- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
bu nefret sabah yatakta gözlerini açtığın an "lanet olsun bu gün de yine buradayım" seviyesine kadar çıkıyor..
İyi de ofişim kadının evi yeriyse madem bu bayan neden çalışıyor? Ben de bunu anlayamadım. Bir hareketi savunuyorsan öncüsü olacaksın. Değişim önce kendinden başlar derler.Muhtemelen bunlar "kadinin yeri evidir" anlayisinin eline beylik gecmis halleri.. bir diger degisle hik deyicinin pik deyicileri.. ben bu tiplerin kendilerine ait bir dusunceleri olduguna inanmiyorum.. yagmur nereye yagarsa tarlayi oraya goturen tipler bunlar..
Peki ben başörtülü olmayan bir kadın böyle sacmaladiginda yok arkadaş bunlara çocuk emanet edilmez desem haklı olur muyum? Neden herkesi aynı kapta eritme merakiniz anlamıyorum. Böyle vizyonsuz çapsiz birinin soylediklerinin ceremesini neden biz cçekiyoruz? Asla kabul etmiyorum bu tavri. Bunun gibiler yüzünden de bu görüntüden utanacak değilim. Ben böyle capsizlar için değil allah rizasi için kapandim.
office sen de bu utanç duygusuyla yaşamak zorunda değilsin bence.
Sinirden bilgisayarın ekranını kırıcam valla,ne saçmalıyor bunlar ya .Gün geçmiyor ki saçma bir şey söylemesinler .
Abi kullanın şu kafanızın içindekini,boşa konmadı o
Evet abla inşallah yaptıklarının hesabını öbür tarafta çekerlerGayet guzel kullaniyorlar bomb, hinlige nasil çalışıyor kafalari. Inancini siyasete malzeme yapıyor bir güzel. Verir alemlerin rabbine hesabını bir gün elbet.
Beni evlatlarımı bu zihniyete mahkum edenleri asla affetmeyecegim
office sozlerin çarpıtılmış yine. Ama +1 . Başı örtülü olarak su insanliktan nasibini almamislarla ayni goruntude olmaktan utaniyorum. Başımın örtüsünü kirletiyorlar pislik zihniyetleriyle.
İyi de ofişim kadının evi yeriyse madem bu bayan neden çalışıyor? Ben de bunu anlayamadım. Bir hareketi savunuyorsan öncüsü olacaksın. Değişim önce kendinden başlar derler.
Yani şeriat deniyor, dini hukuk deniyor onda kadının yeri nerede belli zaten. Ben de oradan yürüdüm işte ofişim. :)çalışmıyor ki sorunlum.. onun görevi yağmur nereye giderse tarlayı oraya taşımak :) aman aman ne öncü olsunlar ne soncu, böyle açıklamalar yapıp gündeme gelsinler yeter.. Allah korusun böyle düşünenleri daha tepelere falan çıkartırlar aman aman..
.
Ben Dudu Hanımın şahsına oy vermedim .
Mesala yaşadığım ilde Akp Belediye Başkanına da vermedim .
Ya da farzet Bakanlıklar için ayrı ayrı oy versek Sema Ramazanoğluna ... Nabi Avcıya ... gibi gibi oy vermem .
Genellemeleri sevmem demiş miydim demiştim
Siyasetinin cilveleri bunlar saraylım , içerde çok çürük elma var ve Akp temel prensibide geleneğe uydu , kol kırılır yen içinde kalır dedi , savundu kucakladı .
Çok yanlış . Ben olsam hepsini ihraç ederdim .
Gel sen bana oy ver
Kelebek kim ya ne yazmış görünmüyor silmiş mi yazdığını ?Bunun aklini vermek senin haddin degil be kelebekcik.. sen ve senin gibilerin secimleriyle idare edilmekten de utaniyorum.. ve yine sen ve senin seciminde ki bu gibi adamlarla ayni kulvarda gorunmekten de utaniyorum.. dogru olan yol benim yolum, sadece allah dedigi icin yolunu bulacagini dusunenlerin degil..
Dipsiz not: her zamanki gibi manipule etmissin.. kim dedi ki bas ortumden utaniyorum diye.. yemin ediyorum biktim sizden ya..
Kelebek kim ya ne yazmış görünmüyor silmiş mi yazdığını ?