Cocuk biraz olmasın bence yazık olur yavrucagaAfiyet şeker olsun
löp löp et olsun
bir de çocuk olsun
dinimiz amin
valla ben samimiyim sonucta o gözlük adını nasıl yazarsan yaz anlarlar benimde ingilizceyel aram ii degil eskiden alıskanlı okundugu gibi yazarım sagolsun kızlar anladıalr beniAklınca dalga geçen herkese gerçekten samimiyetle cevap veriyor konu sahibi bunu göremeyecek kadar kör olamazsınız
Nasıl bir eğlence anlayışınız var bilmem ama herkes Rayban bilmek zorunda değil üstelik sizin o çok kıymet verdiğiniz pahalı eşyalarınızın markasını bilmediğini açık yüreklilikle söylemiş olmasına rağmen -ki google'dan bakıp biliyor-muş gibi yapabilirdi- sizin bu samimiyetsizliğiniz beni çok rahatsız etti.
En çetrefilli konularda mantıklı açıklamalar getiren üyelerin, söz konusu belli başlı üyeler olunca konuyu geyiğe çevirmekten imtina etmiyor oluşu beni üzdü.
Paylaşmak istedim.
deme more öyleCocuk biraz olmasın bence yazık olur yavrucaga
Daha erken tatlım biraz daha vakit var senin şöyle 3 sene sonra yapdeme more öyle
Cocuk biraz olmasın bence yazık olur yavrucaga
deme more öyle
yavrucum onun dogumu hastanesi odası hazır zaten o kadar birikim yaptık ki odası dedesinen olucak ayrıca 7 senem biticek artık yuh derler adamaDaha erken tatlım biraz daha vakit var senin şöyle 3 sene sonra yaphem para biriktirmiş çocuğa gelecek hazırlamış olursun
yavrucum onun dogumu hastanesi odası hazır zaten o kadar birikim yaptık ki odası dedesinen olucak ayrıca 7 senem biticek artık yuh derler adama
Olsun hayatim daha zamanı gelmemiş demekki.Onlara neymiş senin çocuğundan ne fesat insanlar var yaaayavrucum onun dogumu hastanesi odası hazır zaten o kadar birikim yaptık ki odası dedesinen olucak ayrıca 7 senem biticek artık yuh derler adama
O konuda elime su dökemezsinvalla tüm manyak sülale bende yaa
allah koruusn cnm ya adamcık hep beni bekliyoKız yoksa senin adamda mı sorun var
allah koruusn cnm ya adamcık hep beni bekliyo
para danısmanına ne diyolardı kardesim bana abla sen öyle olmalıydın der bide satısın cok iyidir mesea bi dükkandayız kadın yada erkek bana bisey sorar su nasıl alsammı falan diye kac kere böyle denk geldi öyle anltamıssım ki ürünü hepsi aldılarBosuna dememisler akraba akreptir diye. Nitekim bende dayliarimi pek sevmem. Bu arada sizin böyle birikim yapmaniza gercekten hayran kaldim, keske bende oyle olabilsem...
ayyy köyde bayramlara gideriz kadın napıyon ne ediyon demeden esimin maasını soruyolar yuhhh diyorum icimden kadın gelmis 80 nine diyorum cehenneme gidicen hay beye ne soruyon sanane sanki para vercen az desem :))Boşver takma herkes boş boş konuşmayı pek seviyor. Geçenlerde bizim akrabalar benim maaşımı hesapladılar. Belki kötü niyetten değil de, hoş da değil. Bir şey demedim ama şimdiye kadar kimsenin ne maaşını sordum ne birikmişini. İnsanlar bir garip vesselam..
Adamcığı niye oyalıyon kız, sen de az değilsin hee[/QUOTEa ]
ya oyalamak degilde evlilk zor biraz ben hemen o evli kadın moduna giremedim zaten ailemde 3 sene küstük o zamanlar zaten hic düsünmedik sonra yeni barıstık araba aldık dedik hadi bu bitsin gerci hep benim korkularım yoksa ille olur millet 1 maasla 5 cocuk yapıyo evlilik zor zanaat yani ben daha yeni alıstı bünyem diyorum valla adapta sorunu cok oldu ki esimle 3 sene cıktık
Sen arsa alacağına kuyumcu dükkanı açsana limoncu. Ciddi diyorum. Küçük sermayelerle olmaz ama birikim yaparsın, yapıyorsun da. Ya da ne bileyim fazla uçmayalım kuyumcu olmaz da ufak bir dükkan, cafe falan tarzı bir yer işletsen hem para da kazanırsın. Satışım iyi diyorsun. Olmayacak bişey değil. Gerçi ben senin yerinde olsam öncelikle aöf okurdum ama daha önce de söylemiştim sıcak bakmıyorsun.para danısmanına ne diyolardı kardesim bana abla sen öyle olmalıydın der bide satısın cok iyidir mesea bi dükkandayız kadın yada erkek bana bisey sorar su nasıl alsammı falan diye kac kere böyle denk geldi öyle anltamıssım ki ürünü hepsi aldılar
gecen bi gündeyiz öyle döviz altından falan konu acıldı bende bildigim icin sorarlar baska bi misafir vardı demis yandaki kadın borsacı falan mı yada kuyumcu hahahah diye bi kahlaha attımdedim agzın bal yesin be kardes iste yılların birikimi
her insanın bi zaafı vardır ben bari caputa ayakkabıya vermiyon degerli maden benimki esime kızıyorum mesela elektronık hastası ota boka harcar kaplo alır digitürk var dsmart var diyorum hep bosa para bunlar cöpe atıyosun ya seninkiler ne diyo dedim benimkileri bugun sat catır catır ya hani senikiler yani tv aldı kudurdu gözlüklü izlicem 3 d izlicem diye soktu 3000bin dedim borcun bitsinde hemen bi bilezik alıcam sendne faizi parası :)))Kız seni seviyorum valla hekalbin çok temiz. Kafa hep altında ama olsun biz seni böyle sevdik :):)