• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabasıyla girdiği evlilik dışı ilişkiden hamile kalınca...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Numune verirken doğum yaptı: Yere düşen bebek öldü
BURSA’da, bir akrabasıyla girdiği evlilik dışı ilişki sonucu hamile kalan 23 yaşındaki A.K., sancıları artınca gittiği hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. Tuvalete düşen kız bebek yaşamını yitirirken, aşırı kan kaybeden genç kadın ise kapı kırılarak içeri girildikten sonra tedavi altına alındı.
Sitene Ekle
numune-verirken-dogum-yapti-yere-dusen-bebek-oldu-6060792.Jpeg

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)

Bursa’da yaşayan A.K., iddiaya göre bir akrabasıyla girdiği ilişki sonucu hamile kaldı. Hamile kaldığını ailesi dahil kimseye söyleyeyen genç kız, ilerleyen aylarda karnındaki şişliği korse takıp, bol kıyafetler giyerek gizledi. Doğumuna az bir süre kalan A.K., bugün mide bulantısı ve kusma rahatsızlıkları artınca Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti.

Burada doktorların tahlil için idrar istediği genç kız, tuvalete girdikten sonra doğum sancıları iyice arttı ve kendi kendine doğum yaptı. A.K.’nın attığı çığlıkları duyan kadın güvenlik görevlileri, kapıyı kırıp içeri girdi. Tuvalete düşen 2 kilo 500 gram ağırlığındaki kız bebeğin yaşamını yitirdiği belirlenirken, aşırı kan kaybeden ve baygın halde bulunan A.K. ise aynı hastanede tedavi altına alındı. Polis, savcının talimatı ile ölen bebeğin cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı. Polis, genç kız ile ilişkiye girdiği öne sürülen kimliği açıklanmayan akrabasını arıyor.
http://www.milliyet.com.tr/numune-verirken-dogum-yapti-yere-gundem-2117402/

Ya iki evlat dogurdum o karni nasil sakliyorlar 9 ay ben anlamis degilim kiyafetle is bitmiyorki
O bebek nasil oldu yazik olmus nur olsun melek

Bu evlilik dışı yasak ilişkilerde bu karınlar 9 ay hiç belli olmuyor nedense

bunu fark etmeyen aile çevre bakar kör mü

Ya iki evlat dogurdum o karni nasil sakliyorlar 9 ay ben anlamis degilim kiyafetle is bitmiyorki
O bebek nasil oldu yazik olmus nur olsun melek
hamilelik saklanabilecek bir şey değil.
Aslında aileler de biliyor bilmemezlikten geliyorlar

Olan yine bir bebeğe oldu. Direk doğuma gitseydin aile açısından da daha kabul edilebilirdi. Ne oldu simdi yazık!

hamilelik saklanabilecek bir şey değil.
Aslında aileler de biliyor bilmemezlikten geliyorlar
Ben kizimda yolda yururken danaya masallah demeleri gibi masallah cekerlerdi bildigin top gibi karin korse giysende incelmez yag degilki bebek var iceede haberlerdede saptiriyorlar falan filan
Olan yine bir bebeğe oldu. Direk doğuma gitseydin aile açısından da daha kabul edilebilirdi. Ne oldu simdi yazık!
Aynen olan sabiye oldu

ahhh minnacık bebek :((
ya bu karnını nasıl saklıyorlr.
ben bile 5 aylıkken 9 aylık bi kadın gibiydim

Keske bu gibi vakalarda güvenebilecekleri gizli tutulan bir yer olsa devletin.
Yani bebekler ölmese keske.

olan yıne bebege oldu
bazen hamıleler hamıle gıbı olmayabılıyor
gaz karnı gıbı hafıf sıslık var hala aynı pantolon elbıse mı gıyıyorum hamıle oldugum bellı degıl 6 bucuk aylık nerdeyse

Yazık günah o bebeğe nick nick
Hey hastahaneye gittin bari hamileyim de insangibi doğur bböyle iyi mi oldu bir tuvalet kenarında ölsün diyemi dokuz ay karnında taşıdın

Back
X