• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba

biz düğün sevmiyoruz nikah yaptık, düğün yapılmadan eş olunmuyorsa ben 1 yıldır evli değilmişim bir de evlilik dışı çocuk yapmışım 😂
baştaki yazdığınıza gelince, insan karşıdaki anlamadıkça daha çok anlatmaya çalışıp kendini yiyor bu da karakterle alakalı sanırım. ben asla ay bu anlamıyo diye susamıyorum. geyiğe çeviririm, laf söylerim ama yine de susamam
Ben de susamam, neyse ki Mune gelip susturucuyu takiyo bana, rahatliyorum bxbxbxb

Babası gelinlik parasını ödemis çünkü erkek tarafı almayacağız demişler ve konu sahibi yinede evleniyor. Babası da kızım niye ben alayım gelinliği demiyormus.
konu o değil ki, tuhaf cevapları. troll olduğuna inanmak istiyorum aralarda sinirlensem de ciddiye alamıyorum ve burda ciddi cevap verenlere de şaşırıyorum, baksana konuyu açıp gidip ocak temizliğini okuyo 😂

konu o değil ki, tuhaf cevapları. troll olduğuna inanmak istiyorum aralarda sinirlensem de ciddiye alamıyorum ve burda ciddi cevap verenlere de şaşırıyorum, baksana konuyu açıp gidip ocak temizliğini okuyo 😂
:))Ocak temizliği evlenince lazım olur diyosa belki.

Siz de mi nişanlısınız?
29 yıldır öyleyim demek ki🙄
Çikolatalı un helvası mı🤤
Yok anacım tahine batırıp gömüyorum😂
biz düğün sevmiyoruz nikah yaptık, düğün yapılmadan eş olunmuyorsa ben 1 yıldır evli değilmişim bir de evlilik dışı çocuk yapmışım 😂
baştaki yazdığınıza gelince, insan karşıdaki anlamadıkça daha çok anlatmaya çalışıp kendini yiyor bu da karakterle alakalı sanırım. ben asla ay bu anlamıyo diye susamıyorum. geyiğe çeviririm, laf söylerim ama yine de susamam
Herkesin kendi zevki isteği ama ben de düğüncü değilim, bir nikah tamam, benim kız 27’yi bitiriyor, nikahla olmuyormuş çocuğum deyip gerçekleri söylersem travma olur.

Valla ben de car car anlatmayı severim de ısrarla anlatmayı karşımdaki anlarsa yapıyorum veya çok genç biriyse, başkaları için kendimi yeme huyunu törpüledim, herkes kendi seçimlerinden sorumlu 29 yaşında artık akıl istenecek yaşa gelmiş bir kadına akıl verilmez, bence tabii😌

Konu sahibi için diyorum. Nikah kıyılmış düğün yok diye eşim diyemiyor. Ortada onu istemeyen bir aile var ve zorla kendi kabul ettirdi. bu saatten sonra yaşadıklarına sadece biz demiştik diyebiliriz.
Bir de bizi beğenmeyip sürekli konu açarak kendini kandırmaya çalışıyor. İki üç tane aynı fikirde yorum gelir de ona tutunurum ümidi var
Calcifer az evvelde yazdım 29 yaşında insana diyecek söz yok, 18-19 yaşında olsa neyse, biliyorsunuz kocaman yetişkin kızım var ki birkaç ay sonra 28 yaşında olacak, ben 28 yaşına gelmiş kızıma bile doldurma akılla bir şey yaptıramam yalan mı? Annesi olduğum halde kafasına ne koyduysa onu yapar engel de olamam, konu sahibesine gelirsek çekecek çilesi varsa çeker bunu da kendi seçmiş olur, siz dediniz diye boşandı mı ? Hayır, zaten çoktan evli olduğu adamla düğün yapmak için hazırlık yapıyor gelinlik seçiyor.

Sitede niceleri var biliyorsunuz, aynı soruyu farklı versiyonlarla sorunca cevaplar değişecek sanıyorlar, görünen köy kılavuz istemez, alacakları cevaplar da değişmez, herkesin kendi hayatı valla bile isteye gidene de dur demem, herkesin aklı kendine.

Calcifer az evvelde yazdım 29 yaşında insana diyecek söz yok, 18-19 yaşında olsa neyse, biliyorsunuz kocaman yetişkin kızım var ki birkaç ay sonra 28 yaşında olacak, ben 28 yaşına gelmiş kızıma bile doldurma akılla bir şey yaptıramam yalan mı? Annesi olduğum halde kafasına ne koyduysa onu yapar engel de olamam, konu sahibesine gelirsek çekecek çilesi varsa çeker bunu da kendi seçmiş olur, siz dediniz diye boşandı mı ? Hayır, zaten çoktan evli olduğu adamla düğün yapmak için hazırlık yapıyor gelinlik seçiyor.

Sitede niceleri var biliyorsunuz, aynı soruyu farklı versiyonlarla sorunca cevaplar değişecek sanıyorlar, görünen köy kılavuz istemez, alacakları cevaplar da değişmez, herkesin kendi hayatı valla bile isteye gidene de dur demem, herkesin aklı kendine.
Abla senin kız evli mi? Nasıl bir kayınvalide olursun merak ettim 😄

Abla senin kız evli mi? Nasıl bir kayınvalide olursun merak ettim 😄
Bekar, valla şu an kestiremiyorum ama kızım anne nikahıma sakın yırtık jean deri eldiven kombinle gelme diyor, çocuğum nasıl kayınvalidelik yapacağımdan çok nikahında giyebileceklerimden korkuyor, kendi nikahımda da gelinlikli değildim çünkü😬

Bekar, valla şu an kestiremiyorum ama kızım anne nikahıma sakın yırtık jean deri eldiven kombinle gelme diyor, çocuğum nasıl kayınvalidelik yapacağımdan çok nikahında giyebileceklerimden korkuyor, kendi nikahımda da gelinlikli değildim çünkü😬
Benim yaşimda kiziniz var ben 28 yaşindayim iki kizim var😀😀

Marjinal bir kv olur gibi 😎

Back