Selamlar ,ne yapacağımı şaşırdım yaşayan varsa lütfen akıl verin ..
Annemin kardeşleri surekli aile içi işlerimize karsiiyor .. ne yapıp yapamayacagimiza annem ve ailesi karar verir babamı bu şekilde ezmisler şimdi ben ayrı bir ailem kocam var bana da aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar.. babamdan alıp odemedikleri paranın haddi hesabı yok yaklaşık 500 bin borçları var babam bir günden bir güne istemedi gözden çıkardı .. bunun karşılığında istekleri bitmedi borç sürekli isterler son birkaç yıldır babam asla yardım yapmıyor .. vermediği zamanhep kötü olduk.. annem sürekli kardeşlerini kayirir .. kardeşleri bizlere laf soksa susun der .. ezdiler ezdiler yıllarca .. benden yıllar önce düğün bileziklerini istediler iş batirdilar .. vermedim .. ne insafsizligim ne hayvanligim kaldı .. bir iki sene kuslukten yine sonra annem annem dedem araya girip annemin kardeşiyle barıştırdılar .. tabi laf sokmaları hep vardı .. takmıyorum senede bir iki kez görüşürüz gelim gıdım yok ama sürekli ararlar annemi .. emekli ikramiyesini falan da kardeşine verdi iş kurması için yıllar önce onu da batırdı .. yıllardır babamın baba tarafindan gelen paranın üzerinden gecinirler .. babam sessiz bir adam annem sert ne derse o oluyor evde .. biz ne kadar kardeşimle karşı çıkıp sözlerimizi yukseltsek de annem bzii karşısına alır kardeşlerini almazdi ..
iki yıl önce. Dedemi kaybettik .. bu arada hastalıklarında hep annemle ben koştuk diğerleri istiflerini bile bozmadı .. ya geçti düğünler oluyor gidiyoruz .. laf sokuyorlar kardeşinin biri .. yas tutmuyormusuz hayatımıza devam ediyormuşuz..
takmadik ..
2 hafta önce de çok yakın bir akrabam vefat etti .. Sosyal medyam var ordan sürekli yemek ,pasta börek ,çocuğumun fotolarını paylaşıyorum .. bana mesaj attı annemin kardeşi ne biçim insansın nasıl paylaşım yaparmisim ne Allah'tan korkmamam kaldı ne adiligim utanmiyormuymusum sosyal medyayı kullanmamak gerekiyormuş bir süre iki sene önce dedemi iki hafta önce akrabami kaybetmişim ....(BU ARADA KENDİ KİZİ ERKEK ARKADASİYLA FOTOLAR PAYLASİYOR UNRU DEGİL HİC BİR SEY ) ASLA KİZİNA LAF SOYLETMEZ.. Bunları duymusken engelledim her yerden yazamasin diye elim ayağım titredi anneme anlattım moralim nasıl bozuldu ..baban duymasin dedi annemin tepkisi bu oldu.. DOGRU YAPMİS MİYİM