- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
birascık geciktim ama geldim bende
kaynanamlara yemeğe gitmiştik
yeni geldim üstümü değiştim pc yi kaptım
hayırdır nasıl geldim aklına cicim
ooo konu sahibine bak sen
konuyu aç iki gıdım laf et sonra kaç hadi öyle olsun
öptüm seni cancağızım
sabah görüşürük
sevgilim askere gitcekti tabi gidene kadar ağladım aştide salya sümük bir vaziyette onun Ankaradaki bir arkadaşıyla ( x diyelim) sevgilimi otobüsüne bindirdik. Sonra X beni yurduma bıraktı. 2 saat sonra bana sevgilimden mesaj geldi ben sana mesaj atınca yurttan çık X seni alcak eve götürcek sana bir şey almıştm onu verecek dedi. Neyse X geldi arabaya bindim. Bana bir arkadaşı daha alcam benim eve yakın oturuyor giderken onu da bırakırım dedi tamam dedim. Bi ara kapı açılıp kapandı ama arabaya binen arkadaşın suratına bakmadım hiç. Buarada X bana sevgilini özledin mi yok onu ne kadar seviyorsun vs sorular soruyor ben de saf saf cevaplıyorum bi yandan da ağlıyorum. Sonra birden araba durdu X bana bakıyor ben ona. Arkamdan biri sarıldı noluyo diye feryat figan bi baktım sevgilim. Meğer benim salak aşkım tarihi karıştırmış 2 gün sonra gitmesi gerekiyormuş o da beni özlemiş 2 gün daha beraber geçirelim diye Kırıkkaleden tekrar Ankaraya dönmüş. Tabi o gün arabada bütün duygularımı da döktüğüm için hiç kendimi ağırdan satma durumu olamadı maalesef sonradan
Dertliyim kederliyim
Her nedense ağlarim . .
Salya sümük ağlarken sizi gördüm bi selam vereyim dedim nasılsınız bakalım canlar
kızlar size bişey sormak istiyorum daha doğrusu fikriinizi almak istiyorum nike ın yeni topuklu ayakkabıları nasıl sizce dar kot ve gömlekle nasıl olurlar ben çok beğendim ama abes mi diye alıp almayacağıma karar veremedim :S
http://www.topuklu.org/wp-content/uploads/2012/07/nike-topuklu-ayakkabi.jpg için Google Görsel Sonuçları
Nike Topuklu Spor Ayakkabı Modelleri Ve Fiyatları 2013 Nike Topuklu Ayakkabi Modelleri
özlenmezmi kız
allah sabır versin valla
okuma haber falanda izleme bol bol nişanlını düşün
dua et daha rahat olursun bence
bak melekayla böle güsel topikler açar
mutlu mutlu yazışırız burda
Ama bak bir resmine bakmamla göz yaşlarımı tutamamam bir oldu.
Ağlıyorum vallahi tutamadım kendimi ..
Günaydın canım :)
Hala devam ediyoruz 2 yıla yaklaştı.
Her ne kadar kavga etsek de kopamıyoruz sanırsam
hayırdır canım noldu
sabah olduu yoksun ama
iyiyim teşekkürler siz nasılsınız evdeyimnasılsın naposun bakııym
Gelmişlerdi gece ama şimdi dittiler
Bazen dolar dolar böyle taşarım canım rahatlıyorum
nasılsınızz bakalıımm
Gelmişlerdi gece ama şimdi dittiler
Bazen dolar dolar böyle taşarım canım rahatlıyorum