Kızlar selam,
O kadar mutsuzum ki lütfen bana fikir verin
Eşim kürt biri benim ailem köyde bize 1 saat uzaklıkta,eşimin ailesi 3 saat uzaklıkta başka bir şehirde ben kendi ailemi 2 hafta da bir yada ayda bir görüyorum.ama sadece anne babamı görüyorum.Eşimin ailesini 3 ayda bir görüyoruz uzak olduğu için eşimgile gidince bir hafta ya da 2 haftalığına gidiyoruz o zaman da sürekli akraba ziyaretine gidiyoruz yedi ceddine gidiyoruz desem yeri annesinin dayısının kızıymış babasının dıdısının dıdısıymış gidiyoruz hoşlanmama rağmen yine de eşim üzülmesin diye gidiyorum ben gitmeyelim demezsem eğer bütün sülalesine gidiyoruz artık o kadar bunaltıyorlar ki aynı kişiye birden fazla gidiyoruz bu da beni sinirlendiriyor eşime artık tepki koyuyorum surat asıyorum gitmeyelim zaten daha önce gittik diyorum ama o hayır ben buraya gezmeye geldim gezeceksin diyor gezmeden tek kastı akraba ziyareti ve ben gitmeyelim deyince lanet olsun sana ben seninle niye evlendim ki Allah belanı versin vb.bir sürü şey söylüyor. Ben çalışan biriyim eşimden daha fazla maaşım benim sayemde ev aldı ailesi çok cimri kızkardeşine annesine hep kendi kıyafet alıyor evlenirken bana alınan altınların çoğunun parasını ben kendim verdim eşime mobilya alırken parasını beraber ödedim kendisinden daha fazla para vererek ben bu kadar fedakarlık yapıyorum ama o en ufak bir şeyde hemen lanet olsun diyor. Ben asosyal biriyim köyde büyümüşüm sadece kendi ailemle görüşürüm teyze halaya falan gitmem eşime de gidelim diye zorlanıyorum ama o beni çok bunaltıyor herhalde bu gidişle boşanacaz bu akraba ziyareti dışında hiçbir problemimiz yok ne zaman ki kendi memleketine geliyoruz bu olanlar oluyor ne yapmalıyım bana fikir verin ne olur...