• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba

Ben onceki konulari okumamistim. Bir de nisanli evlinin karsi taraf problemli mi?

Sen herbirseyi goz ardi edip, gelinlik randevusuna didisinin didisi geldi/gelecek koluna basina karisti diye mi takiyorsun?!?

Milyon yorum yapsak faydasiz, Allah sana dogru yolu gec olmadan gostersin insallah
Nikahı erken kıydılar. Ardindan kavgalar olmuş herkes bırak dedi ama dinlemedi. Şimdi de kocam diyo.

Bu satırları un helvasını götürürken yazıyorum, lütfen çikolatalar aşkına üsluplara dikkat ediniz🙏
sabır testi gibi, insan tüm sabrını bi yerde tüketip hulk oluyo 😂

sabır testi gibi, insan tüm sabrını bi yerde tüketip hulk oluyo 😂
Konu sahibesi için demiyorum, direkt kendi üzerine alınmasın ama bazı insanlara ne derseniz deyin ne tavsiye ederseniz edin, yanlış da olsa kendi bildiğini yapıyor, sitede böyle kadınlara çok denk geliyorum geliyoruz, 1-2 kere yorum yazıp sonra bir daha hiçbir şey yazmıyorum çünkü fikrini değiştiremiyorsunuz, boşuna enerji sarf edip gerildiğinizle kalıyorsunuz.

Tek tek yazmayacağım sizler birçok konuya benden daha hakimsiniz ben o kadar efor sarf etmiyorum şahsen ama resmî nikahı evlilikten saymayana ne diyeceğim, meğer 29 yıldır evli değilmişim mi mesela🤷‍♀

Babası gelinlik parasını ödemis çünkü erkek tarafı almayacağız demişler ve konu sahibi yinede evleniyor. Babası da kızım niye ben alayım gelinliği demiyormus.
Zaten herşeyi karşı taraf yapıyor mesajlardan anladığım kadarıyla.

Konu sahibesi için demiyorum, direkt kendi üzerine alınmasın ama bazı insanlara ne derseniz deyin ne tavsiye ederseniz edin, yanlış da olsa kendi bildiğini yapıyor, sitede böyle kadınlara çok denk geliyorum geliyoruz, 1-2 kere yorum yazıp sonra bir daha hiçbir şey yazmıyorum çünkü fikrini değiştiremiyorsunuz, boşuna enerji sarf edip gerildiğinizle kalıyorsunuz.

Tek tek yazmayacağım sizler birçok konuya benden daha hakimsiniz ben o kadar efor sarf etmiyorum şahsen ama resmî nikahı evlilikten saymayana ne diyeceğim, meğer 29 yıldır evli değilmişim mi mesela🤷‍♀
Siz de mi nişanlısınız?

Zaten herşeyi karşı taraf yapıyor mesajlardan anladığım kadarıyla.
Kız tarafı yapıyor herşeyi. Çünkü görümce düğünden sonra evlenecekmiş. parayı ona harcayacağız demişler. Oğlumuz da tamam demiş, sıfır isyan sıfır ben yapayım. Ah ah

biz düğün sevmiyoruz nikah yaptık, düğün yapılmadan eş olunmuyorsa ben 1 yıldır evli değilmişim bir de evlilik dışı çocuk yapmışım 😂
baştaki yazdığınıza gelince, insan karşıdaki anlamadıkça daha çok anlatmaya çalışıp kendini yiyor bu da karakterle alakalı sanırım. ben asla ay bu anlamıyo diye susamıyorum. geyiğe çeviririm, laf söylerim ama yine de susamam

Konu sahibi için diyorum. Nikah kıyılmış düğün yok diye eşim diyemiyor. Ortada onu istemeyen bir aile var ve zorla kendi kabul ettirdi. bu saatten sonra yaşadıklarına sadece biz demiştik diyebiliriz.
Bir de bizi beğenmeyip sürekli konu açarak kendini kandırmaya çalışıyor. İki üç tane aynı fikirde yorum gelir de ona tutunurum ümidi var

Back