• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba

İyi de evleneyem mi demiyo ki, gelinligin dantelini, kolunu soruyor. Artik gecmis olsun.
Kız bir umut belki dank eder vazgeçer dedim ama yok . Dantel hakkında da fikrim yok versemde sanki herkesi dinledi de ben kaldım. Burda ki bazı insanlar gerçek hayatta arkadaşım olsa dalardım sanırım anlamıyor musunnnn diye.
Özellikle Nuranka ve musakka

Kız bir umut belki dank eder vazgeçer dedim ama yok . Dantel hakkında da fikrim yok versemde sanki herkesi dinledi de ben kaldım. Burda ki bazı insanlar gerçek hayatta arkadaşım olsa dalardım sanırım anlamıyor musunnnn diye.
Dalmazdım bile. Kendime dalardım ya da nasıl arkadaşım dedin diye.

Düşman dötüne

Bende bunlara dalamadıgım için buzdolabına daldm totalde 3 kilo aldm .. hakkımı helal etmiyorum bu namuslulara alnı aklara

Dalmazdım bile. Kendime dalardım ya da nasıl arkadaşım dedin diye.

Düşman dötüne
Ay evet arkadaşlik yapmak da zor olurdu. Büyük ihtimalle arkadaşları çok az. Benimde çok fazla değil ama böyle laf dinlemez insanlar olmasındansa hiç olmasın.
Nuranka baya kızacak bana umarım yazarda biraz atışıriz söz dinler belki, bir umut

Konu sahibi herkes sana bırak bu aileyi demedi mi ?
Madem dinlemeyeceksin niye on tane konu açıp danışıyorsun.?
Öyle güçsüzsün ki bu adamı kabul ettiğin için ilerde çok pişman olacaksın. Şu gelinlik bile alamayan adama da kocam deyip durma ya.
Bende düğünden önce nikah yaptım ama hiç kocam kocam diye konuşmadım ne rahatsın. Hayır kocam de oda dert değil o adama deme. Bu kadar yoklukta mısın dünyada insan mı kalmadı bu ailesinin bile destek olmadığı size değer vermeyen insanları buluyorsunuz?
Size birşey daha diyim Haziran dan sonra da bir sürü konu açacaksınız bunu unutmayın.
İyi de evleneyem mi demiyo ki, gelinligin dantelini, kolunu soruyor. Artik gecmis olsun.
Ben onceki konulari okumamistim. Bir de nisanli evlinin karsi taraf problemli mi?

Sen herbirseyi goz ardi edip, gelinlik randevusuna didisinin didisi geldi/gelecek koluna basina karisti diye mi takiyorsun?!?

Milyon yorum yapsak faydasiz, Allah sana dogru yolu gec olmadan gostersin insallah

Konu sahibi herkes sana bırak bu aileyi demedi mi ?
Madem dinlemeyeceksin niye on tane konu açıp danışıyorsun.?
Öyle güçsüzsün ki bu adamı kabul ettiğin için ilerde çok pişman olacaksın. Şu gelinlik bile alamayan adama da kocam deyip durma ya.
Bende düğünden önce nikah yaptım ama hiç kocam kocam diye konuşmadım ne rahatsın. Hayır kocam de oda dert değil o adama deme. Bu kadar yoklukta mısın dünyada insan mı kalmadı bu ailesinin bile destek olmadığı size değer vermeyen insanları buluyorsunuz?
Size birşey daha diyim Haziran dan sonra da bir sürü konu açacaksınız bunu unutmayın.
Konu açmayı bırak bir de bizi sevmiyor eleştiriyor. Üyeler hakkında bile konu açtı ona rağmen tak hız konu açmaya devam

ayyy nolur nolluurrrrrrr çok össsledimm bende
eşşek gibi yapacak, eşim, vereyim baksınlar, oğlumun geleceği, ev, üzüleceksiniz ama üniv. mezunuyum 😂 geçti mi özlemin 😂

Konu açmayı bırak bir de bizi sevmiyor eleştiriyor. Üyeler hakkında bile konu açtı ona rağmen tak hız konu açmaya devam
Ha bide bizi mi beğenmedi :)
Buraya gelenler de bizi beğenmiyor anam sanki napıyoz . Kocalarından nişanlılarindan daha iyi davranıyoruz halbuki.

Back