akraba denilen fesat canlılar

Kiz limoncu cok gec kalkiyorsun galiba bak daha bu saat oldu gelip de anlatmadin hic birsey bekliyoruz haydi ama
simdi kalktık cnmlar yaa anca gece 2 gibi falan uyuyabiliyorum ki esim bu hafta sabahtcı rahatım gececiyken sabah 5 e kadar ayaktayım
neysee birazdan hazırlanıcam bugun gün var aksamada alısverise gidebilirim esim mesai kalcakmıs fırsat bence gezeyim moreee burdanda sanki esim beni salmamzmısta öyle bisey cıktı ama yokk yanii neyseee siz beni anladınız :)))

sen bize geçim kursu versene be limoncum 2bine piyemsesler gibi nası geçinebiliriz böyle evde yemek falan yapmadan ?

Bazen akrabalari verip yerine bi legen uc bes mandal almak istersin ya.. aynen
aman o dayım buzdolabı zaten lakabı sırf siyatet konusur bagzen gidcem diye kalklar konusanlara göz isareti yaparım susun bisey konusmasında gitsin cünkü biri bisey soruyo onu ispatlayana kadar konusur gitmez

ahaha limoncu ilahi ya :)) Konunu birkaç kere okuyunca anladım dayın patavatsızmış ama maşallah sen de habire laf yetiştirmişsin..

Eşini bu kadar ezik görmeyi bırak artık vazgeç bu huyundan
adamın bu kadar yavas olmasına uyuz oluyorum ya es gürler anasın be beni kocama kimse laf söylememeli gözlerinden ates cıkmalı böyle sen nasıl dersin esin söyle böyle sanane ulan derler adama uyuz adam yaa

her ailede vardır patavatsız biri..
yuhh bee benim gibi acık sözlü neseli birimne bunu demek te cok ayıppp
keske herkez ben gibi yüzüne söylesen herseyi sırf beni sevsinler diye kimseye rol yapmam öyle karaktersiz olcama patavatsız olmusm cokta umrumda yanii

kız kendime yapmıyorum esime yapıyorum ben severim dısarda yemeyı napıyım canım bisey cektimi onu almam lazım ayrıca burda simdi her ay 150 200 liraya ayakkabı alan vardır onu alcana cula caputa verceme canıma veririm

eee iste oda dangalak lık bizde hep sorulur maasın ne kadar diye simdi burda diyolar sen esini eziyosun diye ama esim öyle biri gecen sene yemek yıyoduk maastanntda konu acılmıst sonra o üstüne geldi söyle böyle derken esimin bodroda cebindeydi esim cıkardı gösterdi dayım dedi sigortan kactan yatıyo askeri ücret mi maas üstümü esimde cıkardı gösterdi

kızdım tabi sen kimseye ispat etmek zorunda degilsin dedim ama

Limoncu Naber datlum?

Dayinın merakı bende de var o 2000 ile pambik pirenses hayatini nasıl yaşıyorsun bende anlamıyorum
Kadesacim bunlar sadece limoncunn ihtiyaclrini karsiliyolar kocasinin ne temizligi ne bakimi var . Hem kocasi ne istese alir ona kul kole

5000 falankazanıyor olsa hatun hiltona yerleşir valla. Ohh ne güzel yemek hazır, temizlik yapılıyor.
:9 gecen maca arkadası gelcekti bende burdaydım geldi yardım edilcek bisey varmı askım dedi dedim ne diyo bu ya misafir gelcekmis hadi dedim el süpürgeyi o mutfak salaon oturma odası makineyi cekti elle seviyorum ben halılar kaparıyo sonra verdim buharli yer siliciyi eline bide yerleri sildi o bunları yaparkenben mutfak tuvaet hallettim sonra ne oldu hahha arkadasının isi cıktıhelmedi bende 3 gün rahat ettim :))

Tuhafsın ama kızamıyorum sana biliyormusun? Sadece arada kalıyorum çokmu içi dışı birsin, çok mu komplekssizsin yoksa bizi mi kekliyosun anlayamıyorum.
Neyse ne, canına değsin,istediğin gibi yaşa tabi, hayat sana güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…