- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.101
Kizlar sinirim tepemde!
Face acayim dedim ya,iyi anladiysam hic silinmemi§!
Girdim şifreye, pat face acildi!
Birde ne zaman dondurdugumu hatirmiyorum, bir tarihde, farkli günlerde 4 tanimadigim kiz aranmi§ faceden! Birde onun tanidigi bir kadin ve adam..
Ben kari§dirip, biraz ali§ayim dedim, nereye tikladigimida hatirlamiyorum, o aramalari gördüm! Parmagimi sürtünme oldu ve kapandi..
O sayfayi nasıl bulacagim ben tekrar?
kuzum ben tocama daldım senin halıyla storu unuttum
eğer balkonu çok kullanıosan yaptır bence
stor çok kullanışlı oluyo görümcemde kullanıyo ordan biliorum
bütçenizi bilmiorum yavrum ama 300 tl çok bişe deil
Hadiya..
Diyer sever dondurdugumda,
Beyfendi sifreyi biligi icin dondurmayi kirdi sandim..belki oyun oynamak icin.
Ama o kast etigim sayfayi tekrar buldum.
§u günde Sunu beyendin, cevap verdin, arkada§ oldun vs.
Kizlarin facenin resmlerini cekdim, ak§am bunlar kim diye gözüne sokacagim..
Hadiya..
Hadiya..
bebeğim şu face kandırmasın seni nasıl şeyler yazıyo mesela yazışma falan mı???
gaza gelme kuzum dur hele
bu arada aşağıda kimin okuduğu bölümde
muhteşem 4 lünün adı yazdı çok mutlu oldum hepimiz burdayız
nasıl ya anlamadım... canım sen şimdi faceni dondurdun şuan açtın ki senin dondurduğun tarihten sonra facen açılmış ve bi kız aranmış ? doğrumu ve o kızın birde tanıdığı kız aratıltılmış ? öylemi. peki bu kızları eşin yada sen tanımıosun ayrıca eşinin facesi yokmu neden seninkini açmış olsunki ? hemde bir yanlışın olabilir mi eminmisin öyle birşey olduna face bazen saçma saçma şeyler yapabiliyor
hahahah meleğim dur bi soluklan peri yetişemicek sorularına
kızlar benım cıkıs saatım geldı..
ayrılıyorum sızden..
pericim aklım sende kaldı nolur sakın ol noldugunu anlamadım ama sakın ol bebegım..
gülşenım yıne kactın gıttın alacagın olsun hıh...
pamukum perıcıge destek ol senın henuz ev yemek derdın yok :)
öpüldnüzz sevıyorum sızı
saol melegım..
ben neysem oyum hıc yapmacık olamam..
samımı olmayı cok sevıyorum ayrıca..
bız esımle kavga ettıkmı kayınwalıdem bızı bı odaya kapatır burdan barısmadan cıkmak yok..
ellesın koklasın barısın dıyokitliyo bızı odaya..
allahım herkeze nasıp etsın...
sımdı kayınwalıdemle carsıdaydık..
cım halı sectım bıde stor perde yaptırcam..
stora 120 mılton dedı cım halıyada..
kayınwlıdemle bnm evın balkonu 300 tutuyormus..
yaptırayım dıyorum ama bılemedım ya..
nasıl olur bı fıkır verın lutd-fen
ne güzel canim! Allah hepinizi nazarlardan korusun!oh ohhh düğün var kızlarrr
esmerim çok sevindim çok güsel vakit geçirmişsin
bizden uzakta
allahım hayırlısyla tamamına erdirsin kuzum gelişmeleri bildir bize
ay bizde küs olunca kaynanam anlıyo hemen
ayıptır sölemesi ben ota b.ka gülerim
ama tribimde acaip çekilmez olur
hemen anlıyolar gülşenin nesi var diyolar
bizim ailede benden hariç bide ablam evli
ablam hiç fıkır fıkır deildir için geçmiş diorum ben ona
o da eşine ismiyle hitap edenlerden
annemler ona alıştığı için ben tuhaf geliorum onlara
sürekli eşiyle cilveleşen bi tip
hele de bi yerim ağrıosa hastaysam falan daha çok sırnaşırım
merak etmeyin canim! Soruuun cikartmam!
Belki fark etmedi face kapatigimi, çünkü ba§larda cok karışık seyler yaşadık bu facden.
Kıskandı kapatim, acdim, dondurdum sonra yine acdik kapatik fallan.
O kizlara bakmış, bu kesin.
Aslinda, belki bir süre demeyeyeyimde, takip edeyim diye du§undum.
Neyse dayanirsam, belki söylemem, belki tesadüfen oldu, neyse canlarim, kuzen lerinide tanimiyorumki, birileri cikar §imdi, bende rezil olurum
zadece resimleri gösterip bunlar kim? Mi desem?
Kuya ben arama sayfasidenen bir liste buldum tesadüfen. O aramada tanimadigim isimler farkedince, tikladim..ANLAMADIM BEBEGIM BEN SIMDI
sakın ol bı o dıye bahsettıgın kım..
onun tanıdıgı demıssın ya..
kım kımı aramıs..
neden aranmıs kım aramıs anlamadım ben
nasıl ya anlamadım... canım sen şimdi faceni dondurdun şuan açtın ki senin dondurduğun tarihten sonra facen açılmış ve bi kız aranmış ? doğrumu ve o kızın birde tanıdığı kız aratıltılmış ? öylemi. peki bu kızları eşin yada sen tanımıosun ayrıca eşinin facesi yokmu neden seninkini açmış olsunki ? hemde bir yanlışın olabilir mi eminmisin öyle birşey olduna face bazen saçma saçma şeyler yapabiliyor
Valla icimden bir §ey burnuna sokup, bunlar kim ulen diyesim var:scanım bencede hemen bişe deme. Tepki verme.. Sadece facemi açtım askım ama sürekli ekrana tanıyor olabilceğin kişi listesinde bu kızlar çıkıyor sen tanımıosun bunları diyebilirsin.
Birde bazen arattırmadığın halde yanlışlıkla çıkabiliyor. Mesela ben yağmur perisi yazarken altta baska bişe çıkıyor birden ona tıklanıyor onun profiline giriliyor. Böyle bişeyde olmuş olabilir.
Kuya ben arama sayfasidenen bir liste buldum tesadüfen. O aramada tanimadigim isimler farkedince, tikladim..
Bir iki Türk kiz ve birde yabancı bir kizin listesini gördüm. Ama zadece bakmakla yetinmii§.
Aynen öyle canim. Ama tarihlerde de pek emin degilim. Tanidigim bir kadinin o listede olmazsida dogru. Ben aslinda tanimiyorum, düğünde görmü§dum ve dugun videosu nda. Neyse ak§am geldiğinde belli olcak.
E§imin face §öyle var, ben buna küsmüşdum oda bana yakin olmak icin birtane acmi§. Onuda zaten ak§am kontrol edecegim. Onun di§inda benim face beraber kulanmaya ba§ladik kuya, çünkü pek kullanmıyorduk, sirf aile ve face game'lar icin duruyordu meleyim.
Ya diyorum, kizlari merak etti, girdi ve baktı
Yada, i§den dolayi ( ama ne alaka)
Yada aileden b irileri
Ama o yabanci icin bir§ey uyduramadim, offf sinir oldum
anladım perim..... bence hiiç mi hiç kafana takma öyle birşey yapıcak olsa kendi facesinden yapardı dimi :) yada sahte face alıp yapardı senin facenden yapmazdı muhtelemen tanıdık biri veya yanlışlıkla ara motorunda çıkan biridir. veya yan taraflarda çıkıyor ya şu kişileri tanıomusn diye_? belki onların üzerine tıklamıştır:)
kızlar benım cıkıs saatım geldı..
ayrılıyorum sızden..
pericim aklım sende kaldı nolur sakın ol noldugunu anlamadım ama sakın ol bebegım..
gülşenım yıne kactın gıttın alacagın olsun hıh...
pamukum perıcıge destek ol senın henuz ev yemek derdın yok :)
öpüldnüzz sevıyorum sızı
Kuya ben arama sayfasidenen bir liste buldum tesadüfen. O aramada tanimadigim isimler farkedince, tikladim..
Bir iki Türk kiz ve birde yabancı bir kizin listesini gördüm. Ama zadece bakmakla yetinmii§.
Aynen öyle canim. Ama tarihlerde de pek emin degilim. Tanidigim bir kadinin o listede olmazsida dogru. Ben aslinda tanimiyorum, düğünde görmü§dum ve dugun videosu nda. Neyse ak§am geldiğinde belli olcak.
E§imin face §öyle var, ben buna küsmüşdum oda bana yakin olmak icin birtane acmi§. Onuda zaten ak§am kontrol edecegim. Onun di§inda benim face beraber kulanmaya ba§ladik kuya, çünkü pek kullanmıyorduk, sirf aile ve face game'lar icin duruyordu meleyim.
Ya diyorum, kizlari merak etti, girdi ve baktı
Yada, i§den dolayi ( ama ne alaka)
Yada aileden b irileri
Ama o yabanci icin bir§ey uyduramadim, offf sinir oldum
anladım perim..... bence hiiç mi hiç kafana takma öyle birşey yapıcak olsa kendi facesinden yapardı dimi :) yada sahte face alıp yapardı senin facenden yapmazdı muhtelemen tanıdık biri veya yanlışlıkla ara motorunda çıkan biridir. veya yan taraflarda çıkıyor ya şu kişileri tanıomusn diye_? belki onların üzerine tıklamıştır:)
I
Bilmiyorum canim ama dedigin mantikli görünüyor, fakat sahtede acsa benim ruhum duymaz. Zaten zahte face var, fakat kiz nickinden.
Sirf bana yakin olmak icin açmış mis..
§ansa bak ya, bugünde gec geliyor! Ak§ama kadar kudururum artik..