• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6'dan sonra yemek yememek

selam kızlar moralim çok bozuk cumadan beri hiç dikkat edemedim canım sürekli tatlı bişeyler yemek istiyodu meğer dün regl oldum ondanmış. bu gün tekrar kaldığım yerden devam edicem inşallah vicdan azabı duyuyorum resmen yaa :43: inşallah verdiklerimi almamışımdır geri :43:

Mavijiklet üzülme. Ben de bazı günler dikkat etmedim ve vicdan azabı çektim ama daha sonra üzülmeyi bırakıp bıraktığım yerde devam ettim. Regl döneminde insan kontrol edemiyor işte her zaman. Verdiklerini de bu kadar çabuk alacağını da sanmıyorum güzelim. Moralini bozma:20: beraber birbirimize destek olarak vereceğiz kiloları kızlar :13:

yağlar derken hangilerini kullanmalıyız canım biraz açıklar mısın sevinirim:26:

canım aromatik yağlar.portakal yapı biberiye yağı.susam yağı olabilir.biraz netten araştır.4 sene önce yaptığımda çok işe yaramıştı.ama yağları iyi belirlemek gerek oran felan..sür spor yap kabak lifiyle defne sabunla kızarana kadar lifle faydası olur.
ben sabah başladım diyete
protein diyeti yapıyorum ben buna alışkınım pratik geliyor bana.
yediklerim
sabah az sucuklu 2 yumurta
7 zeytin az peynir çay
öğle 1 bardak ayran 3 dilim üçgen peynir
akşam ıspanaklı yumurta
akşam 1 fincan türk kahvesi
az önce eşim yaptı içtik.
akşam yemeğimi 5 den önce yedim.sonra başım ağrıyordu uyudum.bu saatte iyi olmaz ama ağrım geçmiş neyseki.
kızlar ben 97 kiloyum.inşallah devam ettiririm de hafiflerim birazcık.

canım aromatik yağlar.portakal yapı biberiye yağı.susam yağı olabilir.biraz netten araştır.4 sene önce yaptığımda çok işe yaramıştı.ama yağları iyi belirlemek gerek oran felan..sür spor yap kabak lifiyle defne sabunla kızarana kadar lifle faydası olur.
ben sabah başladım diyete
protein diyeti yapıyorum ben buna alışkınım pratik geliyor bana.
yediklerim
sabah az sucuklu 2 yumurta
7 zeytin az peynir çay
öğle 1 bardak ayran 3 dilim üçgen peynir
akşam ıspanaklı yumurta
akşam 1 fincan türk kahvesi
az önce eşim yaptı içtik.
akşam yemeğimi 5 den önce yedim.sonra başım ağrıyordu uyudum.bu saatte iyi olmaz ama ağrım geçmiş neyseki.
kızlar ben 97 kiloyum.inşallah devam ettiririm de hafiflerim birazcık.

inşallah verirsin canım bahar geldi hepimize kolay gele bol yürüyüşle hallederiz hepsini:51:

Vallah sğper Almanyalı1987 :46: Peki nasıl verdin bu kiloları ? neler yaptın merak ettim açıkcası :31: bir de: nasıl koruyorsun kilonu ? :26:

cnm kolay olmadı yani spor şart..hareketsiz verilmiyo..bide istikrarlı olcan...ben her gün en az 45 dakka spor yaptım..evdeki bisikletimi sürdüm...sağlıklı beslendim..kahvaltımı güzelce yapıp öbür üğünlerde dikkat ettim..aralarda meyvemide yedim...tatlıda haftada 1 serbestti bende..ve hergün karın ve göbek sıkılaştırıcı plates hareketleri yaptım..sonuç ise verdim allaha şükür..şimdi de sağlıklı beslenmeye devam...tatlıda yiyorum gene ama abartmıyorum...platesde yapmaya çalışıyorum her gün olmasada..zaten en fazla 15 dakika mı alıyo..neden üşeneyim?dizi falan bakarken yapıyorum...hem böylece karnım hep sıkı oluyo...akşamda ekmek yemiyorum..yeşil çay içiyorum her sabah kahvaltımda..bide her gün hareketli olmaya çalışıyorum...öyleyimde oğlum çok yaramaz olduğu için:)) havalarda ısındı oğlumu sık sık dışarı çıkarıyorum birlikte yürüyüş yapıyoruz,onu parklara götürüyorum..böylelikle hem o hava alıyo hem ben spor yapmış oluyorum :))böyle koruyorum kilomu cnm..umarım yardımcı olabilmişimdir

Mavijiklet üzülme. Ben de bazı günler dikkat etmedim ve vicdan azabı çektim ama daha sonra üzülmeyi bırakıp bıraktığım yerde devam ettim. Regl döneminde insan kontrol edemiyor işte her zaman. Verdiklerini de bu kadar çabuk alacağını da sanmıyorum güzelim. Moralini bozma:20: beraber birbirimize destek olarak vereceğiz kiloları kızlar :13:

teşekkür ederim canımcım.
dün dikkat edeyim dedim ama ipini koparmış gibi abur cubur yedim neden böyle oldum anlamadım oysa 3 hafta o kadar güzel gidiyoduki
ama bugün söz verdim kendime dikkat edeceğim.
Benim yemekle pek aram yoktur ama özellikle bu regl günlerinde abur cubura bulanıyorum resmen ya kaç tane çikolata yediğimi hatırlamıyorum dün.
Arkadaş diyoki mide fesadı geçirecen sandım :18:
ama diyorumya sadece bu özel günlerde oluyo normalde diğer günlerde çok dikkat ediyorum.
Bugünden itibaren yine devam :1: hadi bakalım

teşekkür ederim canımcım.
dün dikkat edeyim dedim ama ipini koparmış gibi abur cubur yedim neden böyle oldum anlamadım oysa 3 hafta o kadar güzel gidiyoduki
ama bugün söz verdim kendime dikkat edeceğim.
Benim yemekle pek aram yoktur ama özellikle bu regl günlerinde abur cubura bulanıyorum resmen ya kaç tane çikolata yediğimi hatırlamıyorum dün.
Arkadaş diyoki mide fesadı geçirecen sandım :18:
ama diyorumya sadece bu özel günlerde oluyo normalde diğer günlerde çok dikkat ediyorum.
Bugünden itibaren yine devam :1: hadi bakalım

İyi akşamlar. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Benim de vermem gereken 5 kilom var .. Ben de bir çikolata hastasıyım :) Hepinize sağlıklı, tatlı krizsiz, kalıcı ve hızlı kilo vermeler diliyorum :)

slm kizlarr ben geldim bir haftadir yazmaya yuzum yoktu okuyup ciktim hep:9::9:yaptigim kacamaklarin hangibirini anlatayim bilnemki:(( regl olacam sandim piskolojikmidir nedir canim tatli istedi surekli bu durumda kilo veremezsin fatos aman ne diyetiymis dedim yedimde yedim:17::17: bi turlu regli olmadim bugun tartildim 92 dim 90.800 gordum bu nasil olduki anlamadim saskinim ama cok mutlu oldum ya :32::32: yarin cok kalabalik misafir ordusu agirliycam persembe gunude tekrardan basliyorum kacamaksiz insallah:13: :13:

slm kizlarr ben geldim bir haftadir yazmaya yuzum yoktu okuyup ciktim hep:9::9:yaptigim kacamaklarin hangibirini anlatayim bilnemki:(( regl olacam sandim piskolojikmidir nedir canim tatli istedi surekli bu durumda kilo veremezsin fatos aman ne diyetiymis dedim yedimde yedim:17::17: bi turlu regli olmadim bugun tartildim 92 dim 90.800 gordum bu nasil olduki anlamadim saskinim ama cok mutlu oldum ya :32::32: yarin cok kalabalik misafir ordusu agirliycam persembe gunude tekrardan basliyorum kacamaksiz insallah:13: :13:

Selam fatos:3: Ben de arada sırada kaçamaklar yapıyorum. onları yapmadan dayanmak mümkün değil ki güzelim:125: Ama sende ki etkisi keşke bende de olsa:9: Sana o zaman perşembeden sonra tekrar buluşma dileği ile diyeyim :54:

Selam fatos:3: Ben de arada sırada kaçamaklar yapıyorum. onları yapmadan dayanmak mümkün değil ki güzelim:125: Ama sende ki etkisi keşke bende de olsa:9: Sana o zaman perşembeden sonra tekrar buluşma dileği ile diyeyim :54:[/QUO

bendede ilk defa oldu bebisim agzim kulaklarimda resmen:9::9::9:masallah diyelim:nazar: sabahtan beri butun ev elimden gecti yoruldum valla:ssz::ssz: sadece aksam yemegi yedim acim ama yemiycem tabiki ;) sen kac kilosun tatlim kilo cizelgende goremedim bi tuhaflik var;) persembe son gaz devam destek olalim birbirimize..gorusrz:54:

Selam fatos:3: Ben de arada sırada kaçamaklar yapıyorum. onları yapmadan dayanmak mümkün değil ki güzelim:125: Ama sende ki etkisi keşke bende de olsa:9: Sana o zaman perşembeden sonra tekrar buluşma dileği ile diyeyim :54:[/QUO

bendede ilk defa oldu bebisim agzim kulaklarimda resmen:9::9::9:masallah diyelim:nazar: sabahtan beri butun ev elimden gecti yoruldum valla:ssz::ssz: sadece aksam yemegi yedim acim ama yemiycem tabiki ;) sen kac kilosun tatlim kilo cizelgende goremedim bi tuhaflik var;) persembe son gaz devam destek olalim birbirimize..gorusrz:54:

Selam güzelim. Ben 62 kiloyum, boyum 1.63, yaşım 28:93: Evet çizelgem sanırım sadece BMİ falan gösteriyor:31: ben bugün yarım saat koştum yarım saat de yağ yakıcı hareketler yaptım, öldüm vallah:110:vallah bu sporun faydası olmazsa çıldırırım:84: perşembeden sonra bekliyorum güzelim. birbirimize destek olarak tam gaz:10::13: eşimle de biraz inatlaştım bu konuda. gıcık etti beni:41: gerçi kendisi de kilo vermesi lazım. yaza kadar ikimizde mecburiyetten kendi annelerimizde kalacağız, o yüzden 2-3ay görmeyeceğim kendisini, ancak internetten. Gördüğünde biraz morarsın:9:... sana yarın için de kolay gelsin:129: görüşürüzzzzz :80:

İtiraf sırası bende korkarım :5: Dün öğleden sonra tek öğünde 800 kalorilik bir kaçamak yaptım. Üstelik akşamına da yemeyeyim bari demedim :18: Bitti mi hayır tabi ki de :45: Gece de bir miktar daha şekerlemeli kuru yemişli atıştırma devam etti. Teşvikiye ' den Mecidiyeköy' e yürümem bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama bu akşam salona girip ciddi spor yapacağım. :37:

İtiraf sırası bende korkarım :5: Dün öğleden sonra tek öğünde 800 kalorilik bir kaçamak yaptım. Üstelik akşamına da yemeyeyim bari demedim :18: Bitti mi hayır tabi ki de :45: Gece de bir miktar daha şekerlemeli kuru yemişli atıştırma devam etti. Teşvikiye ' den Mecidiyeköy' e yürümem bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama bu akşam salona girip ciddi spor yapacağım. :37:

Selam serapd:3: anlaşılan 'amannn, ne bu eziyet, koy ver gitsin' moduna girmişsin:9: neyse üzülme canım. Yine dikkat eder, telafi edersin bu kaçamak gününü:34:

Selam serapd:3: anlaşılan 'amannn, ne bu eziyet, koy ver gitsin' moduna girmişsin:9: neyse üzülme canım. Yine dikkat eder, telafi edersin bu kaçamak gününü:34:

Teşekkür ederim Seda :) Aynen öyle oldu. Dün ve bugün daha dikkatliyim. Umarım telafi etmiş olurum. Bu arada neden kimse yok burada ?? Bıraktık mı diyeti kızlar???

Serap!!! bugün de ben kaçırdım ipin ucunu:9: lazer için randevum vardı, dışarda beyaz çikolatalı mokka ve yabanmersinli muffin yedim, öğlen 1 dondurma ve karnabahar yemeği (etli), ardından dondurulmuş yoğurt gibi bir tatlı(vanilya ve meyveli birşey) :17::17::17::17::17: neyse artık telafi etme sırası da bende:17: spor da yapmadım bugün duş yasak bugün diye:50: oh vallah halim şahane bugün, sal gitsin hopa sal gitsin Seda :9::9::9::9:

Son düzenleme:
Serap!!! bugün de ben kaçırdım ipin ucunu:9: lazer için randevum vardı, dışarda beyaz çikolatalı mokka ve yabanmersinli muffin yedim, öğlen 1 dondurma ve karnabahar yemeği (etli), ardından dondurulmuş yoğurt gibi bir tatlı(vanilya ve meyveli birşey) :17::17::17::17::17: neyse artık telafi etme sırası da bende:17: spor da yapmadım bugün duş yasak bugün diye:50: oh vallah halim şahane bugün, sal gitsin hopa sal gitsin Seda :9::9::9::9:

Ooooh afiyet olsun tosunuma :9::9::9:
Geçmiş olsun arkadaşım; seni diyet gazisi ilan ediyorum :9: Demek ki neymiş, diyette kocaman delik açılınca kimse topiğe uğramıyormuş :9::9:
Gazimizin şerefine bugünü çorba salata günü ilan ediyorum :9: :9: Tamam dün duş yoktu bugün dooğru spora :4: :9: Menünü ve sporunu anlatırsın artık detaylarıyla di mi şekerim :27:

Arkadaşlar iki tane akşam 6 dan sonra yemek yememe diyeti var bir araya gelsek nasıl olur

ben genelde akşam daha çok yiyorum o yüzden mi veremiyorum acaba?

6'dan sonra yemeyince cidden işe yarıyor mu arkadaşlarr :)

Ooooh afiyet olsun tosunuma :9::9::9:
Geçmiş olsun arkadaşım; seni diyet gazisi ilan ediyorum :9: Demek ki neymiş, diyette kocaman delik açılınca kimse topiğe uğramıyormuş :9::9:
Gazimizin şerefine bugünü çorba salata günü ilan ediyorum :9: :9: Tamam dün duş yoktu bugün dooğru spora :4: :9: Menünü ve sporunu anlatırsın artık detaylarıyla di mi şekerim :27:

Selaammmmmmmmmmm:3: hepsi arazi oluyor, sanırım bir tek ben değilim kaçıran:1: yada başka topiclere takılıyorlar. Bugün sporumu tabii ki yapacağım hatta bugün yeni hareketler de eklenecek spor programıma:34:bugün çorba sakata günümü ? :53: yok canım sende:50: :9: aslında olabilir...ya ben aslında hafta 1 destoks günü koysam araya fena olmaz. bi araştırayım biraz... bu arada bugün diğer topicte tartılma günümüzdü. -500-600 çıkmışım yine de düne rağmen:9:

benimki gayet iyi gidiyor kızlar bugünlerde hiç iştahım yok neden bilmiyorum inşallah sonu iyi olur :)) ama son kilomda takıldı kaldı neden acaba şu son 2 kiloyuda verseydimde öyle takılsaydı keşke :)))

Herkese slm,
Ben de 5 martta başladım diyete.Gündüz çok kısmasam da dikat ediyorum yediklerime.Akşam 6dan sonra ise hiçbir şey yemiyorum.64,5 ile başladım.2 gün önce tam 64,00 çıktı.Hedefim 54 kg.Ben maalesef çok hızlı kilo veremiyorum.2 akşamdır da aeorobik videolarını açıp 30 dk yapıyorum.Arkasından da 30 dk kondisyon bisikleti.Oğlum var 20 aylık.Zaten kilolarımın bir kısmı da hamilelikten.Havalar ısınınca burada stadyum var yürüyüşe gideceğim.2007 de hergün 2 saat tempolu yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek üç ayda 10 kg vermiştim.Yine aynı azimlilik ve kararla bu yola çıktım.İnşallah başarırız hep birlikte.Hepimize sağlıklı bir zayıfllık diliyorum.

Back
X