aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

allahım bu sultan süleyman ne romantik adam ya
onlar nasıl şiirler öyle
o nasıl okumak öyle
allah tarafından bi yetenek bahşedilse benim kocamada
ahhh ahhhh :KK16:

Hoşbulduk canım :) Bu arada Allah kavuştursun.

İnan ki göz açayıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman,

Asıl onlar için zor her gün şafağı bekliyorlar. :KK50:

Sağolasın canım benim..

Amin hemde tez zamanda kavuştursun rabbim..

Güçlü olmaya çalışıyorum. Ben ne kadar güçlü görünürsem o da o kadar güçlü kalıyor ..

Geçicek Allah'ın izniyle ..

Sağolasın canım benim..

Amin hemde tez zamanda kavuştursun rabbim..

Güçlü olmaya çalışıyorum. Ben ne kadar güçlü görünürsem o da o kadar güçlü kalıyor ..

Geçicek Allah'ın izniyle ..

İnşallah canım :)

Sana komik bir hikaye anlatayım da gül o zaman sevgilimin askerliğiyle ilgili :KK53:

Hatta bir topiceğe yazmıştım bulayım onu :KK1::KK1:

sevgilim askere gitcekti tabi gidene kadar ağladım aştide salya sümük bir vaziyette onun Ankaradaki bir arkadaşıyla ( x diyelim) sevgilimi otobüsüne bindirdik. Sonra X beni yurduma bıraktı. 2 saat sonra bana sevgilimden mesaj geldi ben sana mesaj atınca yurttan çık X seni alcak eve götürcek sana bir şey almıştm onu verecek dedi. Neyse X geldi arabaya bindim. Bana bir arkadaşı daha alcam benim eve yakın oturuyor giderken onu da bırakırım dedi tamam dedim. Bi ara kapı açılıp kapandı ama arabaya binen arkadaşın suratına bakmadım hiç. Buarada X bana sevgilini özledin mi yok onu ne kadar seviyorsun vs sorular soruyor ben de saf saf cevaplıyorum bi yandan da ağlıyorum. Sonra birden araba durdu X bana bakıyor ben ona. Arkamdan biri sarıldı noluyo diye feryat figan bi baktım sevgilim. Meğer benim salak aşkım tarihi karıştırmış 2 gün sonra gitmesi gerekiyormuş o da beni özlemiş 2 gün daha beraber geçirelim diye Kırıkkaleden tekrar Ankaraya dönmüş. Tabi o gün arabada bütün duygularımı da döktüğüm için hiç kendimi ağırdan satma durumu olamadı maalesef sonradan :KK43: :KK70:

sevgilim askere gitcekti tabi gidene kadar ağladım aştide salya sümük bir vaziyette onun Ankaradaki bir arkadaşıyla ( x diyelim) sevgilimi otobüsüne bindirdik. Sonra X beni yurduma bıraktı. 2 saat sonra bana sevgilimden mesaj geldi ben sana mesaj atınca yurttan çık X seni alcak eve götürcek sana bir şey almıştm onu verecek dedi. Neyse X geldi arabaya bindim. Bana bir arkadaşı daha alcam benim eve yakın oturuyor giderken onu da bırakırım dedi tamam dedim. Bi ara kapı açılıp kapandı ama arabaya binen arkadaşın suratına bakmadım hiç. Buarada X bana sevgilini özledin mi yok onu ne kadar seviyorsun vs sorular soruyor ben de saf saf cevaplıyorum bi yandan da ağlıyorum. Sonra birden araba durdu X bana bakıyor ben ona. Arkamdan biri sarıldı noluyo diye feryat figan bi baktım sevgilim. Meğer benim salak aşkım tarihi karıştırmış 2 gün sonra gitmesi gerekiyormuş o da beni özlemiş 2 gün daha beraber geçirelim diye Kırıkkaleden tekrar Ankaraya dönmüş. Tabi o gün arabada bütün duygularımı da döktüğüm için hiç kendimi ağırdan satma durumu olamadı maalesef sonradan :KK43: :KK70:

Hahahahah :-) Oy yapılır mı bu ya..

Ne kadar kötü olmuşsundur..

Sevinçle üzüntüyü bir arada yaşamışsın :-)

Dertliyim kederliyim
Her nedense ağlarim . .
Salya sümük ağlarken sizi gördüm bi selam vereyim dedim nasılsınız bakalım canlar

Daha birinci gün :-)

75 günlük acemisi sürecek. Havacı olarak konyada yapacak canım çavuş olarak..

Çavuş yapmışlar benimkini

ay ben kıyamam sana ya :KK43:
uzun dönem mi peki
ay allahtan tocam yapmış askerliğini
canım bol bol buraya takıl sen vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın
işallah hemen biter ya

ay ben kıyamam sana ya :KK43:
uzun dönem mi peki
ay allahtan tocam yapmış askerliğini
canım bol bol buraya takıl sen vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın
işallah hemen biter ya

Uzun dönem yapacak canım.

Vaktim oldukça burada takılıyorum zaten. Ama askerlik bölümüne fazla uğmayacağım. Çünkü ben oradakileri okudukça kötü oluyorum.

Şuan kendimi toparlamış ve güçlü hissediyorum. Her ne kadar çok özlemiş olsamda benim ondan daha çok güçlü olmam ve sabırlı olmam lazım..

ay bayıldım valla
çok güsel süpriz yapmış seninki
2 güncük olsa da ne değerli vakit onlar dimi
allahım kimseyi sevdiğinden öyle çok uzun ayrı koymasın emi???

Sormayın kızlar ya tam deli benimki :KK53:

Ben de elin adamı bana sarılıyor sandım ayy aklımdan bin türlü düşünce geçti

Allah korusun :18::18::KK1::KK1:

Uzun dönem yapacak canım.

Vaktim oldukça burada takılıyorum zaten. Ama askerlik bölümüne fazla uğmayacağım. Çünkü ben oradakileri okudukça kötü oluyorum.

Şuan kendimi toparlamış ve güçlü hissediyorum. Her ne kadar çok özlemiş olsamda benim ondan daha çok güçlü olmam ve sabırlı olmam lazım..

özlenmezmi kız
allah sabır versin valla
okuma haber falanda izleme bol bol nişanlını düşün
dua et daha rahat olursun bence
bak melekayla böle güsel topikler açar
mutlu mutlu yazışırız burda :21:

özlenmezmi kız
allah sabır versin valla
okuma haber falanda izleme bol bol nişanlını düşün
dua et daha rahat olursun bence
bak melekayla böle güsel topikler açar
mutlu mutlu yazışırız burda :21:

Ama bak bir resmine bakmamla göz yaşlarımı tutamamam bir oldu.

Ağlıyorum vallahi tutamadım kendimi ..

X