Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi elifnurbeyza
senle tartışmıştı dimiBendim o.Beni kastetti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senle tartışmıştı dimiBendim o.Beni kastetti.
Nikahı erken kıydılar. Ardindan kavgalar olmuş herkes bırak dedi ama dinlemedi. Şimdi de kocam diyo.Ben onceki konulari okumamistim. Bir de nisanli evlinin karsi taraf problemli mi?
Sen herbirseyi goz ardi edip, gelinlik randevusuna didisinin didisi geldi/gelecek koluna basina karisti diye mi takiyorsun?!?
Milyon yorum yapsak faydasiz, Allah sana dogru yolu gec olmadan gostersin insallah
sabır testi gibi, insan tüm sabrını bi yerde tüketip hulk oluyoBu satırları un helvasını götürürken yazıyorum, lütfen çikolatalar aşkına üsluplara dikkat ediniz
Nişanlım diyordu bir ara.Nikahı erken kıydılar. Ardindan kavgalar olmuş herkes bırak dedi ama dinlemedi. Şimdi de kocam diyo.
Artık kocası taaammı :)))Nişanlım diyordu bir ara.
demek ki şey.. hele şükürArtık kocası taaammı :)))
Aklıma şey geliyor" kimin kocası buuuu diyorlardı bir ara"demek ki şey.. hele şükür
ya Allah için ne dediğini anlıyo musun, valla biz sana konu verelim onları açBabam da çok karışmıyor ama akraba olunca o babama şöyle böyle yapyor
Babası gelinlik parasını ödemis çünkü erkek tarafı almayacağız demişler ve konu sahibi yinede evleniyor. Babası da kızım niye ben alayım gelinliği demiyormus.ya Allah için ne dediğini anlıyo musun, valla biz sana konu verelim onları aç
Konu sahibesi için demiyorum, direkt kendi üzerine alınmasın ama bazı insanlara ne derseniz deyin ne tavsiye ederseniz edin, yanlış da olsa kendi bildiğini yapıyor, sitede böyle kadınlara çok denk geliyorum geliyoruz, 1-2 kere yorum yazıp sonra bir daha hiçbir şey yazmıyorum çünkü fikrini değiştiremiyorsunuz, boşuna enerji sarf edip gerildiğinizle kalıyorsunuz.sabır testi gibi, insan tüm sabrını bi yerde tüketip hulk oluyo
Zaten herşeyi karşı taraf yapıyor mesajlardan anladığım kadarıyla.Babası gelinlik parasını ödemis çünkü erkek tarafı almayacağız demişler ve konu sahibi yinede evleniyor. Babası da kızım niye ben alayım gelinliği demiyormus.
Siz de mi nişanlısınız?Konu sahibesi için demiyorum, direkt kendi üzerine alınmasın ama bazı insanlara ne derseniz deyin ne tavsiye ederseniz edin, yanlış da olsa kendi bildiğini yapıyor, sitede böyle kadınlara çok denk geliyorum geliyoruz, 1-2 kere yorum yazıp sonra bir daha hiçbir şey yazmıyorum çünkü fikrini değiştiremiyorsunuz, boşuna enerji sarf edip gerildiğinizle kalıyorsunuz.
Tek tek yazmayacağım sizler birçok konuya benden daha hakimsiniz ben o kadar efor sarf etmiyorum şahsen ama resmî nikahı evlilikten saymayana ne diyeceğim, meğer 29 yıldır evli değilmişim mi mesela♀
Köfte de yokOğlumun psikolojisi ve rutini unutmuşsun
Çikolatalı un helvası mıBu satırları un helvasını götürürken yazıyorum, lütfen çikolatalar aşkına üsluplara dikkat ediniz
Kız tarafı yapıyor herşeyi. Çünkü görümce düğünden sonra evlenecekmiş. parayı ona harcayacağız demişler. Oğlumuz da tamam demiş, sıfır isyan sıfır ben yapayım. Ah ahZaten herşeyi karşı taraf yapıyor mesajlardan anladığım kadarıyla.
Hayir beeeee, sertifika almisdemek ki şey.. hele şükür
Aa evet eşek gibi köfte yapacakKöfte de yok
biz düğün sevmiyoruz nikah yaptık, düğün yapılmadan eş olunmuyorsa ben 1 yıldır evli değilmişim bir de evlilik dışı çocuk yapmışımKonu sahibesi için demiyorum, direkt kendi üzerine alınmasın ama bazı insanlara ne derseniz deyin ne tavsiye ederseniz edin, yanlış da olsa kendi bildiğini yapıyor, sitede böyle kadınlara çok denk geliyorum geliyoruz, 1-2 kere yorum yazıp sonra bir daha hiçbir şey yazmıyorum çünkü fikrini değiştiremiyorsunuz, boşuna enerji sarf edip gerildiğinizle kalıyorsunuz.
Tek tek yazmayacağım sizler birçok konuya benden daha hakimsiniz ben o kadar efor sarf etmiyorum şahsen ama resmî nikahı evlilikten saymayana ne diyeceğim, meğer 29 yıldır evli değilmişim mi mesela♀
Konu sahibi için diyorum. Nikah kıyılmış düğün yok diye eşim diyemiyor. Ortada onu istemeyen bir aile var ve zorla kendi kabul ettirdi. bu saatten sonra yaşadıklarına sadece biz demiştik diyebiliriz.Konu sahibesi için demiyorum, direkt kendi üzerine alınmasın ama bazı insanlara ne derseniz deyin ne tavsiye ederseniz edin, yanlış da olsa kendi bildiğini yapıyor, sitede böyle kadınlara çok denk geliyorum geliyoruz, 1-2 kere yorum yazıp sonra bir daha hiçbir şey yazmıyorum çünkü fikrini değiştiremiyorsunuz, boşuna enerji sarf edip gerildiğinizle kalıyorsunuz.