Benim ne yapacagim seni ilgilendirir mi Lamelif hanim? Vatan benim, keyif benim.. Istedigimle ilgilenir, istedigimi elestiririm, haddini bil.siz ülkeye kesin dönüş yapacak mısınız ?
ha öyle bi durum yoksa yaşadığınız ülkenin sorunları ile boğuşun
ülkemize milletimizee saydıra saydıra bitirmiyorsunuz ne kadar esef duyuyoruz sizin kadar kültürlü olamadığımız için
Beyazgri de yurtdisinda ama o problem değil. O yandasBenim ne yapacagim seni ilgilendirir mi Lamelif hanim? Vatan benim, keyif benim.. Istedigimle ilgilenir, istedigimi elestiririm, haddini bil.
Sagol canim, hosbulduk.. Simdi mini etek konusunu okuyordum da, orayi karistirmis, oradakiler "bize satasma, baska kapiya" dediklerinde de "tamam, baska kapiya gidiyorum" deyip gelip bana bulasmis..Beyazgri de yurtdisinda ama o problem değil. O yandas
Sen Saraylim utanmiyorsun da kalkmis ameriganyalardan Tayyip elestiriyorsun
Bu arada hosgeldin demeyi unutmusumhosgelmissin
Sagol canim, hosbulduk.. Simdi mini etek konusunu okuyordum da, orayi karistirmis, oradakiler "bize satasma, baska kapiya" dediklerinde de "tamam, baska kapiya gidiyorum" deyip gelip bana bulasmis..Baska kapi ben oluyorum herhalde..
Yav dunden beri bir tantana, cete mete herkesleri topa tuttu orda, ben de arada gecerken okuyorum, guldum gectim. Ne bileyim hedefte ben de varmisim megersem..Görüyomusun bak, ilk sırada değilimişsin bile sataşıkacaklar arasında saraylım
Senin haberin yoktur da sende kesin o çetenin üyesisindirYav dunden beri bir tantana, cete mete herkesleri topa tuttu orda, ben de arada gecerken okuyorum, guldum gectim. Ne bileyim hedefte ben de varmisim megersem..Boyle tek olmuyor, korunmasiz kaldim, karar verdim, o cete hangisiyse ben de katilcam..
Yav dunden beri bir tantana, cete mete herkesleri topa tuttu orda, ben de arada gecerken okuyorum, guldum gectim. Ne bileyim hedefte ben de varmisim megersem..Boyle tek olmuyor, korunmasiz kaldim, karar verdim, o cete hangisiyse ben de katilcam..
He bak bu daha guzelmis.. Uye kabul basladi mi acaba?Çete deme rica ederim elit insan toplulugu
Yok yav..Senin haberin yoktur da sende kesin o çetenin üyesisindir
Ben şahsen bizzat kendim öyleymişim
Bende onların yalancısıyım
Nerden biliyoruz durtuldugunu? Bence durtulmemistir. Durtulse Cozum sureci ve Apo ile ilgili sozlerinden sonra durtulurdu. Bunlar hep nabiz yoklamasi
Oyle degil bi kerem.. Elit insan toplulugu olacakmis o..cete toplanmis yine!
Bit tabi yalnız eleştirirken kantarın topuzunu kaçırmadan... tüm mesajlarınız bu öyle frene basmadan tamgaz tüm milleti gömemezsin buda senin haddin değil ancak havadan saydırıp hakaret ediyorsun güzel yorumcu bu milleteBenim ne yapacagim seni ilgilendirir mi Lamelif hanim? Vatan benim, keyif benim.. Istedigimle ilgilenir, istedigimi elestiririm, haddini bil.
koloni...yeni kurban..toplu saldırı..
hulasa boş tenekeler..
Yok canim.. eski kurban.. buyur, sen de katil, oldu mu sana iki kurban..koloni...yeni kurban..toplu saldırı..
hulasa boş tenekeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?