun diye dedim..:26:

Siz olsaydiniz, siz ne anlardiniz?

Aklima birden ne geldi biluyormusun melek, celal ile cerenin uyku saatindeki vedalaşma sahnesi:KK9:
Ayy.. Allah korusun:KK1:

Sen evini kur çekersin bir ara tatlim:)
O iş oldukdan sonra, ne tehlikeli olcak deli kiz:))
Ayrıca ilk hafta deli dana gibi saldiracak değil herhalde, seninde bir canin var:KK9::KK53:

Ya kuzum işte hiç alışık olmadığım bir ortamdi,
Nasıl anlatsamda bilmiyorunki:26:

İşte pis, sigara kokusundan zehirlene bileceğin, çok kirliydi,
Çoğu sarhoş olmuş, annesi, kızı kafayı bulmuş, saçma saçma konuştular.
Bir şey belli etmemek icin, eşimin hatrina bütün gece gülümsedim, :101:

Bu iki çift gecen hafta bize geldiler, ben işdeydim. .
Misss gibi evim ne haldeydi, salonda sigara içmişlerdi çok üzüldüm ozaman, çünkü daha önce geldiklerinde anlatım zadece mutfakta yada terasda diye icile bilir diye. Masanin üstündede bir sürü tütün düşünmüşlerdi, ben neyse dedim.

Neyse dün bizimle gelen arkadaşida hic bir şey yokmuş gibi nasilsiniz, bir şey yiyordu, istermisiniz falan dedi,
Ama bende tıııık yok:KK17: birazcık olgunlaşmiş ama küfür alışkanlıklarindan hala vazgeçmemiş, ingilizce cok anlamadığımdan arada ingilizce konuşuyor, okadarini yabancı filimlerden öğrendik ister istemez, ama ben nefret ederim durduk yerde her iki lafın arasinda küfürlü konuşmalardan, ne ayip ya:KK19:
Eve dönerkende Çin bir arkadaşi tirenle gelmişdi, çünkü 1.5 saat mesafe gittiğimiz yer.
Neyse bunlar derin bilim tartışmalarina girdi, şurdan burdan konuştular, hiç durmuyorlar anam kafamı yediler:KK9:
Bende hiç konuşmuyorum:KK19:

Ayyy siz Biliyormuydunuz cinlerin çoğu kedi dışında, herşeyi yediklerini:120:
İnsan eti yiyirmusunuz diye eşim sordu, oda başka birisinin etini ben yemek istemem ama, ölmeden kendi etimi tatmak istiyorum dedi:KK53:
Şakada yapıyordu. .
Eyer bir gün Cine tatile giderseniz kizlar, sakin et çeşitlerini yemeyin:KK9:
Zadece sebze yada makarna yiyin:KK24:

Ne tür değişik insanlar var ya:)

Ha kizlar, bu kiz evimize geldiğinde resimleri çekti, eşimde o bir ara bunlara hediyeleri evlerine burakmaya gitti,
Beni yanlız burakdi okadar sarhoşun icinde, çok kızdım:KK43:
Neyse, bunlar gelince, evim cok pasakli değilmi hahsh gülüyor, benimki gülümsedi,
Bende okadarda değildir dedim, oda evet gerçekten dedi.
Bende şakasina, kiz benim evin resimlerini cekdi ya,?
Eşime dedimki resim cekdinmi..
Bunlar bir güldü nasıl, annesi bu gerçekden çok( gemeen) kaleşce hahaha güldü. .
Sonradan cidden sinir oldum, ben kötü bir niyetle sormadımki, gerçekden okadar abartiklari kadar pis olduğuna inanmadigim icin ve espiri olsun diye dedim..:26:

Siz olsaydiniz, siz ne anlardiniz?

kızlarr ben anneme geldim her ayın son günü eşim gece 1 yada 2 ye kadar çalışıyo
o yüsden ben hep o günlerde annemde kalıyom
dün ben bilmem eşim bilir de sarma yeme yarışması vardı canım o kadar çektiki anlatamam
annemi aradım yarın için sarma saralım diye tamam diyo hemen yapalım hamile olabilirsin :KK1:
ay bu anneler :KK52:

melekkkkk gülmekten öldüm kız sana banyo niye tehlikeli olsun napcak sana banyoda :KK1:
periiim celal ile cereni izlemedim napıolar bahsettiğin sahnede ???

perimmm yaa anlattığın mevzuyu tam anlamadım :KK17:
kadın senin ağzını mı aradı hani ne cevap vericeksin diye
sonra dalgamı geçtiler?????

kızlarr ben anneme geldim her ayın son günü eşim gece 1 yada 2 ye kadar çalışıyo
o yüsden ben hep o günlerde annemde kalıyom
dün ben bilmem eşim bilir de sarma yeme yarışması vardı canım o kadar çektiki anlatamam
annemi aradım yarın için sarma saralım diye tamam diyo hemen yapalım hamile olabilirsin :KK1:
ay bu anneler :KK52:

melekkkkk gülmekten öldüm kız sana banyo niye tehlikeli olsun napcak sana banyoda :KK1:
periiim celal ile cereni izlemedim napıolar bahsettiğin sahnede ???

perimmm yaa anlattığın mevzuyu tam anlamadım :KK17:
kadın senin ağzını mı aradı hani ne cevap vericeksin diye
sonra dalgamı geçtiler?????

Gulshenim ne güzel ve ne şanslisin he:KK53:
Sarmayi bende çok severim, canım çekti bak:KK16:
Annemde geçen sarmış, getirmiş canim benim:KK43:

Celal hani telefon açıp mahsus uyuyacağım diye kifrinip iyi geceler diledi ya, cerende inandi,
Ama Celal kizlarla parti yapmaya gitti, bir gün sonra çekilen resimler facebook daydi:KK1:

Gulshenim nerden bileyim, sarhoşlardi iyice sanirim...
Sorun zadece şu,
O kiz benim evin resimlerini çekti,
Ben onun evini görmediğim için, eşime resim cekdinmi dedim.
Ama o sıra evin ne kadar pis olduğunu anlatıyordu, ben resim varmi diye sorunca, anneside kahkayi patlattı tabi:)
Cok hayinsin, sen çok fenasin dedi:KK53:
Gır gır oksunmu diyemi dedi, ciddimiydi anlamadim...:KK14:

Neyse,

Kızlar ben çok hastayım ya:KK43:
Allahdann yarin burda bayram var ve tatil, yoksa hayatta çalışmazdım:KK43:
Misafirimde vardi:KK1:

Gulshenim ne güzel ve ne şanslisin he:KK53:
Sarmayi bende çok severim, canım çekti bak:KK16:
Annemde geçen sarmış, getirmiş canim benim:KK43:

Celal hani telefon açıp mahsus uyuyacağım diye kifrinip iyi geceler diledi ya, cerende inandi,
Ama Celal kizlarla parti yapmaya gitti, bir gün sonra çekilen resimler facebook daydi:KK1:

Gulshenim nerden bileyim, sarhoşlardi iyice sanirim...
Sorun zadece şu,
O kiz benim evin resimlerini çekti,
Ben onun evini görmediğim için, eşime resim cekdinmi dedim.
Ama o sıra evin ne kadar pis olduğunu anlatıyordu, ben resim varmi diye sorunca, anneside kahkayi patlattı tabi:)
Cok hayinsin, sen çok fenasin dedi:KK53:
Gır gır oksunmu diyemi dedi, ciddimiydi anlamadim...:KK14:

Neyse,

Kızlar ben çok hastayım ya:KK43:
Allahdann yarin burda bayram var ve tatil, yoksa hayatta çalışmazdım:KK43:
Misafirimde vardi:KK1:

günaydınnn kızlar ama bugün çok güsel hadi uyanın artık güsel havanın tadını çıkaralım :KK16:

perimmm şimdi anladım kadınların lafının üstüne gelmiş seninki ve komik olmuş bence de :KK1:
resim varmı diye sorunca hani gırgır olmuş gerçekten :21:
paskalya var dimi sizin orda
benim eşimin teyzesi almanyada yaşıo bizim düğünü paskalya da yapmıştık öle gelebildiler
sadece bugün mü tatil yoksa 1 hafta mı???

ama dogunal melek nerdesiniz kuzum
meleğimin dişi ağrıomuş geçmiş gitmiş olsun emi düğün ağzı ağrımasın lüften
bideeeeee dün nasıl geçti gelinlikçide naptınız hadi anlatttt merak ediyom :21:

ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

1 NİSAN BANA MUTHIS GELDIII...

GARANTI BANKASI SINAVINI KAZANMISIM.......
BEN ARTIK BANKACIYIM ALLAHIN İZNİYLE :)

günaydınnnn güsellikleriimm:)))

perimmmm hahahah ay nebiliyim kız banyo hayali var bizimkinin hep ne kuruo kafasında bilmiyorum o yüzden hep itici bakmısımdır o duruma ahahhaa:)
dediğin şeyde gerçekten komik olmuş :) kadınlar öle konusurken onlar muhtemelen gırgır yapolardı sende merak edip sorunca :))) kahkayı patlatmışlar:) bende düşmüştüm bu duruma:)

ımmm ne bayramı kız kaç gün tatilsiniz ooh negüsel bu arada geçmiş olsun:KK43: neyin var ? üşüttnümü eşinden geçmiştir :))
evde sigara içilmesinden benden efret ederm hatta mutfakta bile içirme kız orda yemek aş yapılıyor içen terasta popousu dona dona içsin bırak :)))))))))))

güşşenimmm:))) ooh anneyi buldun yineee negüseel :) afiet bal olsun sarmalarr hamile kız seni :KK1::KK1: dişimm çok ağrıdı dün ama bugün geçti güşşenim düğünden önce zaten kadın douma dişçiye felan hep gidiceem sorun yasamak istemiorum en mutlu günlerimde çünkü :) şuan param yok gidemedim :KK1: özel bi dişçim var ndan baskasına gitmem haayatta bitek onda yeniyorum dişçi korkumu :)
sonracımaa gelinlikçime gittim işte dün önden kaporamızı verdik modelimize karar verdik:) mendil etek olucak üst kısımda straples olucaak hafif işlemeli sırt kısımı bağcıklı olucak kurdaleyle oluo ya çapraz öle :) askılarıda senin gibi yada tülden lastikli bişiler felan olucak ona en son kara verices dedik :)duvak ve askılara:) ayakkabımıda haftaya alıcaz inşallah gelin tacını nereden bulabilirim yalnız ona bi fikrim yok :KK43: 13 nisanda da ilk provama gidiceem model beli oldkça az çok resmleri çeker atarım sizede:)

dogunalımmm senide tebrik ediyoruummm :) mülakatıdamı geçtin ? :) herkes sınavı geçip mülakatta kalıyoruz diye isyanlarda :)

MÜLAKATTA 5 KİŞİYİZ...
benm oldugum yerden sadece benım kazanan...
burdada bır kısı acık var gısede...
carsamba mulakatım war ama sözde mulakat dedıler :)
bu sınav el altından yapıldı cnm toplamda 50 kısı bıle yoktuk sınavda...
resmı sıtesınde bıle yok sınav ılamı..

X