onu düsündükSen arsa alacağına kuyumcu dükkanı açsana limoncu. Ciddi diyorum. Küçük sermayelerle olmaz ama birikim yaparsın, yapıyorsun da. Ya da ne bileyim fazla uçmayalım kuyumcu olmaz da ufak bir dükkan, cafe falan tarzı bir yer işletsen hem para da kazanırsın. Satışım iyi diyorsun. Olmayacak bişey değil. Gerçi ben senin yerinde olsam öncelikle aöf okurdum ama daha önce de söylemiştim sıcak bakmıyorsun.
Ne sorunu yaw masallahi var adamin.simdiye kadar olmamasina sasiriyorum benKız yoksa senin adamda mı sorun var
Anladım canım hayırlısı ne diyelim.onu düsündük
cnm da oldugum cevrede pek ii yerler yok olanda kapılmıs bi tek esime tekel acmayı düsündüm yada miili piyango bayisi ama onanda 70 bin lazımmıs bide halk ekmek acmak istedim ama oda 60 binden kapıyı actı umarım birikimim olur da acarım biseyler cünkü esnaflıkta para var oturdugun yerde anca az az biriltirirsin
liyAnladım canım hayırlısı ne diyelim.
Ben aöf ü de vaktini değerlendir kendine yatırım yap diye sınava gir diyorum. Sonuçta üniversite diploman olsun. Senin de az önce dediğin gibi hayat bu ne olacağı belli değil. Meslek en güzel altın bileziktir.
Ben olsam Christian Dior, Louis Vuitton, Prada, Chanel isterdim kız
Yiyecek çantasını kim napsın hahaha
İstersen olmayacak şey değil kaç çocukla okuyan kadınlar var ama senin kararın tabi, benim ki bir öneriydi sadece. Hakkında hayırlısı olsun.liy
öylede evliyken zor is artık o ee esimde bende artık cocuk istıyoruz yani milletin kiler ilk okula basladı benle evlenenlerin ben daha yeni yapıcam masallahhh
onu düsündük
cnm da oldugum cevrede pek ii yerler yok olanda kapılmıs bi tek esime tekel acmayı düsündüm yada miili piyango bayisi ama onanda 70 bin lazımmıs bide halk ekmek acmak istedim ama oda 60 binden kapıyı actı umarım birikimim olur da acarım biseyler cünkü esnaflıkta para var oturdugun yerde anca az az biriltirirsin
hahahaha gece gece koptum yaBana dedi al dedi çocuklarını dedi al sedi git dedi ne yaparsan yap dedi bana dedi
Gibi olmus