- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
- Konu Sahibi pambukmelek8788
kızlar ben çıkmak zorundayım mlaasef:))) siz devam edin ben sabah sizi yakalrım öpüorum hayırlı akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) hı bi çatlak daha geLdi :))) kız valla aklımdan sen geçiodun az önce
kızlar ben çıkmak zorundayım mlaasef:))) siz devam edin ben sabah sizi yakalrım öpüorum hayırlı akşamlar
Hoşgeldin pupiq
Hoşbulduk canım :) Bu arada Allah kavuştursun.
İnan ki göz açayıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman,
Asıl onlar için zor her gün şafağı bekliyorlar.
Sağolasın canım benim..
Amin hemde tez zamanda kavuştursun rabbim..
Güçlü olmaya çalışıyorum. Ben ne kadar güçlü görünürsem o da o kadar güçlü kalıyor ..
Geçicek Allah'ın izniyle ..
Sağolasın canım benim..
Amin hemde tez zamanda kavuştursun rabbim..
Güçlü olmaya çalışıyorum. Ben ne kadar güçlü görünürsem o da o kadar güçlü kalıyor ..
Geçicek Allah'ın izniyle ..
sevgilim askere gitcekti tabi gidene kadar ağladım aştide salya sümük bir vaziyette onun Ankaradaki bir arkadaşıyla ( x diyelim) sevgilimi otobüsüne bindirdik. Sonra X beni yurduma bıraktı. 2 saat sonra bana sevgilimden mesaj geldi ben sana mesaj atınca yurttan çık X seni alcak eve götürcek sana bir şey almıştm onu verecek dedi. Neyse X geldi arabaya bindim. Bana bir arkadaşı daha alcam benim eve yakın oturuyor giderken onu da bırakırım dedi tamam dedim. Bi ara kapı açılıp kapandı ama arabaya binen arkadaşın suratına bakmadım hiç. Buarada X bana sevgilini özledin mi yok onu ne kadar seviyorsun vs sorular soruyor ben de saf saf cevaplıyorum bi yandan da ağlıyorum. Sonra birden araba durdu X bana bakıyor ben ona. Arkamdan biri sarıldı noluyo diye feryat figan bi baktım sevgilim. Meğer benim salak aşkım tarihi karıştırmış 2 gün sonra gitmesi gerekiyormuş o da beni özlemiş 2 gün daha beraber geçirelim diye Kırıkkaleden tekrar Ankaraya dönmüş. Tabi o gün arabada bütün duygularımı da döktüğüm için hiç kendimi ağırdan satma durumu olamadı maalesef sonradan
canım allah kavuştursun
nerde asker nişanlın ne kadar kaldı
Daha birinci gün
75 günlük acemisi sürecek. Havacı olarak konyada yapacak canım çavuş olarak..
Çavuş yapmışlar benimkini
ay ben kıyamam sana ya
uzun dönem mi peki
ay allahtan tocam yapmış askerliğini
canım bol bol buraya takıl sen vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın
işallah hemen biter ya
sevgilim askere gitcekti tabi gidene kadar ağladım aştide salya sümük bir vaziyette onun Ankaradaki bir arkadaşıyla ( x diyelim) sevgilimi otobüsüne bindirdik. Sonra X beni yurduma bıraktı. 2 saat sonra bana sevgilimden mesaj geldi ben sana mesaj atınca yurttan çık X seni alcak eve götürcek sana bir şey almıştm onu verecek dedi. Neyse X geldi arabaya bindim. Bana bir arkadaşı daha alcam benim eve yakın oturuyor giderken onu da bırakırım dedi tamam dedim. Bi ara kapı açılıp kapandı ama arabaya binen arkadaşın suratına bakmadım hiç. Buarada X bana sevgilini özledin mi yok onu ne kadar seviyorsun vs sorular soruyor ben de saf saf cevaplıyorum bi yandan da ağlıyorum. Sonra birden araba durdu X bana bakıyor ben ona. Arkamdan biri sarıldı noluyo diye feryat figan bi baktım sevgilim. Meğer benim salak aşkım tarihi karıştırmış 2 gün sonra gitmesi gerekiyormuş o da beni özlemiş 2 gün daha beraber geçirelim diye Kırıkkaleden tekrar Ankaraya dönmüş. Tabi o gün arabada bütün duygularımı da döktüğüm için hiç kendimi ağırdan satma durumu olamadı maalesef sonradan
Uzun dönem yapacak canım.
Vaktim oldukça burada takılıyorum zaten. Ama askerlik bölümüne fazla uğmayacağım. Çünkü ben oradakileri okudukça kötü oluyorum.
Şuan kendimi toparlamış ve güçlü hissediyorum. Her ne kadar çok özlemiş olsamda benim ondan daha çok güçlü olmam ve sabırlı olmam lazım..
özlenmezmi kız
allah sabır versin valla
okuma haber falanda izleme bol bol nişanlını düşün
dua et daha rahat olursun bence
bak melekayla böle güsel topikler açar
mutlu mutlu yazışırız burda