Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinin maaşını dayın neden biliyor?az önce esimle annemlere gittik cay falan iciyoruz alttan dayım geldi iste napıyon ne ediyon falan dedim valla napıyım geziyorum egleniyorum iste calısmıyomusun falan dedım yok tatil planları yapıyrouz dedi
esim dayımda bana dönerek iste 2000 lira maasın var benim gibi diye alttan alttan lafta sokuyo cigerin kokuyo diyo tatil neymis dedim valla sende aynı parayı kazanıyosun ama ortada biset yok
ben bari istedigimi yiyyorum iciyorum geziyorum kimseye eyvallahım yok benim gibi yasayanı göster bana dedim neyse ögle konu kapandı ben esimin yerinde olcam varya dayımı yerin dibine sokarım valla esim cok yavas adam resmen hakaret edicekti be ben cvp vermesem sanane beni paramdan utanmaz adam
valla bosuan demiyolar akrabanın dedigini yaptıgını yılan yapmaz diye annem bile kızmıs deseydin diyo 50 senedir babanın evinde oturuyosun sen ne yaptım dedim valla aklıma gelmedgelse onuda derdim
aynen yemek yapmıyordu fetva veriyordu bide yemek yapmak zorunda değilsiniz diyeSiz evde yemek yapmayıp, hep dışardan söyleyen üye değilmisiniz (o değilseniz kusura bakmayin, ama öyle bir konu hatırlıyorum sanki ben) birikim yapamiyordunuz ne oldu evde yemek yapmaya mı başladınız? Köyden gelenleri pişirmeyince bir anlamı yada sizin bütcenizde katkısı olmuyordur yani ondan soruyorum.
Konunuza gelince dertlenecek birşey göremedim, cevabı yapıştırmışsınız zaten. Annenizde kızım o senin büyüğün boşver diyecegine, şunuda deseydin, bunuda deseydin demiş, maaile tuhafsınız vesselam.
Yanılmamısım dimi? Konularına bakayım dedim ama o kadar fazla konu açmışki üşendim hatta nickide farklıydı, yazım tarzından hatırladım , bagzenler havada uçuyordu.aynen yemek yapmıyordu fetva veriyordu bide yemek yapmak zorunda değilsiniz diye
bende takip edemiyorum artık o konuda konuşmuştuk sadece .limoncu bu napsa yeridir o yüzden çok kasmaya gerek yokYanılmamısım dimi? Konularına bakayım dedim ama o kadar fazla konu açmışki üşendim hatta nickide farklıydı, yazım tarzından hatırladım , bagzenler havada uçuyordu.
Belki erzağı satıp nakite çeviriyordur yada ekmek arası köfte istiyorum ama karşılığında 1 kg tereyağı vereceğim diyordur sipariş verirken @minnakmimar
ahahahahBana dedi al dedi çocuklarını dedi al sedi git dedi ne yaparsan yap dedi bana dedi
Gibi olmus
Sadece 2 bin lirayı anladım D:ahahahah
toplantıdayız ve ben sıkıldığımdan bdv de takılıyordum kahkaha attım
ben zati anlayamıyorum ki konularınıSadece 2 bin lirayı anladım D:
Sadece 2 bin lirayı anladım D:
Diğer konulara değil de su ekşınlı konuları kacırdığıma cok üzülüyorum Boş zamanlarımda bebekler icin kurabiye bebekler icin faydalı corba seylerine bakıyorumah ah çok şey kaçırıyorsun elmik,nerde o bdv nin hızlı gonzalesi
Bu hangi konuda geçiyordu ya? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki.Bana dedi al dedi çocuklarını dedi al sedi git dedi ne yaparsan yap dedi bana dedi
Gibi olmus
Müge alnının prgminda Al dedi Git dediBu hangi konuda geçiyordu ya? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki.
aynen cnm o yum ben kendime yapımıyorum yada yapıyorum ama isime gelenleri yiyorum esim sefer sulu yemek hep ben dısarda yıyorum cünkü seviyorum sanırım haa bak evde biri olsun mesela annem sabah kahvaltıdan aksama kadar ögün cıkarsın önüme o zaman hosuma gidiyo ama mesela cnim bisey ceksin durmam seviyorum sanırım dısarda yemek yemeyi biraz misriflik ama napıcanSiz evde yemek yapmayıp, hep dışardan söyleyen üye değilmisiniz (o değilseniz kusura bakmayin, ama öyle bir konu hatırlıyorum sanki ben) birikim yapamiyordunuz ne oldu evde yemek yapmaya mı başladınız? Köyden gelenleri pişirmeyince bir anlamı yada sizin bütcenizde katkısı olmuyordur yani ondan soruyorum.
Konunuza gelince dertlenecek birşey göremedim, cevabı yapıştırmışsınız zaten. Annenizde kızım o senin büyüğün boşver diyecegine, şunuda deseydin, bunuda deseydin demiş, maaile tuhafsınız vesselam.