AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur

Saraylım , şuan hiç bu yazdıklarına uzunca cevap yazacak kafada değilim .

Sana tek söyleyeceğim şey , ön yargılarını bir rafa kaldırmayacaksan ve bana , beni kendi gözünden anlatıp durmaya devam edeceksen , sen çal sen söyle buyur .

''Türkiye ve Dünya Gündemi İşte Siyaset Meydanı''
Yorumlara bakılırsa bu topiğin birde geyik modeli açılsın orada daha rahat edersiniz..
Bu mevzular ciddi konular..

Nerden biliyoruz durtuldugunu? Bence durtulmemistir. Durtulse Cozum sureci ve Apo ile ilgili sozlerinden sonra durtulurdu. Bunlar hep nabiz yoklamasi

Bilmiyorum karanfil , bilsem emin olup yazardım ve eğer öyle değilse ... diye eklemezdim mesajıma .

Sadece tahmindi , az çok Erdoğanın tavrını gözlemleyebilen biri olarak ; onun yanlış yapan kendindense ulu orta ifşa etmemek gibi bir zaafı ve yanlışı olduğunu dşündüğüm için böyle yazdım .Kol kırılır yen içinde kalır diye diye partiyi temizleyemedi zaten .

Dürt şu arkadaşları da kendilerine gelsinler.
Kurtulsunlar Erdoğanizmden.

Tavsiyeniz için teşekkürler ama dürtülmeye ihtiyaç hasıl olacak hiç bir -izm' e sahip değilim .

Yorumlara bakılırsa bu topiğin birde geyik modeli açılsın orada daha rahat edersiniz..
valla ben üye oldum olalı bir dolap dönüyor ama ben de anlamadım.
burda herkes sanki reelde birbirini tanıyormuşçasına bir hava var.
Ayrıksı kaldım.

Celal Şengör hocanın bir lafı geldi aklıma
diyor ki hoca ''bütün izmler de bir dindir,kominizm ,sosyalizm,faşizm.nazizm ve diğerleri''

Ne bu havalar, sanki yorumlarimla ilk defa karsilasiyormus gibi? Alttan ustten, icimdeki neyse disimdaki de o, dumduz yaziyorum yillardir. Simdi mi aklin basina geldi? Benim bugune dek AKPlilere dediklerim bellidir, hissettiklerim de.. Bir sey saklamadim zaten. Amerikayi yeniden kesfetmiyorsun yani.. Madem ben "guzel yorumcu"yum, neye haddim olup olmadigini da senden iyi bilirim. O yuzden, geciniz..

valla ben üye oldum olalı bir dolap dönüyor ama ben de anlamadım.
burda herkes sanki reelde birbirini tanıyormuşçasına bir hava var.
Ayrıksı kaldım.
Arkadaşlıklarına laf yokta herşeyin bir yeri, adabı var
Böyle ciddi mevzularda geyik muhabbeti yapılınca siyasi düşünceleride klavyeden öteye geçemeyen düşünceler gibi geliyor
Tabi bu benim Şahsi fikrim
Herkez kendine yakışanı yapar..

Eskiden burada biri geyik yapaın konu kilitleniyordu.hatta bdvde bile geyik yaptınız diye konunun kilitlendiğini gördü bu gözler. İnan bana çok sulandırılmadığı sürece böylesi daha iyi.

koloni...yeni kurban..toplu saldırı..
hulasa boş tenekeler..
Diymi
Oldukça eğlenceli olmuş bu siyaset topiği efide.
Birde yıllardır insanların yüzüne konuşamayıp gider gitmez arkasından saldıran 4 kişi var burda, özellikle o dört kişiye bakıp çok eğleniyorum ben.
Sorsan benden dindarlar ama gıybet etmeyi çok seviyorlar
Hepside kendini biliyor

Dakka bir gol bir desene.. Vatanseveer! AKPli kardeslerimize sormali simdi, bu konuda ne dusunuyorlar diye.. Carklar baslasin!

Eskiden burada biri geyik yapaın konu kilitleniyordu.hatta bdvde bile geyik yaptınız diye konunun kilitlendiğini gördü bu gözler. İnan bana çok sulandırılmadığı sürece böylesi daha iyi.
Bilemiyorum bana etik gelmiyor
Memleket meselesi bu aldatma kv vs değil
Burada olmamalı sanki

Bilemiyorum bana etik gelmiyor
Memleket meselesi bu aldatma kv vs değil
Burada olmamalı sanki
Aslında burda konuları biraz geyiğe çevirmek bazen tansiyonu düşürüyor.
Eskiden polemik, geyik yasaktı burda ama daha ateşli tartışmalar olurdu.

çok şey biliyorsun iyki egon kadar yer kaplamıyorsun ne demiş Eınstein ne kadar az bilgi o kadar yüksek ego ,ne kadar çok bilgi o kadar o kadar düşük ego ak partililer hakkında istediğini düşünebilirsin ,eleştirebilirsin de dümdüz konuşacağım derken az frene bas!!! bizler nasıl ki diğer parti ve partilileri eleştiriyorsak ve elimizden geldiğince ölçüyü kaçırmıyorsak ,kaçırınca canımıza okunuyorsa ........

Memleketi boldunuz memleketi.. Benle ugrasacagina otur da cocuklarimin gelecegiyle nasil oynadim deyip haline agla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…