akraba denilen fesat canlılar

onu düsündük

cnm da oldugum cevrede pek ii yerler yok olanda kapılmıs bi tek esime tekel acmayı düsündüm yada miili piyango bayisi ama onanda 70 bin lazımmıs bide halk ekmek acmak istedim ama oda 60 binden kapıyı actı umarım birikimim olur da acarım biseyler cünkü esnaflıkta para var oturdugun yerde anca az az biriltirirsin

Anladım canım hayırlısı ne diyelim.

Ben aöf ü de vaktini değerlendir kendine yatırım yap diye sınava gir diyorum. Sonuçta üniversite diploman olsun. Senin de az önce dediğin gibi hayat bu ne olacağı belli değil. Meslek en güzel altın bileziktir.

liy
öylede evliyken zor is artık o ee esimde bende artık cocuk istıyoruz yani milletin kiler ilk okula basladı benle evlenenlerin ben daha yeni yapıcam masallahhh

liy
öylede evliyken zor is artık o ee esimde bende artık cocuk istıyoruz yani milletin kiler ilk okula basladı benle evlenenlerin ben daha yeni yapıcam masallahhh
İstersen olmayacak şey değil kaç çocukla okuyan kadınlar var ama senin kararın tabi, benim ki bir öneriydi sadece. Hakkında hayırlısı olsun.

O degil de konuyu anlayan biri tercume edebilir mi?
Dayi ne demis?

Limoncu, sen bir geyik topiği açsana
Muhabbeti dertleşmeyi seviyorsun sen.
Aç bir geyik topiği oh mis her gün iki lafın belini kır orada.

Gecen bi konuda bu kiza niye böyle yaziyorlar diyordumda, simdi anladim ama konuyu anlamadim... Dayidir büyüktür, saygi göstermek lazim diyorum...

ben de sizi cok samimi , sicak ve ilginc buluyorum.her sey gönlünüzce olsun.

ahaha limoncu ilahi ya :)) Konunu birkaç kere okuyunca anladım dayın patavatsızmış ama maşallah sen de habire laf yetiştirmişsin..

Eşini bu kadar ezik görmeyi bırak artık vazgeç bu huyundan

öncelikle gerçekten yazdığını anlamadım sonra yorumları okudukça idrak ettim sabah sabah uykusuzluktan anlamadım heralde :) dedim kendime... birde gerçekten o kadar paraya geçinip üstüne birde yatırım yapmanız alkışlık bir durum kendimden utandım ben hiç yatırım yapamıyorum...

Anam babam disinda akraba tanimam hepsinden cok kazik yedim Allah onlari nasil biliyorsa oyle yapsin yedigimi ictigimi gezdigimi takip edip arkamdan demediklerini birakmadilar neymis ben annemin paralarini yiyormusum ya size ne anne benim para benim ister yerim ister yememalemin derdine bak
Sempatiksin kiz limoncu bosver akrabalari sen bak kendi keyfine seviyorum konularini okumayi dertlerimi unutuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…