Akraba düğünü ve yatılı misafir

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var lütfen yorum yapmadan geçmeyin . kızlar eşimin akrabaları yarın düğün olduğu için bize ve kayınvalideme gelicekler ben kvmle altlı üstlü oturuyorum. ben çalışıyorum sadece pazar tatilim var cumartesi düğün var ve düğünden sonra kvmin kardeşlerinin çocukları eşleri annemde kızları bizde kalacakmış.kızlar pazarda ben yatıyorum öğlenlere kadar çalıştığım için şimdi onlar var diye erken kalkmak zorundayım.ben 9aylık evliyim . kızlar tamda bu gün haberim oldu düğünün olduğundan bizde kalacaklarından temizlik yapmadım çok ani oldu. bide kv min kardeşlerine akrabalarına çok bağlı .kızlar zaten bir pazarım var işimde var camları silicektim . akşama kadar gitmezlerse işim var deyip işimi yapsam ayıp olu mu sizce nasıl davranmalıyım yardım edermsnz

kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var lütfen yorum yapmadan geçmeyin . kızlar eşimin akrabaları yarın düğün olduğu için bize ve kayınvalideme gelicekler ben kvmle altlı üstlü oturuyorum. ben çalışıyorum sadece pazar tatilim var cumartesi düğün var ve düğünden sonra kvmin kardeşlerinin çocukları eşleri annemde kızları bizde kalacakmış.kızlar pazarda ben yatıyorum öğlenlere kadar çalıştığım için şimdi onlar var diye erken kalkmak zorundayım.ben 9aylık evliyim . kızlar tamda bu gün haberim oldu düğünün olduğundan bizde kalacaklarından temizlik yapmadım çok ani oldu. bide kv min kardeşlerine akrabalarına çok bağlı .kızlar zaten bir pazarım var işimde var camları silicektim . akşama kadar gitmezlerse işim var deyip işimi yapsam ayıp olu mu sizce nasıl davranmalıyım yardım edermsnz

giderler canım herhalde. gitmezlerse de ertele bence işini. kv sana karşı iyiyse özellikle.

şimdi evinizde misafir varken sizin temizlik yapmanız ayıp olur diye düşünüyorum. akşam şöyle üstünden bi temizlik yapın bidahakı hafta silersiniz camlarınızı benim fikrm bu

Bir pazar da erken kalkıverin bişi olmaz, bu akşam da evinizi güzelce silin temizleyin. İki kişi kirletmezsiniz zaten. güzel güzel ağırlayın misafirlerinizi.

bencede bi pazarda erken kalkın ne olacak yok hani diğer ihtimal kibarca gelmeyin demek mi, çok ayıp olur.... bizim ne zaman bi komşumuzda düğün olsa ki ne akraba ne de bi mecburiyet var annem arar evim müsait misafiriniz olursa kalacak yeri olmazsa ağırlaarım der... komşu olarak görevim der... ki senn kayınvaliden bide altlı üstlüü bunun için konu açılması bile çok ilginçççç....

şu kızlar kızzzzzzlar

lafını bıraksak topluca KK olarak.

Kadınlar kulübü burası,

arkadaşlar denilebilir,

sevgili dostlar, KK üyeleri denilebilir.

Kusura bakmayın patlama sizin konunuza oldu.

Kısacık paragrafta kaç kez kullanmışsınız kızlar kelimesini..

Kazen site kuralı olarak bunu da getirse.

Soruna gelince,

e bir pazar da erken kalkın ne olacak

Son düzenleme:
Zaten yağmur yağacak silmeyiver.
Misafirini güzelce ağırla.
Bunlar sıkıntı yapılacak şeyler değil.
Rahat ol arkadaşım.

büyütülecek birşey yokki biraz erteleyin işlerinizi unutmayın ömür boyu tüm pazarları kendinize ayıramazsınız bu olmazsa başka şeyler çıkar

ne kadar da sorun etmişsiniz,
bir pazarda erken kalkın bişeycik olmaz, temizliğinizi de haftaya erteleyin.

bi pazarda erken kalkın nolucak zaten c.ertesi gece düğün varmış onlarında pazar günü çok erken kalkıcaklarını zannetmem hem kalksalar nolur ayrıca misafir falan varken temizlik falan olmaz canım sen bugün bi üstün temizle yeter kabul etmemek çok ayıp olur hemde kv altlı üstlü oturuyosun hem geliceklerde yabancı deilki

bi pazarda erken kalkın nolucak zaten c.ertesi gece düğün varmış onlarında pazar günü çok erken kalkıcaklarını zannetmem hem kalksalar nolur ayrıca misafir falan varken temizlik falan olmaz canım sen bugün bi üstün temizle yeter kabul etmemek çok ayıp olur hemde kv altlı üstlü oturuyosun hem geliceklerde yabancı deilki

arkadaşlar eşimin teyzesinin kızları evli gelinleride var düğünden sonra hemen yatmıyorlar 4 lere kadar oturuyor 9 a yakın kalkıyorlar yani ben yatıcam desem ayıp olurmu ki zaten işte yoruluyorm

arkadaşlar eşimin teyzesinin kızları evli gelinleride var düğünden sonra hemen yatmıyorlar 4 lere kadar oturuyor 9 a yakın kalkıyorlar yani ben yatıcam desem ayıp olurmu ki zaten işte yoruluyorm

Arkadaşım ne iş yapıyorsun? Bir gün de idare ediver. Evine misafir gelmiş insanlar.

ben fabrikada çalışıyorum 12 saat onlarda bir gün bitse herzaman beraber olmak isterler bayram geliyor bayramda yne kalıcaklar

Arkadaşım her söylediğimize bir cevabın var, ılımlı da değilsin.

Allah yardımcın olsun, selametle.

İdare ediverin ayıp olmasın
Çalışan kadın için tatil günü önemli ama bu seferlikte böyle oldu deyin
Gerilmenize gerek yok akşamda ortalığı şöyle bi toplayın tamamdır

İşin yorucu, az uyuyacaksın ama bu problem değil ki bi gün de 8 değil de 3 saat uyuyuver, uykusuzluktan ölünmüyor ya, misafir geliyor evine niye bu kadar büyütüyorsun ki

erken kalkman sorun olmazsa kızların yasları cok buyuk degılse senın temızlık yapmanı takacaklarını sanmıyorum .

erken kalkman sorun olmazsa kızların yasları cok buyuk degılse senın temızlık yapmanı takacaklarını sanmıyorum .

arkadaşım haftaya pazar temizlik yapamıyacağım işim var ondan sonraki pazar nöbetçiyim fabrikada oyüzden bu hafta temizlik yapacaktım tab öğleden sonra şimdi bende kalacaklar evli çiftler erken kalkarlar kahvaltı yaparlar onlara hizmet ederim sonra otururlar televizyon başına çay yap falan filan pazar zehirrrr

Nasıl yardım edelim sanki söylenen şeyleri fikir ediniyormuş gibi davranıyorsunuz herkes birşey söylüyor bir cevabınız var içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın ben erken yatıcam yorgunum dersiniz sabah erken kalkarsınız onlar uyusada yemek yesede başlarsınız temizliginize misafir onlar ne olacakki degilmi fedakarlıga ne gerek var siz önemlisiniz herşeyden önce:KK14:"Şöhret için keskin kılıç ve kırk sofra gerekir" denir. Toplumda kabul görmenin bir yoludur misafirperverlik.

Canım ayıp olur bence bu hafta idare et haftaya yaparsın temizliğini misafirin yanında temizlik yapmak hoş olmaz kalkın gidin der gibi :KK1::KK9:

X