- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.121
kuzummm perimmm sakin ol yavrum napcak elin kızlarını
hiç aklına kötü şeyler getirme bebeğim
meleğe katılıorum yapsa seninkinden nie yapsın
peynir ekmek gibi şimdi face istediği gibi hesap açar yani
akşam sor tabi böle çok terslenmeden ama işi fırlamalığa vur
ben kocama bakcak kızın gözlerini oyarım falan gibi anladın mı bebişim
aşkınız alevlenir
Malesef keşke yanildigimi diye bilseydim kizlar, tahmin ettigim gibi bakmi§.
Neden baktığıni sordum..
Tesadüfen basmi§ olmaliyim yada bilmiyorum dedi ben kontrolümu 2 ci resmi gösterdik den sonra, korkdu...
Bu yüzden geriye kalanlarida tanimuyorum dedi..
Belki onlar girmi§dir, yok şöyle., yok böyle dedi,
Öküz mu ney! Arada bir facede kizlarami baksam, deyerim artiyor demeye ba§lamazsinmi?
Yok deliymi§im, yok cok tatli ymi§im, ne nazliymisim diye diye dahada kirize sokdu.
Niye bakdi arkada§lar?
Malesef keşke yanildigimi diye bilseydim kizlar, tahmin ettigim gibi bakmi§.
Neden baktığıni sordum..
Tesadüfen basmi§ olmaliyim yada bilmiyorum dedi ben kontrolümu 2 ci resmi gösterdik den sonra, korkdu...
Bu yüzden geriye kalanlarida tanimuyorum dedi..
Belki onlar girmi§dir, yok şöyle., yok böyle dedi,
Öküz mu ney! Arada bir facede kizlarami baksam, deyerim artiyor demeye ba§lamazsinmi?
Yok deliymi§im, yok cok tatli ymi§im, ne nazliymisim diye diye dahada kirize sokdu.
Niye bakdi arkada§lar?
walla bılemedım perim gunaydın kuuzm..
aklım sende kaldı dun mısafırlıkteydık bakamadımda..
ama soyle bıseyde var..
erkeklıgın yuzde doksanı ınkar etmektır..
ınkar etmedıgıne gore bırsey yapmıs olacagını sanmıyorum..
ama korktu dıyosun sen fotoları gosterınce nıye korkuyor..
walla cok garıp bence agzından gırıp burnundan cıkıp laf almalısın..:44::44::44:
Neden soyledide, benim gibi hic beceremez yalani.
Kuya bunun hastası demiş, benim kizim seni taniyor,
Facebook'a bakıp göre bilirsin kendisini ve eşini. Kuya kiz bunun, (bizim face ) bakmiş. Son anda bunu hatırladım dedi, yalan. Ben inanmadim. Diğer ide arkadaşinin kuzeniymiş.. onu hatirlamiyor, çünkü hepsine merakdan zadece bakmakla yetinti..
Ne kadar inkarci, doğru söylese inanin bu kadar üzülmezdim.
Facemde kullandığımı sanmış. Diyer facede göz atim, şifresini de aldim.
Temiz çıktı. Ne birisine bakmış nede arkadaşi var. Zadece oyun icin giriyormuş.
Zadece benim (bizim face genel kullanmış) bende hic önemseyen biri degilim ama, dikat etmek gerekiyormuş.
canım bak sorun etme hemen . tesadüfen olabiliyor gerçekten ... dedim ya birden üzerine tıklıosun arattırma yaparken baskasına tıklıosun. Veya yanda tanıyor olabilceğin kişiler çıkıyor ya insan merak edip tıklayabiliyor... hemen tavır alma ve bukadar araştrdını kıskandığını belli etme sessizce biraz takip et. üzme kendini :) yoktur bişey emin ol sen daha iyi tanırsın kocanı
korkdu demişssin? nasıl anladın bunu
Allah Allaah hastasının kızından anasından babasından onane de bakıyormuş ya . ama canım benm içinde art niyet olsa genel faceden bakar mı sence? bu arada baktığı tarihler ne ?
sen ne yap biliomusun facen açık kalsın ayarlar bölümünde giriş bildirimlerini aç . eşin faceye girince sende facedeysen yada mail adresin açıksa hemen bildirim geliyor faceniz açıldı diye otur hemen geçmişi temizleyemeden takip et.
Yemek yerken, canim bu kizi taniyormusun diye başladim, oda evet falan dedi, ya şunu diye devam ettim
İkinci resimde peki sora bilirmiyim, facelerinde ne işin var diye, orda nerdeys birimizden biri masada n kalkscakdik..
Derken ben sakin olmaya çalış dim.. belki tepkim korkutu bilmiyorum.
Ama hareketlerinden ve sesinden anladim, panik ve korktugunu, kacamak yapişi ve cocuk gibi cevap vermezsinden.zaten korktumu altan altan bakar cocukgibi. Yada hafif kekeler, zaten r'leride çoğu kez diyemez.. aciklamazi zor ama ben hisediyorum ne zaman korktu, ne zaman heycanlansa yada bir şey hoşuna gitmezse.
Dedimki, ben neden baktığını sormuyorum, bir erkek bir kadinin profiline neden bakar diye merak ettiğimi söyledim,
Cevap veremeyince senin dediklerini işte dedi. En sonda aklima geldi, annesi bak demiş demiş. .
Inanmadim..
Neyse üstünde durmadim, ama face sana yasak dedim sinirden. Ida cevap vermedi
Kadin buna ben kizima senden bahsetim, şu şahıs benimle ilgilebuyor diye. Kizda facden bakmiş hangi adamış diye..
Sende bak, görürsün dedi kizimi ve sibirlenmeyeyim diye eşinide ekledi.
Inanmadim, birde kiz, eski okulundan olduğunu da söyledi. Tanıyorum dedi.
Diyer kızlarıda tanıyor, ne saçma bir tesadüf dedim, yok önce yanliskikla olmusdur dedi, ben yemeyince yok, ben ne biliyim ne dedi.
Bakmakla yetindigi icinde uzatmadim..
Baktığı tarihlere dikatetmedim, zadece ismi ve resmi cekmişim.
Ben bunu zor ayarkarin bence:s
Neyse kapi komşuma yaptiririm, zatwn dünde yardim etti.
walla pericim ben hıcbırsey anlamadım desem ınanırmısınız..
ne hastası kızlar kımmıs..
esın neden bakmıs..
ne zaman bakmıs..
yalanmı soluo dogrumu hıcbırsey anlamadım..:S:44::44:
walla pericim ben hıcbırsey anlamadım desem ınanırmısınız..
ne hastası kızlar kımmıs..
esın neden bakmıs..
ne zaman bakmıs..
yalanmı soluo dogrumu hıcbırsey anlamadım..:S:44::44:
yavru kuşlarım günaydınnn
perim anladığım kadarıyla yorum yapcam
eşinin hastasının anası kızını yamamaya çalışmış anladığım kadarıyla
e insanoğlu çiğ süt emmiş merak edip bakmıştır valla kim olsa açıp bakar
eşinin paniklemesi de senin yanlış anlıcanı düşünmesinden kaynaklanmıştır
masum bence uzatmaman iyi olmuşşş
kızlar dün maçı izleyemediğim için çok sinirliyim
canlı canlı o heyecanı yaşayamadım yaa
kocam maçtan hiç hoşlanmaz malesef
ama ne süper maç olmuş dimi
canim benim bildigim, istemede yada sözde, Erkek tarafindan bir şey istenmezki:26:Günaydınn kızlarr
sadece derdimi anatır çıkar oldum topikten kusura bakmayın nolurr
Şu söz olayı bitsin tek tek yazıcam hepinize sözz ..
Buarada kesin tarih bu cuma günü beni istemeye geliyorlarr
Dün gelen misafirlerimizin sayesinde tarihte değişiklik yapmak zorunda kaldık !
Herkez plan program yapıyor ama benim fikrimin hiç bir değeri önemi yok .. birşey söyleyecek olsam sen sus baban konuşacak annen konuşacak ! sen ne bilirsin ,, sen karışmaa..
Elbise baktımm hepsi havadaa kaldıı .. Şimdi abiye istiyorlar .. birde küpe aldıracakmışım ! Çok para harcasınlarmış, öyle bedavaya gitmeyimmiş ..
Biz halam ve babannemle konuşmuyoruz benim ve kardeşim hakkında dedikodu yaptılar oros.. dediler..
bizde onlarla konuşmuyoruz yaklaşık 1,5 yıldırr .. yinede aradık telefonla gelmediler halaa .. şimdi yeni gelen akrabalarımız anneme sen eşini al evlerine git onları çağır diyorlarr !! sabah sabah sinirler tepemde geldimm işee
daha işe başlayalı 3 hafta olacak eçen hafta sonu izinliydim , bu hafta sonuda izinli olcam birde cuma çıktı başıma şimdi nasıl izin alıcam benn ...
birde okul varr tez konusu hala bulamadımm( HOca bırakıcam en sonunda dedii...
offffffffffffffffffffffff !!
e siz nasılsınız kızlarr görüşmeyeliii
canim benim bildigim, istemede yada sözde, Erkek tarafindan bir şey istenmezki:26:
§imdiden, aiken erkek tarafini korkutacak gibi..
Aynen canım öyle olacakk,,