baska ülkelerin liderleri gibi herseyi sineye cekseydi karsilik vermeseydi boyun egseydi severlerdi tabi
ama erdogan yapmiyor! kuyruk acilari var...
is savas yasayan ülkelerin, durduk yere "müdahale" ettikleri ülkelerin politikasiyla bu kadar ilgileniyorlarmi aceba??
new york times kac kez yazmis onlarla ilgili böyle saldirganca bir makale?
hemde secim zamani...
hep diyorum hep diyecegim erdoganin söylediklerine takilmayin! söyleyene degil SÖYLETENE! bakin..
ee onlar gibi elmi ovustursun erdoganda? olup bitene tepki vermesin mi ?
ayrica konu bu degil
dedigin gibi türkiyeye terör konusunda yardim etmeyen ülkelerin türkiyedeki durumla ilgili haber yapmayan gazetelerin
simdi birden türkiyeyle ilgilenmesi hemde negatif anlamda, neye isaret?
apacik ortada iste!
susmasin hep konussun cünkü aliskin degiller ama alisacaklar..
ee onlar gibi elmi ovustursun erdoganda? olup bitene tepki vermesin mi ?
ayrica konu bu degil
dedigin gibi türkiyeye terör konusunda yardim etmeyen ülkelerin türkiyedeki durumla ilgili haber yapmayan gazetelerin
simdi birden türkiyeyle ilgilenmesi hemde negatif anlamda, neye isaret?
apacik ortada iste!
susmasin hep konussun cünkü aliskin degiller ama alisacaklar..
olamazmi? olabilir...Niye peki sürekli eleştiriliyor bir de böyle düşün? Herkes mi kıskanıyor, çekemiyor, düşmanlık besliyor? Eleştirilerin hiç mi haklı tarafı yok?
olamazmi? olabilir...
israil mesela kimin agzini actirsan bilir isgalci oldugunu ama kim hangi ülke sesini cikarabiliyor? daha dogrusu kimi takiyor adamlar?? degil new york times yerel bir gazete cikip iki satir gercekleri yazsa antisemitizm yapiliyor diye yaygariyi basiyorlar!
ortada iki örnek sec begen al
Ucuz bir algı yazısı
Valla ben Ülkemden memnunum
Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği 80 lerin sonları 90 ların rezilliklerini yaşamış biri olarak şuan yaşadığım ülkemden vatanımdan gayet memnunum
Rabbim tekrar o berbat günlere döndürmeye çalışanlara fırsat vermesin inşallah
beğenmeyenler bu ülkede yasamak istemeyenler kapılar orda
Eki Görüntüle 1542353
Şu sıralar İstanbul sokaklarında bu afişler görülüyor.Fetih ve Tayyip Erdoğan ???
türkiyeden bahsetmiyorum...Siz hiç habervaktim, akit falan okumuyorsunuz herhalde. Allah'ın her günü İsrail üzerinden tüm Yahudilere nefret söylemlerinde bulunuyorlar, hiç görmedim İsrail'in cevap verdiğini. Hani yerel gazeteler bile yazamıyor diyorsunuz ya. Dünya çapında da gayet eleştiriliyor İsrail.
Erdoğan da görünürde İsrail'e birkaç laf etse de silah anlaşmaları yapmaya devam ediyor arka planda tabii o da ayrı bir konu.
yok artikBilmeyen ,tanımayan,okumayan,araştırmayan insanlar bu ülkeden tabi ki memnun olur.Şu sokağa bir çıkın,başınıza bir sürü şey gelir,zaten kaba davranışları falan saymıyorum bile.Ki benim en önem verdiğim şeydir,insanların saygılı olması,çöp toplayanından tut,öğretmenine,öğrencisine kadar.
Yurt dışındaki toplu taşıma aracının şoförü inenlere tek tek "iyi akşamlar diyor." ve dikkatle inmelerini bekliyor.Burada mı aman allahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?