bir pazardan bişi olmaz tabikii
ama bu şekilde benim haberim olmadan plan yapılması benimde hoşuma gitmezdi
olan olmuş gelsinler ağırlayın , geç giderlerse de yapıcak bişi yok onların yanında cam kapı silmek hoş olmaz tabi gidin der gibi
haklısınız ..altlı üstlü oturduğum için eşim ailesini çok görüyorum bu durumdan rahatsızm. kayınvalidemle anlaşamıyorum .bu yüzden herşeye yansıtıyorum daha yeni evliyim daha 1 sene bile dolmadı bu tür problemler olabilir .belki bu yüzden tartışmalar bile olabilir . sadece sizlere açılmak istedim . Aslında sorun değil misafir gelmesi kalması . evliliğe alışma evlilik sitresi nederseniz deyin . bende severim misafir gelmesini ağırlamayı ama yeni yeni alışıyorum evliliğe iş ortamı ev derken bunaldım galibaaa .. Ama sizlerle derdimi anlatınca rahatladım hepiziden allah razı olsun. kvmle ben anlaşamamın nedeni karışmasıydı . kısaca düğünde giyeceğim elbiseye karıştı . altlı üstlü oturduğumuz için herzaman onlarla olmamızı ağızla dile getirmesede ben hareketlerinden tavrından anlıyordum . birde tanımadığım misafirliğe gttiğimiz ortamda bana oğlumu zayıflattın demişti 3 kez aynı şeyleri tekrarlamıştı . burda okudum kvle arlarında sorun yaşayanlar çok benim paylaştıklarım burda yazılanlarla aynı.. aynı kaderi paylaştıklarımıda gördüm benden daha beterinide yaşayanı . eşim ailesine bağımlı akrabalarına bişi demiyor bu olanlara..