Akraba psikolojik şiddeti

Asla ödeyecek tipler değil .. yaşantıları bizden iyi ama .. ağlayarak yalvararak babamdan çekmişler parayı .. geçen ay büyük teyzem salya sunuk paraya ihtiyacım var enişte diye agliyormus babama .. babam asla vermem dedi.. verirler yüzüne bakmam evlat olarak dedim

paraları al ben yiyemedim sen ye diye başkalarına verdikten sonra çalışmanın ne anlamı var ayol.evde keyfime bakarım daha iyiii

paraları al ben yiyemedim sen ye diye başkalarına verdikten sonra çalışmanın ne anlamı var ayol.evde keyfime bakarım daha iyiii
Yıllardır yediler emeklerini hep verdiler annem hala vermeye devam ediyormuş el altından ucbes duyuyorum.. ama büyük balık peisndeler sıkıştıklar yine büyük miktar istiyorlar annem veremem demiş bu sefer kudurdular ondan benim facedeki paylaştığım yemek fotoları bahane

Anneniz sizinle aile olamamış,orta yolu da bulamamıs,tarafını belli etmiş.Babaniza üzüldüm,öyle bı kadını çekmek çok zor.Bu arada siz iyi yapmışsınız,engelleyin gitsin,sanki çok mu onemliler,sinir bozmaktan başka işe de yaramıyorlar nasıl olsa..

bizlerde memuruz anca kendimiz geçiniyoruz.annen nasıl hem kendine hem de onlara para yetiştiriyor şaştım kaldım.evlenmeseymiş çocuk yapmasaymış hayat boyu onlara baksaymış o zaman

bizlerde memuruz anca kendimiz geçiniyoruz.annen nasıl hem kendine hem de onlara para yetiştiriyor şaştım kaldım.evlenmeseymiş çocuk yapmasaymış hayat boyu onlara baksaymış o zaman
Annemin üzerine olan mallar bitti.. uzeirnde bişey kalmadı alabilecekleri zaten .. kalanlar babamın üzerine psikolojik baskı kurmaya başladılar üzerimizde biz sattirmayiz verdirmeyiz diyoruz annemin bu benim malım diyip bizi ezip vereceği şey kalmadı ..

Ben evliyim üzerime asla mal vermezler kocam alır diye .. biz ufaktik bu olaylar olduğunda .. suanki aklım olsa verdirir mıydik çocuktuk ikimiz de ..

annenize yaşlanınca onlar mı bakacakmış?parası bitince yüzüne bile bakmazlar
Aynen öyle yaparlar .. söylüyoruz evet bakmazlar diyor .. para olarak baayadir yüksek miktar vermiyorlar hesaplarını kontrol ediyorum sürekli ama laf söyletmiyor onlara .. hep hatalarımı yüzüme vurdu şuana kadar annem özel hayatım olsun vs.. yegenlerine laf söyleyemiyoruz ve kardeşlerine ..

Gerçekten aklım almıyor, insan çoluğunun çocuğunun rızkını neden millete yedirir ki? İstediği kadar kardeş olsun, aile kurmuşsun yavruların var. Az buz para da değil 500 bin TL ne demek hem. Anne tarafı parazit gibi yapışmış kanınızı emmiş. Kızacaksanız en çok annenize kızın, gerekirse yüzüne vurun ve annenizle de görüşmeyin. Ele ayağa düştüğünde de kardeşleri baksın. Madem evlisiniz diye size mal da vermiyorlar, herkes ektiğini biçsin.

Valla bu akrabanin yaptigini akrep yapmaz
Bizde cok cektik
Hala bitmez tukenmea entrikalar kiskandirmalar nispetlemeler
Ben evlendimdz elimi az bisecik cekebildim
Ama hepsinden tiksindim yeminlen

Bu paralar giderken çocuk denecek yaslardaydik aklı selim olsak gerekirse yapıştırdım yakalarına verdirmezdik babama . el altından verrdiklerini de elalemden duyuyorum.. ya da kendi aralarında kavga ediyorlar kavga esnasında pat annem kardeisne söylüyor yeni para vermiş oluyor duyuyoruz öğreniyoruz o an ....

Valla bu akrabanin yaptigini akrep yapmaz
Bizde cok cektik
Hala bitmez tukenmea entrikalar kiskandirmalar nispetlemeler
Ben evlendimdz elimi az bisecik cekebildim
Ama hepsinden tiksindim yeminlen
Ben de aynı durumdayım evlendim .. elimi çektim . Başlarda bana da dadanmaya kalktılar ama kocamdan korkularına fazla saramadilar .. psikolojik olarak bitirmek istiyorlar beni

Anladım. Doğurmakla anne olunmuyor işte. Anneniz kul hakkına girmiş, annedir, büyüktür demeyin yüzüne acı acı çarpın. Hem evliyseniz ne olmuş? Toplumumuzda erkek evlenince el kızına yar oluyor da mal, neden kız evlenince mal verilmek istenmiyor? Hakkınız bu sizin. Babanızla konuşsanız olmaz mı? Hayattayken ne var ne yok çocukları üzerine paylaştırsın.

Ben de aynı durumdayım evlendim .. elimi çektim . Başlarda bana da dadanmaya kalktılar ama kocamdan korkularına fazla saramadilar .. psikolojik olarak bitirmek istiyorlar beni
Valla canim soyle soyleyim
Yurtdisinda yasiyoruz burada tek akrabamis dayim. Bana 500 metre uzakta oturuyo. Onca entrika cahil islerden sonra artik cizik attim 2 yildir ne ben giderim ne onlar kusuz yani.
Turkiyede deli catlak bi teyzem var ona cok mesafeliyim selam selam, yanina gittim 4 saat falan kaldim okadar. O cok tehlikeli oyuzden pat diye kesemiyorum, cesaret edemiyorum
Digerleri iyidir ama yinede mesafemi korurum.
Bosver hepsini gitsin

Kızı Instagram'dan ailesini engellemiş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…