aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

hahaha kız donma tehlikesimi yasadın uyuyup kalıon:))))))))) ay kıyamaaaaamm koşa koşa geliyim dicem ama mesafelerr aah şu mesafeler:)))))

hahaha kız donma tehlikesimi yasadın uyuyup kalıon:))))))))) ay kıyamaaaaamm koşa koşa geliyim dicem ama mesafelerr aah şu mesafeler:)))))

Bilmiyorum ya nerdeyse kendimi hamile kaldığımı düşünecekdim:18:
Son zamanlarda hic dinlenmedim, bu yüzden olsa gerek
Fakat dün oralari zadece topladım, yikadim ve hiç bir şey yapmadim..
Bugün herşeyi üst üste yapacagim..
Işden sonra hediye alacağım, sonra kolay bir yemekten sonra, kizlar icin hamurlar

Ablam icin sabah canlı doğum günü şarkisi yaptık, aşkım saz çaldı bende şarkı söyledim
Çok sevindi garibim

kızlarrrrrrrrr...
benm sesım gıttı bgn hıc yok sesım kımse anlamıyr benı...
diplerine kdr yanasıyorum zor duyuyolar :)
pamukcum faceden yazdında donemedım bebısım telefonu alamaıdm elıme...

kızlar bana yemek soleyın ya ..
ben yapacak yemek bulamıyorum delırcem..
kolay yapılan bırseyler soleyın ama...
dolaptata hıcbırsey yok eve gıderken alıcam artık napalım...

En kolay yemek makarnaaaaaa
Biz genellikle sebzeli/ salcali yapariz daha sonra makarnayi sebzelerin arasına ekleriz tekrar tavada döndeririz, üstünde rendelenmiş penir..

Onun dışında işde bulgur pilavı?
Yada hazir olan pizzalardan yapin
Biz genellikle hazir: puzza, patat/ patates, hamburger fallan takiliriz

sıkıldım sıkıntıdanda buraya yazıyım 25 mesajım olsunda resimlere bakayım dedim öylesine yazdım yani

bizi kullandın yani öylemi

ay ne güsel bi hediye o öyle
ne söylediniz peki????

geçmiş olsun bebişime
yaa bana da söleyin ya buzlukta tavuk vardı sabah işe gelmeden çıkardım
akşama kadar çözülsün diye ama ne yapcam bilmiorum ((((

geçmiş olsun bebişime
yaa bana da söleyin ya buzlukta tavuk vardı sabah işe gelmeden çıkardım
akşama kadar çözülsün diye ama ne yapcam bilmiorum ((((

bebegım butun tavuka borcama yogırt sarımsak salca yag kekık kımyon ıle sos yap sur yatır yanlarınada patates dılımle at fırına..
eger parca tavuk ıse toz acı bıber galata unu tuz karıstır tavukları bula kızart cok lezzetlı oluo

ya yok pızzayı falan gecende yaptım...ben pırasa bulursam pıras yemegı yapayım havuclu eksılı ohh mıs..
kapagını kapattımmı ıkı dk olur :)
ama pırasa bulmalıyım once :)
havuc bıde :)

nevrestenın topıgı var nevrestenın mutfagı dıye..
oraya bakın bebısler cok guzel seyler yapıo nevreste abla...

kızartma istemiorum bebişim fırına atabilirim du bakalım nevreste abla napıyo

Bir bakalim:2:

Hollandaca,
Aynı şöyle bir şey sayılır; iyiki doğdun, iyiki doğdun ... ( ismi)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bwn bu nevresttenin tppigini bulamadim tatlim, hangi forumda, alanda?

Her birinizz ne güzell yazıyorsunuzz yaa :))

Okurken gülümsüyor insan ..

Okula git gel hal kalmıyor bendee bu aralar dersler çok yoğun geçiyorr .. İyiki işi bırakmışım yoksa hayatta yetişemezdim ..

İyide oluyor ama unutmak için bahanee o insanı düşünecek vaktim olmuyor

Çok daha iyiyim atlatıcam herşeyi ! Çok çok daha fazla güçlü olucam ! Herkez zamanla anlıcak, işte o zaman herkez susucak ben konuşcam !

Neyse ,

13 nisanda vizelerim başlıyor derslerde acayip zor her derse giderken hesap makinesiyle gidiyorum .. 1 kitabım 5,5 kilo nasıl bir turizm okuyorum ben yaa şaşırıyo insan :))

8 mayısta yine uygulama turunaa gidicem 4 gün yine yokum bodrum marmaris gezicem !

Şuanda tek derdim okul ! bitsin sonra hayatıma bakarım ben , aşk şimdilik kapalı bir defterr ..

O yoksa hayat yok demiyorum elbette var ,, ben bu halimle birşeyleri değiştiremiyorsam eğer kabul etmem lazım demekki ..

Okul bitince devam ederim aşk konularınaa :))

En kısa zamanda sizin de muhabbetinize ortak olmaya gelicem .. Şimdilik yazıp çıkıyorum idare edin lütfenn ..

Güzell güzell sohbetlerde görüşmek dileğiyle hoşçakalın kızlarr

Bwn bu nevresttenin tppigini bulamadim tatlim, hangi forumda, alanda?

bende bulamamıştım kuzum ama dogunalım paylaşmış dur bende incelicem şimdi

işte benim esmerim aferin kız sana

heh şöyle hayat devam ediyo kuzum ya insan unutabilme yetisinin kıymetini böle zamanlarda anlıo
sen derslerine bak ne güselde gezmelere gidiosun ohh keyfini çıkar bebişim
mutlaka aşkkkta olcak sözde nişanda umarım her biri bu günleri hatırlatmıcak kadar güsel olur

Merhaba canım:
Bu kadar güçlü dura bilmene çok sevindim. Önemli olanda zaten önce eğitimini tamamen bitirmek,
Senin icin demek bu en hayırlısıydı:) aşk meşle en kisa sürede tekrar karşılaşacaksındır.
Bol renkli günler yaşamani ve iyi bir eğitim diliyorum senin icin

Gülşenim ben buldum
Dolunalin dediği gibi cok hareketli ve harika bir topik:))

Bu arada kızlar ben yarin icin bir katkim olsun istedim ve ablalarim icin bir şeyler hazırladım:)
Kuraaaaaabiyede yaptım valla parmaklarinizla yeriniz:d kıfamıda harika oldu ya
O gecen çikolatalı kekimide ablam istedi, ama bu sever ayvalı recelde kullandım ve süsleme birazcık farklı yaptim

Gülşenim ben buldum
Dolunalin dediği gibi cok hareketli ve harika bir topik:))

Bu arada kızlar ben yarin icin bir katkim olsun istedim ve ablalarim icin bir şeyler hazırladım:)
Kuraaaaaabiyede yaptım valla parmaklarinizla yeriniz:d kıfamıda harika oldu ya
O gecen çikolatalı kekimide ablam istedi, ama bu sever ayvalı recelde kullandım ve süsleme birazcık farklı yaptim[/QUOTE]

kız sen ne fenasın ayva reçeline de bayılırım valla kimbilir nasıl güsel olmuştur
ay periiii ben bayıldım hepsine ayrı ayrı ve hemşeri çıktık
o da malatyalıymış yaptığı yemeklerden anlamıştım zaten
ama o baklavayı denicem çok heveslendim bende yapabilirim dimi????

kızlar bir soğuk var dışarda bir soğuk var anlatamam beynim dondu ((((

günaydın kızlarrrr :)))

esmercim çok sewindim böyle olmana... Okul bitip bi kariyer sahibi olduğunda ve zamangeçtikçe hatalarını anlayıp geri dönen insanları gördükçe dahada mutlu olucaksın. Herşey sırayla malum:)) başarılar diliyorum sınavlarında görüşmek üsere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…