Akrostiş Şiir Yarışması Anketi

Akrostiş Şiir Yarışması Anketi

• 1-Akrostiş Şiir

OY: 7 5,8%
  • 2-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]1. olan Şiir (bluish):hooray:[/COLOR]

OY: 17 14,2%
  • 3-Akrostiş Şiir

OY: 1 0,8%
  • 4-Akrostiş Şiir

OY: 9 7,5%
  • 5-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]3. olan Şiir (barçman)[/COLOR]

OY: 10 8,3%
  • 6-Akrostiş Şiir

OY: 6 5,0%
  • 7-Akrostiş Şiir

• 8-Akrostiş Şiir

OY: 4 3,3%
  • 9-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]5. olan Şiir ( Canavar)[/COLOR]

• 10-Akrostiş Şiir

OY: 7 5,8%
  • 11-Akrostiş Şiir

OY: 2 1,7%
  • 12-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]4. olan Şiir (deniz_güneş)[/COLOR]

• 13-Akrostiş Şiir

• 14-Diskalifiye Edilmistir...

OY: 0 0,0%
  • 15-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]2. olan Şiir (bera-berrak)[/COLOR]

• 16-Diskalifiye Edilmistir...

OY: 13 10,8%
  • 17-Akrostiş Şiir

• 18-Akrostiş Şiir

• 19-Akrostiş Şiir

OY: 3 2,5%
  • 20-Diskalifiye Edilmistir...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    120
:Roflol::Roflol:4.siir harika yaa
u harfine bisey bulamamis ona cok guldum:Roflol:
oyumu verdim 4.siire
herkesin yuregine saglik
hakeden kazansin...:sm_cool:

:Roflol::Roflol:4.siir harika yaa
u harfine bisey bulamamis ona cok guldum:Roflol:
oyumu verdim 4.siire
herkesin yuregine saglik
hakeden kazansin...:sm_cool:

Ondan şüphen olmasın arkadaşım,hak eden kazanıyor zaten..yerimseniben

twety hiç onları üzecek iş yapar mıyız??yerimseniben Onlar bu uygulamanın gayet yerinde olduğu fikrindeler,problem yok yani..
problem yoksa eğer tamam ama hepsi cok güsel olmuş cok eğlenceliydi okurken cok eğlendim amacıda buydu zaten insanların yüzlerinde gülümseme oluşuyorsa eğer amacına varmış demektir demi canım:asigim::asigim:

daha vermedim oyumu,
çok güzel şiirler var ve ben kime oy vereceğimi bilemiyorumfisfisfis

Her üyenin yalnızca bir oy hakkı var..a.s
hımm ben önceden kullandığım için veremiyorum yani bir daha oy anladım canım sağolŞeniz:asigim:
daha vermedim oyumu,
çok güzel şiirler var ve ben kime oy vereceğimi bilemiyorumfisfisfis
valla masalcım ben 4 ile 5 arasında cok kaldım cok eğlencelii tabi yinede sen bilirsinn kusumyerimseniben:asigim:

ayy mizahi şiirlere özellikle bayıldım yaa gülmekten karnım ağrısı ve ben 5. şiire oy verdim çok hoştu gerçekten

hay Allah yaa bende katılacaktım ama eşimin benim için yazdığı ve başharflerinden adımın çıktığı şiirle ama yırtıp atmışım kağıdı fırsatı kaçırdım. Neyse şimdi oy verme zamanı

Oyumu 12. şiirden yana kullandım,hayırlı uğurlu olsun.Hepsi birbirinden güzeldi,
elimde olsa hepsine oy vermek isterdim ama tek oy hakkımız var(tekrar emeklerinize yüreklerinize sağlık dostlar:1hug:

sızlerı tebrık ederım arkadaşlar gercekten bırbırınden guzel akrostiş şiirler henuz oyumu kullanamadım en son 5 secenek bıraktım daha sonra yenıden okuyup uzulerek elemeye devam edecegım.kalem tutan ellerınız dert gormesın ınşaallah

Hepsi birbirinden güzel di siirlerin..secmekte zorlandim ama 12.siir de kaldim..katilan tüm arkadaslarin emegine saglika.s.

bende öyle zorlandımki vermekte,kızlar nede güzel yazmışlar yaa. isterdimki hepsine vereyim.olmuyor tabii bende 10. ya verdim hadi bakalım

Arkadaslar emeklerinize guzel yreklerinize saglik hepsi harikaydi secmek zor olacak, gene son zamana kadar bekleyecegim sanirim, yarismaya katilan herkese basarilar dilerim, sevgilerimlea.s.

Ülen ne kadar yetenekli gacılarımız varmış...Ben 10 numeröye kullandım.

Aslında hepsi çok güzel. En güzeli benimkiydi deeermişimmm. Yok gerçekten birirnciliği hak eden bir şiir var oyumu ona verdim. Benimki de diskalifiye oldu. Bundan dolayı Berşule den özür dilerim ama o kadar da kontrol ettim ama nasıl oldu anlayamadım. Gece yazdım ondan oldu bu yanlışlık herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…