aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

ANLAMADIM BEBEGIM BEN SIMDI
sakın ol bı o dıye bahsettıgın kım..
onun tanıdıgı demıssın ya..
kım kımı aramıs..
neden aranmıs kım aramıs anlamadım ben

yok cok degılde..
ben yaptırayım mı yaptırmayayım mı kısmındayım daha cok..
ama karar verdım yaptırıcam..
kıs bahcesı yapıcam mutfak balkonunu..

nasıl ya anlamadım... canım sen şimdi faceni dondurdun şuan açtın ki senin dondurduğun tarihten sonra facen açılmış ve bi kız aranmış ? doğrumu ve o kızın birde tanıdığı kız aratıltılmış ? öylemi. peki bu kızları eşin yada sen tanımıosun ayrıca eşinin facesi yokmu neden seninkini açmış olsunki ? hemde bir yanlışın olabilir mi eminmisin öyle birşey olduna face bazen saçma saçma şeyler yapabiliyor

aaa bı sakın ol faceyı daha bısmıllah yenı actın..
bu arada bızıde ekle..
ben olayı bılemedım sımdı ama anlarım 2 3 dk herhalde

bebeğim şu face kandırmasın seni nasıl şeyler yazıyo mesela yazışma falan mı???
gaza gelme kuzum dur hele

bu arada aşağıda kimin okuduğu bölümde
muhteşem 4 lünün adı yazdı çok mutlu oldum hepimiz burdayız

evet hepimiz burdayız:)

ya yazışma yokmuş galiba ama kız isimleri varmış geçmişte aratıtrılmış bakılmış kızlara. peride bu kızların resmini adını felan almış eşine h esap sorucakmış. ama benm bildiğim arattığın kişiler görünmüyor mesela ben bakıyorum bende yok . acaba facede değilde pcde mi geçmişe baktıki

hahahah meleğim dur bi soluklan peri yetişemicek sorularına

ayy faceyı ac dedıgıme pısman oldum sımdı..
ama bı sakın ol periiiii huhuuuuu periiiiiii...

az once ben o dortlu ısmın fotosunu cekcektım

ama ne yazıkkı patron elıme kasko tutusturdu
öldünüzmi kaskosuz dımı

kızlar benım cıkıs saatım geldı..
ayrılıyorum sızden..
pericim aklım sende kaldı nolur sakın ol noldugunu anlamadım ama sakın ol bebegım..
gülşenım yıne kactın gıttın alacagın olsun hıh...
pamukum perıcıge destek ol senın henuz ev yemek derdın yok :)

öpüldnüzz sevıyorum sızı

Tamam canımmm :)) 1 saat daha burdayım:)) pericik yazabilirse inşaşllaah yardımcı olmaya çalışıcam telefondan zorlanıyor herhalde:))) sende öpüldüünn

ne güzel canim! Allah hepinizi nazarlardan korusun!
Senin kaynana ile ne olur benimkini degi§elim
Bizimkilerinde içi gecmi§, ben yanlarinda bu yuzden askim diyemiyorum gecenlerdr agzimdan kacdi, sanki günah i§lemi§im sandim:d bir daha gekdiklerinde inadinami desem ney artik böyle bur şey yaparsam sanırım benden kötüsü olmaz:d
Geçen bsbamin doğum gününde resim çekeceğimiz sira e§ime sarildim, ordan biri §akays vurup, demezmi! Babandan utanmuyormusun diye deli ya bunlar
Bilemedim canim ya:44: balkonami hali yaptiracaksin?

Merak etmeyin canim! Soruuun cikartmam!
Belki fark etmedi face kapatigimi, çünkü ba§larda cok karışık seyler yaşadık bu facden.
Kıskandı kapatim, acdim, dondurdum sonra yine acdik kapatik fallan.

O kizlara bakmış, bu kesin.
Aslinda, belki bir süre demeyeyeyimde, takip edeyim diye du§undum.
Neyse dayanirsam, belki söylemem, belki tesadüfen oldu, neyse canlarim, kuzen lerinide tanimiyorumki, birileri cikar §imdi, bende rezil olurum
Zadece resimleri gösterip bunlar kim? Mi desem?

canım bencede hemen bişe deme. Tepki verme.. Sadece facemi açtım askım ama sürekli ekrana tanıyor olabilceğin kişi listesinde bu kızlar çıkıyor sen tanımıosun bunları diyebilirsin.
Birde bazen arattırmadığın halde yanlışlıkla çıkabiliyor. Mesela ben yağmur perisi yazarken altta baska bişe çıkıyor birden ona tıklanıyor onun profiline giriliyor. Böyle bişeyde olmuş olabilir.

ANLAMADIM BEBEGIM BEN SIMDI
sakın ol bı o dıye bahsettıgın kım..
onun tanıdıgı demıssın ya..
kım kımı aramıs..
neden aranmıs kım aramıs anlamadım ben
Kuya ben arama sayfasidenen bir liste buldum tesadüfen. O aramada tanimadigim isimler farkedince, tikladim..
Bir iki Türk kiz ve birde yabancı bir kizin listesini gördüm. Ama zadece bakmakla yetinmii§.

Aynen öyle canim. Ama tarihlerde de pek emin degilim. Tanidigim bir kadinin o listede olmazsida dogru. Ben aslinda tanimiyorum, düğünde görmü§dum ve dugun videosu nda. Neyse ak§am geldiğinde belli olcak.

E§imin face §öyle var, ben buna küsmüşdum oda bana yakin olmak icin birtane acmi§. Onuda zaten ak§am kontrol edecegim. Onun di§inda benim face beraber kulanmaya ba§ladik kuya, çünkü pek kullanmıyorduk, sirf aile ve face game'lar icin duruyordu meleyim.

Ya diyorum, kizlari merak etti, girdi ve baktı
Yada, i§den dolayi ( ama ne alaka)
Yada aileden b irileri

Ama o yabanci icin bir§ey uyduramadim, offf sinir oldum

Valla icimden bir §ey burnuna sokup, bunlar kim ulen diyesim var:s

Ilk dedigini belki yapa bilirim mekeyim
Ozamanki ruh halime bagli ama ilk önce onun diyer facene baka bilmeliyim. Ya ismini bile hatirlamiyorum

anladım perim..... bence hiiç mi hiç kafana takma öyle birşey yapıcak olsa kendi facesinden yapardı dimi :) yada sahte face alıp yapardı senin facenden yapmazdı muhtelemen tanıdık biri veya yanlışlıkla ara motorunda çıkan biridir. veya yan taraflarda çıkıyor ya şu kişileri tanıomusn diye_? belki onların üzerine tıklamıştır:)

I
Bilmiyorum canim ama dedigin mantikli görünüyor, fakat sahtede acsa benim ruhum duymaz. Zaten zahte face var, fakat kiz nickinden.
Sirf bana yakin olmak icin açmış mis..

§ansa bak ya, bugünde gec geliyor! Ak§ama kadar kudururum artik..

bende seviyorum kuzumu
ay benim kredim vardı bugün onu yatırcaktım güya saat 4te çıkcaktım
bi baktım saat 4ü çeyrek geçio
o yüsden kaçtım öle özür dilerim ((

kuzummm perimmm sakin ol yavrum napcak elin kızlarını
hiç aklına kötü şeyler getirme bebeğim
meleğe katılıorum yapsa seninkinden nie yapsın
peynir ekmek gibi şimdi face istediği gibi hesap açar yani
akşam sor tabi böle çok terslenmeden ama işi fırlamalığa vur
ben kocama bakcak kızın gözlerini oyarım falan gibi anladın mı bebişim
aşkınız alevlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…