- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
Tankımız Altay Kore, uçağımızın lisansı ve modeli Alman Dornier firmasından.
Yerli nerde? Biz Parça birleştirip isim veriyoruz sadece, maalesef durum bu.
canım laıklıkten gectık herseyın yerını bılsınler yeterzaten bu laikliklede bağdaşmıyor.
Oky deme oyle, cep telefonunu, metroyu, teknolojiyi de bunlar icat etti :)ha ayrıca 12 senedir iktidarlar. kim olsa o yolu o metroyu vs yapacaktı. dünya gelişiyor. cep telefonları 15 sene önce takozdu. şimdi öylemii.
gelişim oldukça yapacaklar tabii. birde yapmasınlar mı.
ha pardon,unutmuşum:))Oky deme oyle, cep telefonunu, metroyu, teknolojiyi de bunlar icat etti :)
ha pardon,unutmuşum:))
ha ayrıca 12 senedir iktidarlar. kim olsa o yolu o metroyu vs yapacaktı. dünya gelişiyor. cep telefonları 15 sene önce takozdu. şimdi öylemii.
gelişim oldukça yapacaklar tabii.birde yapmasınlar mı.
valla ne kadar özgür yaşıyoruz dinimizi haklısın kardeş.. çok şükür pasta yapıp kur-an da yiyoruz.. bakara makara diye dalgada geçiyoruz.. salavatı cumhurbaşkanınada uyarlıyoruz... yapay kabe yapıp ortayada dikiyoruz .. çok dindar bir nesil yetiştirdik maşallah hülooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğBen gayet memnunum ülkemdenEskiden camiler kapatılırken ,kuran kursları kapatılırken,başörtüler dışlanırken kimse rahatsız olmuyordu ama. Hadi itiraf edin size zor gelen dinin bu kadar rahat yasanması değil mi . Valla Bizim keyfimiz yerinde , Şimdi Onlar düşünsün...
hala bu adamın yaptığını doğru buluyorlar ya bende buna şaşıyorum yahu bu kadar mı körsünüz.. adam konuşuyo susmuyor kimse böyle yapmadı diyenlerede ayrı bi şaşıyorum.. evet susmuyor !!! peki siz gerçekten dinliyor musunuz.. zira dinlemiş olsanız bugün dediğini yarına inkar ediyor kendisi :) bişey dese eskiden 1. 2 yıl sonra fikir değiştirirdi şimdi sabah akşam susmadığı için sabah bişey dese akşam tam tersini söylüyor.. ve siz şak şakçılar ne dese alkışlıyorsunuz e bu sabah böyle demişti diye oturup iki dk beyninizi çalıştırsanız sizde anlarsınız da sizin için düşünmek yerine kalıp yargılara sığınıyorsunuz..
Eskiden biz yapardık eşimle, kasa bir marka, içinin donanımı başka markalar, toplama bilgisayar, bir ara ne çok modaydı, iyi de oluyordu hee, ahh ahh İstanbul elektronik pasajlarının dili olsa da konuşsaEvet abla işte olay tam da bu..
bir bilgisayar kasası alıyorsun, dışarıdan aldığın yabancı markalı ekran kartını, ses kartını v.s. takıp kendi markanı da üzerine yapıştırıp "bunu ben yaptım" diyorsun.. peki o senin mi oluyor bu şekilde? o uçağın, tankın hangi parçası nerede üretiliyor? hangilerini biz yapıyoruz? ne zamandan beri toplama yapmak üretmek anlamına geliyor?
not: alıntılar da bir karışıklık oldu neden bilmem.
Her koyunun bir çobana ihtiyacı var.Düşünmeye ihtiyaçları yokki biri onların yerine düşünüyor.O kadar beyin yorsalar bu kadar kör olmazlardı herhalde.Ya da bağnazlıktan olsa gerek görmek,düşünmek,duymak istemiyorlar.[/QUO
bencede düşünmek istemiyorlar ve görmemek için gözlerini kapatıyorlar.. vicdanlarını köreltiyorlar...
Ucuz bir algı yazısı
Valla ben Ülkemden memnunum
Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği 80 lerin sonları 90 ların rezilliklerini yaşamış biri olarak şuan yaşadığım ülkemden vatanımdan gayet memnunum
Rabbim tekrar o berbat günlere döndürmeye çalışanlara fırsat vermesin inşallah
beğenmeyenler bu ülkede yasamak istemeyenler kapılar orda
ayy evet ya ben o pastayı unuttum gercekten uuluyorum bu kadar guzellıgı kendı yalanlarına alet edıyorlar yavalla ne kadar özgür yaşıyoruz dinimizi haklısın kardeş.. çok şükür pasta yapıp kur-an da yiyoruz.. bakara makara diye dalgada geçiyoruz.. salavatı cumhurbaşkanınada uyarlıyoruz... yapay kabe yapıp ortayada dikiyoruz .. çok dindar bir nesil yetiştirdik maşallah hülooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Ucuz bir algı yazısı
Valla ben Ülkemden memnunum
Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği 80 lerin sonları 90 ların rezilliklerini yaşamış biri olarak şuan yaşadığım ülkemden vatanımdan gayet memnunum
Rabbim tekrar o berbat günlere döndürmeye çalışanlara fırsat vermesin inşallah
beğenmeyenler bu ülkede yasamak istemeyenler kapılar orda
ayy evet ya ben o pastayı unuttum gercekten uuluyorum bu kadar guzellıgı kendı yalanlarına alet edıyorlar yaneyse gecenlerde dedım kımse ındırmezse ulkenın basından elbet rabbımın azraılı var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?