Akraba psikolojik şiddeti

Ailelerimizi secemiyoruz malesef her konuda annem böyleydi .. büyük sorunlarim oldu ilgilenmedi bile.. eşimle oldu sorunlarım süs otur dedi .. neler neler...

Çoğu böyle .. iyi yapmışsın sen de

Hiçbiri ile görüşme bence

Çoğu böyle
Kızı Instagram'dan ailesini engellemiş olabilir mi?
Akrabalarıizi tek tek engellemesi imkansizz.. her şeyden haberi var annesinin kızına laf söyletmiyor ama

bence kusmekle daha iyi edersin, hic konusma. dedigin gibi el yukseltip para alma derdindeler. sana da bahane olmus olur. emin ol babanin paralari suyunu cekmeden sizinle iliski koparmaya cesaret edemezer.

bak goreceksin sen bunlarla konusmayi kesince sana yilisip iyi davranmaya calisacaklar, sakin kanma. manipulasyon taktikleri sadece.

O zaman omrumuuzn sonuna kadar sülük gbi peismizde kosacaklardir.. yahu bir ara annemlerin durumları yok veremezler artık diyorum ayda şu kadar emekli maaşı alıyorlar diyorlardı .. evimize yok iki maaş üç maaş giriyormuş ne varmış Bir iki gözden çıkarsak bunları soyluyorlardi

Buna annem de dahil olmalı mı diye yıllardır düşünüyorum kafamda deli sorular
Kangren olmuş parazit ilişkileri anneniz de dahil olmak üzere kesip atmalısınız bana göre. Benim bile burada moralim bozuldu. Haksızlığa gelemiyorum. Babanız da (Allah gecinden versin) vefat ederse, hiç alakanız kalmasın bu parazit sürüsüyle. Bir de rasyonel bakıyorum, iyice suyunu çekmeden hakkınızı bir şekilde çıkarmaya bakmanız konusunda ısrarcıyım.

Bizimde tanıdık böyleydi adam dayanamadı boşandı
Bosanmasini yıllardır soluyorum babam bosamiyo .. o da razı olmuş zamanında demek ki .. sindirilmeye alışmış .. benim derdim onların giden mallarını tahsis etmek falan değil .. bana bulasmamalari .. internet paylasimlarima bile bulaşmaya başladılar hemen engelledim kestim ilişkimi .. en son bunu yazan annemin kardeşiyle 6yil konuşmamıştm bı o kadar daha konuşmadaan yaşayabilirim.. moral bozuyorlar insanı rencide ediyorlar bize minnet edecekleri yerde .. odememeyi geçtim borcun üzerine borç isteyip verilmeyeceğini anlayınca cirkinlesmeye başladılar ..

D
Dogru yapmamissiniz dogrusu icinizi dokup engellemenizdi. Allah sabir versin size

Giden parada değilim.. kişiliğine laf soylenilmesi .. 32 yaşındayım sosyal medyadan ne paylasacagimi annemin akrabalarının onayından geçmesini beklemem saçma olurdu engelledim çoğunu

Giden parada değilim.. kişiliğine laf soylenilmesi .. 32 yaşındayım sosyal medyadan ne paylasacagimi annemin akrabalarının onayından geçmesini beklemem saçma olurdu engelledim çoğunu
En güzelini yapmışsınız. Kendi sefil hayatlarında istedikleri kadar dedikodunuzu yapabilirler, siz yok sayın. Bol sabırlar size de.

Bi an konuyu ben mi açtım dedim, o kadar yani.
Aynı tartışmayı bugün yaşadık teyzemle, öncelikle söyleyeyim bu tipler kesinlikle hadsiz haset ve kıskançlar. Hayatta yakalayamadıkları mutlulukların acısını senin benim gibi saflardan çıkarmaya çalışırlar. Ben bugün saydım sayıştırdım, bir daha muhatap olmaya gerek duymuyorum hiçbiriyle. Sende öyle yap, engellemişsin bırak açma öyle kalsın.

İyice yüzsüzlüğe bağladıkları için onlara sorun olmuyor herkesi eline alıp oynatmak istiyorlar hiç ödün vermeyin. Annenize bile rest çekmeniz gerekiyor aslında bu duruma getiren o biraz da.

En güzelini yapmışsınız. Kendi sefil hayatlarında istedikleri kadar dedikodunuzu yapabilirler, siz yok sayın. Bol sabırlar size de.

Birkaç kez bu şekilde olaylarının oldu soninda hep kendileri geldiler araya adam soktular barisabilmek adına.. asla para umrunda değil çok şükür eşimin durumu iyi ailemden beş kuruş beklentim yok.. uzulmesinler kaptirmasinkar paralarını diye üç beş yıldır didiniyorum ..yetişkin olduk akillandik artık eskisi gibi yediremiyorlar annemler zatendiye bize satıyorlar kardeşlerime ve bana .. sosyal medya paylaşımını bile konu yapmış kadın bunu söylüyor.. üç sene önce de benden istemişti vermedim diye bir sene küstü cenazede barıştık.. sürekli alttan alan taraf biz olduk .. aman uzulmesinler aman kırılması kar diye annem de ezdirdi bizi yıllarca .. babamın parasiyken biz yiyemedik kayincikar baldizlar amuduyla götürdü.. laf söyledik annem küstü kızdı ... Her şeye tamam diyorum umrunda deil hani onların parası sonuçta .. benim hayatıma bir kancayı takarlarsa ölene kadar ben de kurtulamayacagm diye düşünüyorum bugün net olarak engelledim diğer kardeşleri suçlu olsa da bu şekilde değiller .. biri bana kafayı takti

İyice yüzsüzlüğe bağladıkları için onlara sorun olmuyor herkesi eline alıp oynatmak istiyorlar hiç ödün vermeyin. Annenize bile rest çekmeniz gerekiyor aslında bu duruma getiren o biraz da.
Babam varlıklı adamdı oynaya oynata iskeleti kaldı diyebilirim .. annem yok bunun hattı yok mu yok filancanin hattı yok mu diye kardeşlerine ağzımıza s...di yıllardır.. geçen sene bir olay olmuş kardeşime daha beterini yapmışlar bizlere yaptıklarından kimse onlara bir şey demiyor nedense .. annem hayır gönül diyerek kardeşlerini baristirip alttan aldırdı hep ta ki bu son olay olana kadar engelledim kardeşlerini telefondan.. psikolojim alt üst yıllardır ... Face paylasimimdan onlara ne

Akraba değil akrep! İyi yapmışsınız engellemekle, böylesine cevap bile vermemek en güzeli. Ha anlarlar da utanırlar mı, hayır. Ama olsun, sizin kafanız rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…