Akraba düğünü ve yatılı misafir

haklısınız ..altlı üstlü oturduğum için eşim ailesini çok görüyorum bu durumdan rahatsızm. kayınvalidemle anlaşamıyorum .bu yüzden herşeye yansıtıyorum daha yeni evliyim daha 1 sene bile dolmadı bu tür problemler olabilir .belki bu yüzden tartışmalar bile olabilir . sadece sizlere açılmak istedim . Aslında sorun değil misafir gelmesi kalması . evliliğe alışma evlilik sitresi nederseniz deyin . bende severim misafir gelmesini ağırlamayı ama yeni yeni alışıyorum evliliğe iş ortamı ev derken bunaldım galibaaa .. Ama sizlerle derdimi anlatınca rahatladım hepiziden allah razı olsun. kvmle ben anlaşamamın nedeni karışmasıydı . kısaca düğünde giyeceğim elbiseye karıştı . altlı üstlü oturduğumuz için herzaman onlarla olmamızı ağızla dile getirmesede ben hareketlerinden tavrından anlıyordum . birde tanımadığım misafirliğe gttiğimiz ortamda bana oğlumu zayıflattın demişti 3 kez aynı şeyleri tekrarlamıştı . burda okudum kvle arlarında sorun yaşayanlar çok benim paylaştıklarım burda yazılanlarla aynı.. aynı kaderi paylaştıklarımıda gördüm benden daha beterinide yaşayanı . eşim ailesine bağımlı akrabalarına bişi demiyor bu olanlara..

annem dediğin senin annen dimi kv değil
eğer öyleyse annen bile bu işe el atmışken senin bu kadar laf etmen hoş değil ömürlük değilya

Kayınvalidem canm.

bende dedim ne misafirmiş dört koldan ağırlanıyolar, artık dişini sıkacaksın canım emrivaki olmuş ama artık eş hatırımı dersin hayırlı iş için geldiler mi dersin bi şekilde kendini telkin et

haklısın yorum yazdım zaten son olarak okuduysan.. .....haklısınız ..altlı üstlü oturduğum için eşim ailesini çok görüyorum bu durumdan rahatsızm. kayınvalidemle anlaşamıyorum .bu yüzden herşeye yansıtıyorum daha yeni evliyim daha 1 sene bile dolmadı bu tür problemler olabilir .belki bu yüzden tartışmalar bile olabilir . sadece sizlere açılmak istedim . Aslında sorun değil misafir gelmesi kalması . evliliğe alışma evlilik sitresi nederseniz deyin . bende severim misafir gelmesini ağırlamayı ama yeni yeni alışıyorum evliliğe iş ortamı ev derken bunaldım galibaaa .. Ama sizlerle derdimi anlatınca rahatladım hepiziden allah razı olsun. kvmle ben anlaşamamın nedeni karışmasıydı . kısaca düğünde giyeceğim elbiseye karıştı . altlı üstlü oturduğumuz için herzaman onlarla olmamızı ağızla dile getirmesede ben hareketlerinden tavrından anlıyordum . birde tanımadığım misafirliğe gttiğimiz ortamda bana oğlumu zayıflattın demişti 3 kez aynı şeyleri tekrarlamıştı . burda okudum kvle arlarında sorun yaşayanlar çok benim paylaştıklarım burda yazılanlarla aynı.. aynı kaderi paylaştıklarımıda gördüm benden daha beterinide yaşayanı . eşim ailesine bağımlı akrabalarına bişi demiyor bu olanlara

haklısın, ben 1100 km uzaktayımda belki davulun sesi hoş geliyodur herkes kendi çektiğini bilir şüphesiz ama ağzınızın tadı kaçmasın sen elinden geleni yaparsın evinde püri pak olmayıversin aman sanki hangimizin evi öyle çalışıyoruz

Canim bende yurt disina gelin geldim....
amcamlar dayimlar almanyadan dugune geldiler esleri ve cocuklariyla beraber...
arti babam ve halamin eside geldi....
evimde ne yatiracak yatak vardi nede yer....
alt kattaki komsum sagolsun yatacak seyler verdi battaiye yastik felan....
evde yer olmadigi icin bazilarini evinde misafir etti...
hicbir mecburiyeti olmadigi halde kendi teklif etti....
sizinkide sonucta esinizin akrabalariymis....
insanlik olmedi....
birgundende birseycik olmaz sonucta k.v once esinizin hatiri icin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…