MHP'nin 'çocuk istismarı' önergesinin gündeme alınması reddedildi

Bu bölümün kuralları böyle, bu şekilde uygulamak zorundayız çünkü X bir kişi de gelir b gazetesinin başlığını, birkaç YouTube linki koyar, olayı kendi penceresinden yorumlar, ki bunu yapanlar olduğu için kural koyduk bölüme.

Haklısınız, üşenmeyip başlığı düzenlemeliydim. Neyse bu seferlik uğraştırdım sizi, bir dahakine tam özgün olacak :)

Aaa onlar çıktı bile :)) Diyorlar ki; burada amaç sadece ENSAR VAKFI'nı karalamak!!!!11!!!1!

Oysa ki komisyon teklifi tüm olayı incelemeyi içeriyordu. Hem de 4 partinin de katılımı ile.
Hiç şaşırmadım:KK12:
Neymiş bu vakıf ta bu kadar korumaya alınıyor.Veya araştırılırsa daha neler çıkacağından korkuluyor acaba.
Söz konusu çocuklarken bile birilerinin korunması daha önemli Nasıl olabilir benim aklım almıyor...
Yazıklar olsun.

Haklısınız, üşenmeyip başlığı düzenlemeliydim. Neyse bu seferlik uğraştırdım sizi, bir dahakine tam özgün olacak :)
:) anlayışınız için teşekkür ederim. Tam özgün derken burada sadece haber paylaşımı yapıyoruz, aman kendi özgün haberinizi yapmaya kalkmayın:-)

Ben şöyle bir şey gördüm takdir sizin, fotonun gerçek olup olmadığının garantisi elbette elimde yok;

Kabul oyu olmasına rağmen RED kararı veren BAŞKAN Ahmet AYDIN hakkında şöyle bir tweet atıldı;

https://twitter.com/daghanirak/status/712658587726831616

Dediğim gibi doğru mudur yalan mıdır bilemiyorum. Bir de Bilal ERDOĞAN, eşimden sonra en çok ENSAR VAKFI başkanını görüyorum diye röportaj mı ne vermiş. Bulursam bir kaynak onu da yazarım.

AKPnin bu konuyu konuşmak istememe sebebi olarak çocukların psikolojisini bahane göstermeleri, o çocuklar ne siyasi be medya malzemesi şeklindeki demogojileri akıl tutulması. Yaw arkadaş çocukları meclise alıp soru mu sorcaklar, toplum içerisine çıkarıp olayı mı anlatın dicekler ne alaka. Genel olarak tedbir alma amaçlı konuşma bu. Çocukların faydasına olacak olan, hatta geç kalınmış bir konuşmanın bu çocukların psikolojisi ile ilgisi ne apla, sümen altı edip 3 maymunu oynayınca o çocuklar atlatacak mı bunu? Mutlumu olacaklar biz susunca yada siz mecliste bunu konuşunca vayyy mecliste konumuz geçmiş lanet olsun psikolojim çöktü mü dicekler. El insaf ya el insaf, çocuk onlar, biraz vicdan, çıkarlarınızı arka plana atın bi kez, hiç olmazsa bu kez.

:) anlayışınız için teşekkür ederim. Tam özgün derken burada sadece haber paylaşımı yapıyoruz, aman kendi özgün haberinizi yapmaya kalkmayın:-)
Bence yapsak iyi olur. Sence de bende tam bir acar muhabir havası yok mu?
Şok Şok Şok.
Yoksa Mune müdür @Sephoraa'yı banlıyor mu? Bunu duyan Kazen ne tepki verecek? Peki ya S shot bu ban akımından nasıl payını alacak....
Azzzzzz Sonraaaaa
:KK53:

Bence yapsak iyi olur. Sence de bende tam bir acar muhabir havası yok mu?
Şok Şok Şok.
Yoksa Mune müdür @Sephoraa'yı banlıyor mu? Bunu duyan Kazen ne tepki verecek? Peki ya S shot bu ban akımından nasıl payını alacak....
Azzzzzz Sonraaaaa
:KK53:
Sen şimdi Sephoraa derken kendin gitmeyesin konu dışıdan:KK70:
Acar muhabirliği hiçbir başlığa uymayan yazılar kısmında uygulayın:KK4:

AKPnin bu konuyu konuşmak istememe sebebi olarak çocukların psikolojisini bahane göstermeleri, o çocuklar ne siyasi be medya malzemesi şeklindeki demogojileri akıl tutulması. Yaw arkadaş çocukları meclise alıp soru mu sorcaklar, toplum içerisine çıkarıp olayı mı anlatın dicekler ne alaka. Genel olarak tedbir alma amaçlı konuşma bu. Çocukların faydasına olacak olan, hatta geç kalınmış bir konuşmanın bu çocukların psikolojisi ile ilgisi ne apla, sümen altı edip 3 maymunu oynayınca o çocuklar atlatacak mı bunu? Mutlumu olacaklar biz susunca yada siz mecliste bunu konuşunca vayyy mecliste konumuz geçmiş lanet olsun psikolojim çöktü mü dicekler. El insaf ya el insaf, çocuk onlar, biraz vicdan, çıkarlarınızı arka plana atın bi kez, hiç olmazsa bu kez.
Heh yani.
Çocukların ifadesi alınacaksa da kanunda bunun usulü zaten belli, psikolog gözetiminde anlatır. Zaten çocuğun psikolojisini mıncırmışlar mıncırdıkları kadar, o bebeler Bakan'ın Ensar vakfını koruduğunu duyunca psikolojisine zarar gelmiyor mu?
Bu memlekette psikoloji bir Ebru'nun bebesinde mi var kurban olam?

Komisyon kurulması için bütün partiler anlaşmış galiba.yani niye bukadar tantana yaptılar, baştan kabul etselerdi, böyle bir durumda da birlikte hareket edemiyeceklerse zaten...

Komisyon kurulması için bütün partiler anlaşmış galiba.yani niye bukadar tantana yaptılar, baştan kabul etselerdi, böyle bir durumda da birlikte hareket edemiyeceklerse zaten...

Net olmamakla birlikte içinde hiç bir şekilde Ensar Vakfı'nın olmadığı bir önerge olduğu söyleniyor. Valla ben umutla yanılmalarını diliyorum, inşallah hepsi vicdana gelmiştir de önerge sunulur. Meclis böyle bir olayı da araştıramayacaksa neyi araştıracak.

Akp nin bunu kabul etmemesinin tek sebebi 9 yasinda kız cocuğuyla evlenmek isteyen yandas ve yaltakçılarının onunu kesmemek... e zaten iclerindede baya oğlancı pislikler çıkıyor
onlarada bi zeval gelmesin...

Net olmamakla birlikte içinde hiç bir şekilde Ensar Vakfı'nın olmadığı bir önerge olduğu söyleniyor. Valla ben umutla yanılmalarını diliyorum, inşallah hepsi vicdana gelmiştir de önerge sunulur. Meclis böyle bir olayı da araştıramayacaksa neyi araştıracak.
Tabiki, başlatmasınlar vakfından. Çok sinir oldum,düşündükçe o küçücük çocukları... Ne desem hafif kalır.

Bu milletvekilleri bazen neden secildiklerini unutuyorlar... biz onları sapik bir ogretmenle senelerce o pisligin çocuklara yaptiklarini fatketmeyen bir vakifi korusunlar diye secmedik... neyse ki dank etmiş sonradan inat etmeyi birakmislar... bu kadar tantanaya ne gerek vardi yani

X