Evlilik dışı hamile kaldım ama babası kim bilmiyorum

Sorsam bile cevap yazmaz yazmıyor engelledi hamileyken. İnstagramdan yazdım bebek doğdu diye ordan da engelledi eşek. Bebeğin kan grubunu bile bilmiyorum. Kağıtlarda yazıyordur belki söylemişlerdir ama hatırlamıyorum hiç. Kafası çok komik bi yapıdaydı hamileyken de belliydi arkası ciddi şekilde yumurta gibi Afrikalı çocuk kafası gibi. 1 yaşa gelmeden tipi belli olmaz bencede ama şuan aynı ona benziyor

insan bebeğinin kan grubunu bilmez mi? Hiç mi rh uyumsuzluğu olur diye konuşmadınız?

Ya bu konu sahte ya konu sahibinin akıl sağlığında sorun var.

Sorsam bile cevap yazmaz yazmıyor engelledi hamileyken. İnstagramdan yazdım bebek doğdu diye ordan da engelledi eşek. Bebeğin kan grubunu bile bilmiyorum. Kağıtlarda yazıyordur belki söylemişlerdir ama hatırlamıyorum hiç. Kafası çok komik bi yapıdaydı hamileyken de belliydi arkası ciddi şekilde yumurta gibi Afrikalı çocuk kafası gibi. 1 yaşa gelmeden tipi belli olmaz bencede ama şuan aynı ona benziyor
Foto atcaktin atmadin. Bakalim gercekten benziyor mu yoksa yukarida yazildigi gibi en ezik olana kitliyor musunuz?

Topuk dışında kan alınmadı hiç. Doğum raporuna baktım orda da yazmıyor 😭

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 129
Su an ona benzer 3 ay sonra otekine benzer. Boyle baba tespiti mi olur yaw bxbxbxb

Topuk dışında kan alınmadı hiç. Doğum raporuna baktım orda da yazmıyor 😭

Sen 5 aydır bu bebeğin kimden olabildiğine dair elindeki en büyük kanıtı hiç düşünmedin yani? Hiç aklına gelmedi? 5 tane adamdan birinden olabilir en kolay baba bulma yolu kan grubu rh bakmaktır. Herkes bilir bunu.

Sen 5 aydır bu bebeğin kimden olabildiğine dair elindeki en büyük kanıtı hiç düşünmedin yani? Hiç aklına gelmedi? 5 tane adamdan birinden olabilir en kolay baba bulma yolu kan grubu rh bakmaktır. Herkes bilir bunu.
Ya 3 tanesi de aynı kan grubuysa yemin ederim 3 gram beynim vardı o da sayenizde gitti. Ben artık bunların kıçından kan alırım. Hamileyken söylediğimde gelmiyodu kimse şimdi iş başa düştü. Allahım düştüğüm durumlara bak Rabbülalemin başkası anlatsa vallahi sizin gibi inanmazdım

Ya 3 tanesi de aynı kan grubuysa yemin ederim 3 gram beynim vardı o da sayenizde gitti. Ben artık bunların kıçından kan alırım. Hamileyken söylediğimde gelmiyodu kimse şimdi iş başa düştü. Allahım düştüğüm durumlara bak Rabbülalemin başkası anlatsa vallahi sizin gibi inanmazdım
Calisiyo musun bi yerde? Gelirim iyi demissin

Eğer sen gerçekten anneysen, Allah çocuğuna yardım etsin.

Yaa neyine takılayım o yaştaki bebenin. İçime kurt düştü biriniz yazında özelden resimle benzetelim telefondan yazıyorum beceremiyorum bile doğru düzgün

BAbasını aramak için müge anlı'ya çıkarsan haber ver, ben şahit ve izleyici olarak gelirim.

X