• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba

Ben de 28 yaşındayım, bekarım. Teşekkürler 😒😞
33 yaşında evlendim. keşke daha önce evlenseydim diye pişman oldum mu peki? eşimi geç tanıdığıma evet ama bu yaşta evlendiğime hiç pişman olmadım. 20lerde de hep derdim 30 ve üstü bence evlilik için ideal yaşlar diye. he bi de şey dicem ayy canım inan hiç beklemediğin anda oluyo her şey 😂

33 yaşında evlendim. keşke daha önce evlenseydim diye pişman oldum mu peki? eşimi geç tanıdığıma evet ama bu yaşta evlendiğime hiç pişman olmadım. 20lerde de hep derdim 30 ve üstü bence evlilik için ideal yaşlar diye. he bi de şey dicem ayy canım inan hiç beklemediğin anda oluyo her şey 😂
Hiç umudum yok ama yine de inşallah bu kadar beklediğimize değer diyelim 😊

Hiç umudum yok ama yine de inşallah bu kadar beklediğimize değer diyelim 😊
Değer değer, 51 yaşına gireceğim evlendiğimde 22 yaşındaydım, aslında aşırı gençtik ve toyduk cahildik, birbirimizden asla pişman olmadık ama kızımız 22 yaşında evlensin istemezdik, 28 yaş genç bir yaş, artık hiçbir şey bizim zamanımızdaki gibi değil, evlilik yaşı daha makul yaşlara geldi bence, daha güzel analiz eder ne istediğinizi daha iyi bilirsiniz.

Değer değer, 51 yaşına gireceğim evlendiğimde 22 yaşındaydım, aslında aşırı gençtik ve toyduk cahildik, birbirimizden asla pişman olmadık ama kızımız 22 yaşında evlensin istemezdik, 28 yaş genç bir yaş, artık hiçbir şey bizim zamanımızdaki gibi değil, evlilik yaşı daha makul yaşlara geldi bence, daha güzel analiz eder ne istediğinizi daha iyi bilirsiniz.
Katılıyorum abla, son derece rezil(!) nişanlılık tecrübemden sonra en azından ne istemediğimi kesinlikle biliyorum 😊

Bugün Gelinlik bakmaya gittim.Nisan kıyafetim kolları tuldu.Nikah elbisemde bunlar kendi tercihimdi.Simdi ben haziran ayında düğünüm olacak İzmir'de. Eşimin ailesi muhafazakar değil.Benim ailem muhafazakar.Bende açığım.Kisakollu giyerim.Akrabamin tanıdığı gelinlikçi olduğu için beraber gidelim dedik.Babam uzun olsun dedi babama itiraz ettim.Neyse benim benle yaşıt akrabamin gelini de geldi.Basi kapalı ben 4 mağazaya girdik uzun kol istemiyorum.Dedikce ikna etmeye çabaladı.En son ödeme yaparken babamda geldi.Babamda karismiyorum dedi.Simdi babam kapalı giyinmemi ister ama pekde abartmaz.Benim sectigim Gelinlik modelleri de öyle aşırı açık ta değil.Ee baban sevinsin tek çocuğusun onun benimseyecegi gelinliği giy.İleride pişman olursun falan.Dantelli gelinliklerde o kadar kapalı değil ki.Kolu kapalı göğüs dekoltesi var.Ben demeden sırti dekolte mi kalacak.Falan filan.Rahatsiz oldum.Gelinlikci provada ayarlarız dedi.Bende konuşamıyorum sürekli fikrini belirtiyor.Kibar bir şekilde isteğimi soylemeye çalışıyorum.En son bende geliyim provaya izin günüme ayarlayalım yaptı.Ve istemiyorsan rahatsız oluyorsa gelmeyim yaptı.Bu kişiyi kırmadan nasıl kendi isteğimi seçebilirim.

Oaaa çok iyiiiii😆😆😆
Ben kına da yapmadım evliliğim hepten geçersiz :))) Bu işe en çok annem çıldırmıştı ama beni de biliyor inadım inattır, içinde rahat etmeyeceğim hiçbir şeyi giymem buna gelinlik de dahil, altın takıp şıngırdatamam, çeyiz serme yapamam, yapma dediğim halde annemin binbir emekle ördüğü danteller bile sandıkta çürüdü, kızımı doğurmaya giderken de eşimi yanıma alıp gittim doğurdum, son günlerim diye millet eve yoklamaya gelip sonra hastane hastane beni aramışlar. Sevmiyorum ben evleniyorum veya doğuruyorum deyip ortalığı ayağı kaldırmayı.

Ben kına da yapmadım evliliğim hepten geçersiz :))) Bu işe en çok annem çıldırmıştı ama beni de biliyor inadım inattır, içinde rahat etmeyeceğim hiçbir şeyi giymem buna gelinlik de dahil, altın takıp şıngırdatamam, çeyiz serme yapamam, yapma dediğim halde annemin binbir emekle ördüğü danteller bile sandıkta çürüdü, kızımı doğurmaya giderken de eşimi yanıma alıp gittim doğurdum, son günlerim diye millet eve yoklamaya gelip sonra hastane hastane beni aramışlar. Sevmiyorum ben evleniyorum veya doğuruyorum deyip ortalığı ayağı kaldırmayı.
Musakkak duysaydı kalpten giderdi.

Back