- Konu Sahibi elifnurbeyza
Hunharca yedim bi geldim herkes urusbu olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hunharca yedim bi geldim herkes urusbu olmuş
Kız bir umut belki dank eder vazgeçer dedim ama yok . Dantel hakkında da fikrim yok versemde sanki herkesi dinledi de ben kaldım. Burda ki bazı insanlar gerçek hayatta arkadaşım olsa dalardım sanırım anlamıyor musunnnn diye.İyi de evleneyem mi demiyo ki, gelinligin dantelini, kolunu soruyor. Artik gecmis olsun.
Dalmazdım bile. Kendime dalardım ya da nasıl arkadaşım dedin diye.Kız bir umut belki dank eder vazgeçer dedim ama yok . Dantel hakkında da fikrim yok versemde sanki herkesi dinledi de ben kaldım. Burda ki bazı insanlar gerçek hayatta arkadaşım olsa dalardım sanırım anlamıyor musunnnn diye.
Özellikle Nuranka ve musakka
Bende bunlara dalamadıgım için buzdolabına daldm totalde 3 kilo aldm .. hakkımı helal etmiyorum bu namuslulara alnı aklaraKız bir umut belki dank eder vazgeçer dedim ama yok . Dantel hakkında da fikrim yok versemde sanki herkesi dinledi de ben kaldım. Burda ki bazı insanlar gerçek hayatta arkadaşım olsa dalardım sanırım anlamıyor musunnnn diye.
Özellikle Nuranka ve musakka
Ay evet arkadaşlik yapmak da zor olurdu. Büyük ihtimalle arkadaşları çok az. Benimde çok fazla değil ama böyle laf dinlemez insanlar olmasındansa hiç olmasın.Dalmazdım bile. Kendime dalardım ya da nasıl arkadaşım dedin diye.
Düşman dötüne
:)))Bende bunlara dalamadıgım için buzdolabına daldm totalde 3 kilo aldm .. hakkımı helal etmiyorum bu namuslulara alnı aklara
Ay su kisma sesli güldüm hzgzgsgzggzzgKız bir umut belki dank eder vazgeçer dedim ama yok . Dantel hakkında da fikrim yok versemde sanki herkesi dinledi de ben kaldım.
Bende yemeeeeee hep yer var KK de çıldırtan gaciler bende midede yer çoooh:)))
Çok komik ya . çok yeme sen yinede her an yeni konu açabilirler yeni streslere yer bırak
Musakka ya özel mesaj atam konu açsın biraz can gelir kk ya :))Bende yemeeeeee hep yer var KK de çıldırtan gaciler bende midede yer çoooh
Konu sahibi herkes sana bırak bu aileyi demedi mi ?
Madem dinlemeyeceksin niye on tane konu açıp danışıyorsun.?
Öyle güçsüzsün ki bu adamı kabul ettiğin için ilerde çok pişman olacaksın. Şu gelinlik bile alamayan adama da kocam deyip durma ya.
Bende düğünden önce nikah yaptım ama hiç kocam kocam diye konuşmadım ne rahatsın. Hayır kocam de oda dert değil o adama deme. Bu kadar yoklukta mısın dünyada insan mı kalmadı bu ailesinin bile destek olmadığı size değer vermeyen insanları buluyorsunuz?
Size birşey daha diyim Haziran dan sonra da bir sürü konu açacaksınız bunu unutmayın.
Ben onceki konulari okumamistim. Bir de nisanli evlinin karsi taraf problemli mi?İyi de evleneyem mi demiyo ki, gelinligin dantelini, kolunu soruyor. Artik gecmis olsun.
Konu açmayı bırak bir de bizi sevmiyor eleştiriyor. Üyeler hakkında bile konu açtı ona rağmen tak hız konu açmaya devamKonu sahibi herkes sana bırak bu aileyi demedi mi ?
Madem dinlemeyeceksin niye on tane konu açıp danışıyorsun.?
Öyle güçsüzsün ki bu adamı kabul ettiğin için ilerde çok pişman olacaksın. Şu gelinlik bile alamayan adama da kocam deyip durma ya.
Bende düğünden önce nikah yaptım ama hiç kocam kocam diye konuşmadım ne rahatsın. Hayır kocam de oda dert değil o adama deme. Bu kadar yoklukta mısın dünyada insan mı kalmadı bu ailesinin bile destek olmadığı size değer vermeyen insanları buluyorsunuz?
Size birşey daha diyim Haziran dan sonra da bir sürü konu açacaksınız bunu unutmayın.
ayyy nolur nolluurrrrrrr çok össsledimm bendeMusakka ya özel mesaj atam konu açsın biraz can gelir kk ya :))
Güzel kafalar ya vallaOcak temizligi muhim konu oyle deme
eşşek gibi yapacak, eşim, vereyim baksınlar, oğlumun geleceği, ev, üzüleceksiniz ama üniv. mezunuyum geçti mi özleminayyy nolur nolluurrrrrrr çok össsledimm bende
Abuk sabuk yerlere koymayınca ev halkı bitiriyor. Yaşamayan bilmez ah ah.Yastığın altında %70 bitter var.
Ha bide bizi mi beğenmedi :)Konu açmayı bırak bir de bizi sevmiyor eleştiriyor. Üyeler hakkında bile konu açtı ona rağmen tak hız konu açmaya devam
Eski kocasının yeni eşi bebeğin cinsiyetini öğrenirse açar aslında. Birde erkek olursa var yaaa seyreyle sen gümbürtüyü:)ayyy nolur nolluurrrrrrr çok össsledimm bende
Oğlumun psikolojisi ve rutini unutmuşsuneşşek gibi yapacak, eşim, vereyim baksınlar, oğlumun geleceği, ev, üzüleceksiniz ama üniv. mezunuyum geçti mi özlemin
Bendim o.Beni kastetti.Konu açmayı bırak bir de bizi sevmiyor eleştiriyor. Üyeler hakkında bile konu açtı ona rağmen tak hız konu açmaya devam