Akrostiş Şiir Yarışması Anketi

Akrostiş Şiir Yarışması Anketi

• 1-Akrostiş Şiir

OY: 7 5,8%
  • 2-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]1. olan Şiir (bluish):hooray:[/COLOR]

OY: 17 14,2%
  • 3-Akrostiş Şiir

OY: 1 0,8%
  • 4-Akrostiş Şiir

OY: 9 7,5%
  • 5-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]3. olan Şiir (barçman)[/COLOR]

OY: 10 8,3%
  • 6-Akrostiş Şiir

OY: 6 5,0%
  • 7-Akrostiş Şiir

• 8-Akrostiş Şiir

OY: 4 3,3%
  • 9-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]5. olan Şiir ( Canavar)[/COLOR]

• 10-Akrostiş Şiir

OY: 7 5,8%
  • 11-Akrostiş Şiir

OY: 2 1,7%
  • 12-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]4. olan Şiir (deniz_güneş)[/COLOR]

• 13-Akrostiş Şiir

• 14-Diskalifiye Edilmistir...

OY: 0 0,0%
  • 15-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]2. olan Şiir (bera-berrak)[/COLOR]

• 16-Diskalifiye Edilmistir...

OY: 13 10,8%
  • 17-Akrostiş Şiir

• 18-Akrostiş Şiir

• 19-Akrostiş Şiir

OY: 3 2,5%
  • 20-Diskalifiye Edilmistir...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    120
bence arkadaşlar şiirlerini düzeltip yeniden yarışmaya dahil olsunlar. sonuçta onlar da fark etmemiş jüride...

Yok düzeltip yeniden oylamaya girmek olmaz..Bir başka bahara..Ayrıca evet jüri de farketmedi çünkü şiirleri önceden görmüyorlar..Oylama başladıktan sonra ellerine alıyorlar şiirleri,yada kategoride her ne varsa..Yazılan eserler kişilere has olduğu için üstünde oynama yapamıyoruz daha doğrusu..Hataların farkına varamayan benim açıkçası..Ama görüp de düzeltin öyle yollayın demek de diğer arkadaşlara haksızlık olurdu..Çünkü bunlar ısmarlama yazılmıyor,herkesin kendisi yazıyor..Dikkat etmesi gereken önce eser sahipleri,sonra benim..
Bundan sonraki yarışmalarda her iki taraf da daha dikkatli olacaktır..yerimseniben

ŞenizŞenizŞeniz

Bence de şiirleri düzeltip tekrar yarışmaya girmelerine gerek yok! Bu uyarı çok iyi oldu. Daha dikkatli oluruz artık. Oyumu hala kullanmadım. Birkaç gün daha okuyup karar vereceğim...

Berşülem olur beyle şeyler kalan sağlar bizimdir.
Diskalifiye olan şiir yazarlarımızı da kucaklıyorum emeklerine teşekkür ediyorum.Şeniz

diskalifiye edilen şiirlere verilen oylar geçersiz mi sayıldıCADIARZUyazık boşa gitti bi sürü oy:1closedeyes:

emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler hepsi çok güzel ben 2. şiirden yana kullandım oyumu ..bol şanslar kızlar..

Hepsi cok güzel siirlerin.Emeklerinize saglik.Ama simdi vermicem oyumu.
Biraz daha okuyim.Diskalifiye olan arkadaslarada üzüldüm.

Iyi ki oyumu vermekte acele davranmamisimkafamçokkarıştı,diskalifiyeler olmus.
Biraz daha düsünüp oyumu verecem.

valla diskalifiye olan arkadaşlarıma cokkk üsüldümmm ( yeni şiir yazsalar oralara olmuo mu acaba bence düseltme yapmalrına izin verilemeli kimse üsülmesin yaa

Iyi ki oyumu vermekte acele davranmamisimkafamçokkarıştı,diskalifiyeler olmus.
Biraz daha düsünüp oyumu verecem.

Hepsi cok güzel siirlerin.Emeklerinize saglik.Ama simdi vermicem oyumu.
Biraz daha okuyim.Diskalifiye olan arkadaslarada üzüldüm.

valla diskalifiye olan arkadaşlarıma cokkk üsüldümmm ( yeni şiir yazsalar oralara olmuo mu acaba bence düseltme yapmalrına izin verilemeli kimse üsülmesin yaa

neden diskalifiye oldular ki?:uhm::1shok:

twety hiç onları üzecek iş yapar mıyız??yerimseniben Onlar bu uygulamanın gayet yerinde olduğu fikrindeler,problem yok yani..

berşulem bari diskalifiye olanlara oy verenlere bir oy hakkı daha verebilseniz daha iyi olmazmı

Foto yarışmasında diskalifiye edilen Kazen'in fotosu Çilli'ye 16 oy verilmişti yanılmıyorsam..O zaman sorduğum da tekrar kullanılmayacak demişti yönetim..

Bir kez de şiirler için sorarım elbette.yerimseniben

Nihayet verdim oyumu.Bütün yollayanlarin gönüllerine saglik,ben oyumu 2 numarali siirden yana kullandim.

ayyy valla bayıldım hepsine ne güzel yazmışsınız ya elinize yüreğinize sağlık arkadaşlar oyumu kullandım ama zor oldu tabiki hepinize teşekkürler ve başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…