• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’liler böyle bir ülkede mi yaşamak istiyor?

Ben gayet memnunum ülkemden :KK68:Eskiden camiler kapatılırken ,kuran kursları kapatılırken,başörtüler dışlanırken kimse rahatsız olmuyordu ama. Hadi itiraf edin size zor gelen dinin bu kadar rahat yasanması değil mi . Valla Bizim keyfimiz yerinde , Şimdi Onlar düşünsün... :21:
Hep demiştim yine diyorum. AKP birilerinin kuyruk acısı, ezikliği yüzünden iktidar.

bence eleştiriye açık olmadığınız için sadece o kısmı duyuyorsunuz zira eleştiri yapanları biraz dinleseniz içlerinde çok güzel açıklama yapanlar belgelerle konuşanlar var.. koyun cahil vs. dmeyeip yapılan yolsuzlukları anlatınca da 'montaj' diye ezbere konuşmayıp doğruluk payı olup olmadığını araştırdınız mı siz acaba madem eleştirinin iyi yapılmasına önem veriyorsunuz hadi bakalım biraz araştırın :)
durum hiçte öyle değil malesef kendi partisi iktidar yüzü görmemiş haliyle hazımsızlık var bazılarında o yüzden bir çift yazsan saldırıyorlar kimse hikaye anlatmasın biz bu türkiyeyi biliyoruz eksiklerini yanlışlarını ama eski türkiyeyide biliyoruz sizde eski türkiyeyi araştırın :) arada dağlar kadar fark varda işte kimse hikayelerle gelmesin bize, bazıları bir tek ben düşünüyorum sanıyor hatta seçimden sonrada 'seçimlerde hile var vay oy pusulası çöpten çıktı' diye bas bas bağırır dahada komik duruma dü
şerler , bazılarının muhalifliği berbat zaten daha geçen biri çıkıp yeter artık yazma bize zarar veriyorsun dedi yani bazıları muhalefet yapayım derken kendilerinden daha fazla soğutuyor. :) ne demek istediğimi anlayan anladı umarım.

ne yapayım android telefon kullanmıyorum ondan

Hep demiştim yine diyorum. AKP birilerinin kuyruk acısı, ezikliği yüzünden iktidar.

Bak sizin zihniyetiniz bu işte bize yapılan zulmleri eziklik olarak görmek. Allah bi daha sizin zihniyetinizi bu devletin başına getirmesin. 13 yıldır kuyruk acısı kimde oluştu görüyoruz. Alkışlayın alkışlayın belki gönderirsiniz.:KK25:

durum hiçte öyle değil malesef kendi partisi iktidar yüzü görmemiş haliyle hazımsızlık var bazılarında o yüzden bir çift yazsan saldırıyorlar kimse hikaye anlatmasın biz bu türkiyeyi biliyoruz eksiklerini yanlışlarını ama eski türkiyeyide biliyoruz sizde eski türkiyeyi araştırın :) arada dağlar kadar fark varda işte kimse hikayelerle gelmesin bize, bazıları bir tek ben düşünüyorum sanıyor hatta seçimden sonrada 'seçimlerde hile var vay oy pusulası çöpten çıktı' diye bas bas bağırır dahada komik duruma dü
şerler , bazılarının muhalifliği berbat zaten daha geçen biri çıkıp yeter artık yazma bize zarar veriyorsun dedi yani bazıları muhalefet yapayım derken kendilerinden daha fazla soğutuyor. :) ne demek istediğimi anlayan anladı umarım.

AKP yi Savunmada 'başörtüsü' çerçevesinden çıkamayan insanlar için koyun vs az bile. Başörtü cami vs diye diye bir de ezikleniyorsunuz koyun laflarından.

Bence bu AKP yi biraz da bizler yarattık. AKP seçmeni için hiç koyun denmeseydi bu insanlar bu kadar gurur yapıp taraftarlığını radikalleştirmeyecekti.
Mantık falan yok valla, gurur, ezilmişlikler falan. Bu kadar.

Bak sizin zihniyetiniz bu işte bize yapılan zulmleri eziklik olarak görmek. Allah bi daha sizin zihniyetinizi bu devletin başına getirmesin. 13 yıldır kuyruk acısı kimde oluştu görüyoruz. Alkışlayın alkışlayın belki gönderirsiniz.:KK25:

tüm akp karşıtlarını chp li olarak görmek nasıl bir düşünme gücünün ürünü söyler misin,merak ettim?

tüm akp karşıtlarını chp li olarak görmek nasıl bir düşünme gücünün ürünü söyler misin,merak ettim?

yo chpli olarak görmedim slogan şu ara gündemde ondan dedim. Hoş aranızda pek ayrımda yok sonuçta çatı matı birleşen sizlersiniz.

Akp'nl lslamı kimliğini anladım da
diğerlerinin çoğunluğunu kayıp ettiler sanırım ,öçlerini ala,ala

işte bilmiyorum o sen miydin diyorum yani olmayabilirsin de.nickleri aklımda tutamuyorum.bir akp li arkadaş muhalefet edenleri ülkeden kovmuştu da o sen misin diyorum?

He yok canım ne diye kovayım . Malesef ki akp ye muhalif çok sevdiğim arkadaşım var. Onlarsız naparım ben . :D

AKP yi Savunmada 'başörtüsü' çerçevesinden çıkamayan insanlar için koyun vs az bile. Başörtü cami vs diye diye bir de ezikleniyorsunuz koyun laflarından.

Bence bu AKP yi biraz da bizler yarattık. AKP seçmeni için hiç koyun denmeseydi bu insanlar bu kadar gurur yapıp taraftarlığını radikalleştirmeyecekti.
Mantık falan yok valla, gurur, ezilmişlikler falan. Bu kadar.
ben nerede baş örtüsü demişim ? ki ben açığım! ayrıca sizene insanlar için başörtüsü demek ki çok önemli neden küçümsüyorsunuz pardonda ezik vs. demek size mi düştü ? kim ne sebebe oy verirse verir, bunu da mı size soracaklar , herkesin ayrı önem verdiği kriterleri var. kimi gider ben atatürkçüyüm başörtüsüne karşıyım der oy verir ben başörtümle özgürce kamu olsun üniversite olsun gitmek is tiyorum der oy verir, şuan her iki tarafta rahatça istediği gibi geziyor ,

evet insanlar Ak partiye oy veriyorsa bu muhalefetin kötü olduğundandır, yaptığınız öz eleştiri bile çirkin yani her açıdan ofsaytsınız, bu yüzden her zaman birilerinin sevinç çığlığını duymaya müstahaksınız.

Bir insan açıklaması olmadığı zaman saldırıya geçer.Ben bu yolsuzluğu neden yaptılar diye sorduğumda verilen yanıt eee Chp de yaptı. Chp'nin yapmış olması bu durumda onları haklı göstermez.Birinin bilmem ne olması (en kibar hali bu açıkça yazarsam ban yerim yoksa),diğerinin de öyle olması anlamına mı geliyor.Farkları ne o zaman? Düzgün eleştiri yapamıyorlar,sadece boş laflar söylüyor diyenler.Benim önceki yazdıklarımı okumadılar sanırım yada cevap veremiyorlar.Hala savunanlardan bir yanıt gelmedi?

durum hiçte öyle değilse nasıl anlatır mısın dinleyeyim seni biraz yada bana yolsuzluk olmadığına bi tane kanıt göster.. muhalefet partilerinin bi hazımsızlığı varsa neden 14 yıl beklesin ki ilk iki yılda bunu açıkça söylerlerdi öyle altı dolu olmasa.. o yüzden hiç tutarlı değil bu söylediğiniz bence :) seçimlerde hile var demesine izin vermesin o zaman akepe de dürüst seçim yapsın mesela ysk başkanını kendi tarafından uzaklaştırmakla başlayabilir.. diyorsunuz ya hazımsızlık var diye bu kadar laf söyleniyor cumhurbaşkanı dava da açtı hırsız denilmesinden dolayı üstüne gitseydi ya niye delil olarak yolsuzluk davası gösterilince geri çekildi bana bunu açıkla mesela.. hani kimseden korkusu yok dünyaya kafa tutan liderdi kılıçdaroğlunu zaten sevmez niye bu davanın üstüne gitmedi niye gündemden düştü pek merak ediyorum doğrusu anlat bakalım biz boş konuşuyoruz sen dolu konuşta anlat bileyim.. yada bana anlat bu ülkede açlıktan ölen çocuklar vaken altın klozetleri kadehleri anlat bende bileyim

ya bu zulüm neymiş çok merak ediyorum .. her lafınızdan biri bu çok zulüm gördük çok acılar çektik.. valla neymiş bu zulüm çok merak ediyorum..

Back