Akrostiş Şiir Yarışması Anketi

Akrostiş Şiir Yarışması Anketi

• 1-Akrostiş Şiir

OY: 7 5,8%
  • 2-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]1. olan Şiir (bluish):hooray:[/COLOR]

OY: 17 14,2%
  • 3-Akrostiş Şiir

OY: 1 0,8%
  • 4-Akrostiş Şiir

OY: 9 7,5%
  • 5-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]3. olan Şiir (barçman)[/COLOR]

OY: 10 8,3%
  • 6-Akrostiş Şiir

OY: 6 5,0%
  • 7-Akrostiş Şiir

• 8-Akrostiş Şiir

OY: 4 3,3%
  • 9-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]5. olan Şiir ( Canavar)[/COLOR]

• 10-Akrostiş Şiir

OY: 7 5,8%
  • 11-Akrostiş Şiir

OY: 2 1,7%
  • 12-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]4. olan Şiir (deniz_güneş)[/COLOR]

• 13-Akrostiş Şiir

• 14-Diskalifiye Edilmistir...

OY: 0 0,0%
  • 15-Akrostiş Şiir [COLOR="Red"]2. olan Şiir (bera-berrak)[/COLOR]

• 16-Diskalifiye Edilmistir...

OY: 13 10,8%
  • 17-Akrostiş Şiir

• 18-Akrostiş Şiir

• 19-Akrostiş Şiir

OY: 3 2,5%
  • 20-Diskalifiye Edilmistir...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    120
herkesin ellerine saglık iyi olan kazansın oyumu verdim 9 nolu şiir süper yaaaa :Roflol:

Gel vatandaş gel...Bizim site hatunlarının eserleridir bunlar..:teytey:Okumadan geçmeyin,hele hele oy vermeden adım attığınızı görmeyim..jeyyar

Yorum yapmaya karar verdim:
Hepsini defalarca okudum, okudum, okudum... Oyumu da az önce kullandım. Geç kullandım çünkü bir sürü güzel şiir vardı. İnanın hepsi hoş. Ama ben kendimce gerek içerik, gerekse şiirin duruşu bakımından şöyle bir sıralama yaptım:
2-15-10-5-4-9-18

Bu benim kişisel fikrim. Sadece ilk kez paylaşmaya karar verdim.

Ben de okudum ve oyumu kullandım.İnanın insanı zorluyor.Şulem senin de işin zor yani!...

valla bana en uyani sectim cünkü sanki beni anlatiyo
ellerinize saglik tüm yazanlar ama ne yazikki tek oy haki en azindan üc destanciya daha oy verebilirdim
yazarlarin hepsine bendena.s.

hepsi birbirinden güzel, şiirler, çok zorlandım ama sonunda 18 de karar kıldıma.s
umarım hak eden kazanır...

Şiirler çok güzel de oy verecekler ellerini çalıştırmıyor valla..Hani daha kaç kişi vermiş ki,anket kapanınca vah tüh demeyin ama...

Oyumu kullandim, hak edenin kazanacagindan eminim, aslinda karar vermek cok zordu, yarismaya katilan butun arkadaslarimi kutluyorum, emeklerine guzel yureklerine saglik, hepsi birinci aslinda, sevgilerimle

Bersulem haklisin oy kullanimi cok az, umarim gec kalmazlar

Şiirler çok güzel de oy verecekler ellerini çalıştırmıyor valla..Hani daha kaç kişi vermiş ki,anket kapanınca vah tüh demeyin ama...

Valla bence de neden kimse oy kullanmıyor yahu.tatlicadiarzu.84 üye kullanmış hadi ama kızlar emeğe bir oy da siz verin:sm_cool:

evet oy kullanın kzılar hepsi çok güzel ve emeğe saygı gösterelim lütfen ...18 favorim bu arada..

X