gündüz girebiliyorumda lptpm bozuk akşam giremiyorum kendi masraflarımdan onu yaptırıcak parayı ayıramadım yoksa sabaha kadar kalırım:)))))))))
evlenincede yine gündüz girerim de akŞam ilk 1 2 aydan sonra girerim bnmki erken uyuyan bi tip:)))))))))))))))
sen yeterki gündüzleri takil canım, karı koca hasret giderin akşamları
kızlar çok güldüm yaa
periyi buldum dogunalın topiğindeymiş
doğru sölüosun perim çok ara veriyoz
akşamları pc yi alıyorum elime ya
kocam dakkada bir aşkım bak şu adam şöyle
aşkım bak şurda nolmuş yok bilmem ne
kafamı kk ne veremiorum çıkıorum
peri seninki napıo?????
Doğunaya çözüm üretmeye çalışıyoruz, ve cakdirmadan kendimizde bur şeyler öğrenmeye çalışıyoruz canım ya:d
al bendende okadar, eşim biraz tiki var kk'ye, yine aldın eline telefonu aldın diye korkudan ne konuyu okuya biliyor, nede yor yapa biliyorum. Hepsini bir arada yarım yamalak idare ediyorum
bazen telefonu elimden çekiyor, bende kaçmak için wc.'ye gitmeliyim diyip
sikintimi tatmin etmeye çalışıyorum, adam acıyor hoşuma gitmeyen bir program, izle diyor:44:
gecende insan hücreleri üzerinde gelecekde neler yapacağımız üzerinde bir calışma yapıyormuş bilim adamları, 1995'den.
beyfendi dondü ben uyuyorum, sen izlemeye devam et, bir şeyler öğren dedi, içimden uha dedim, neyse
dunde, hipnoz üzerinde bir araştırma üzerinde katil olup, olamayacağını izledik, kendini cok kaptıran birini sonunda buldular...
o ara benim icimdede bir katil doğdu
ha, sevgililer günundede romantik bir şey değilde, korku filimi izletirdi
sabah kaldığımda, dudağımda bir acı hisetim, meyersem bütün gece dudağımı ısırmışim, böyle işte güom