AKP'li Dudu Özkal'dan çocuk istismarı yorumu: Herkes çocuğuna sahip olabilseydi bu sapkınlıklar yaşa

HDP’li Hüda Kaya, Metiner’e, “Dağdaki çocukların bu çalışma alanına girmesi söz konusu olacaksa Ceylan Önkol’u, Berkin Elvan’ı da o zaman masaya yatırmamız gerekiyor. Bu ‘dağdaki çocuklar’ polemiği tamamen taciz, tecavüz gerçeğini, buradan sonuç elde etme gerçeğini örtmektir ve bir polemiğe sebep olmaktır, çarpıtmaktır” diye tepki gösterdi.

Hdp. "Dağdaki çocuklar polemiği"nin önünü kapatan bir söz.

Hmm.

Keşke dürüst olup, her türlü istismara karşı durabilsek.
Çocuk işçiliğine, çocuk dilenciliğine, tacizine tecavüzüne, savaşa sürüklenmesine, siyaset malzemesi yapılmasına, herkesi çocukları dahi seks objesi yapan reklamcılık anlayışına, toplumsal yozlaşmaya...

Seklen bunlarla ayni gorundugum icin utanmakla birlikte haklisin diyorum.. ben de emanet etmem.. ha sadece bu degil, ne yazik ki Allah diyen kimseye guvenmiyorum sayelerinde..
Iste dindarlarla dincilerin farki o noktada ortaya cikiyor zaten. Ben din saticilari ile dindarlari asla ayni kefeye koymuyorum, zaten alakalari bile yok, nasil koyayim, bunlar Islama degil seytana hizmet eder gibi bir haller icindeler, ama kendilerine "ben muslumanim" diyorlar.

Ablamız herkes kendi kapısının önünü süpürsün demiş kısaca. Bu durumda sormalı, belediye çöpçüleri ne iş yapar?

Acaba sizin orada var oluş amacınız ne?

başörtü öğretmene çocuk emanet etmem deyince kızanlar oluyorsa bakın bu zihniyet açıkca kendini gösteriyor. ben de çocuğuma sahip çıkıyor ve bu zihniyete emanet etmiyorum..

Peki ben başörtülü olmayan bir kadın böyle sacmaladiginda yok arkadaş bunlara çocuk emanet edilmez desem haklı olur muyum? Neden herkesi aynı kapta eritme merakiniz anlamıyorum. Böyle vizyonsuz çapsiz birinin soylediklerinin ceremesini neden biz cçekiyoruz? Asla kabul etmiyorum bu tavri. Bunun gibiler yüzünden de bu görüntüden utanacak değilim. Ben böyle capsizlar için değil allah rizasi için kapandim.

office office sen de bu utanç duygusuyla yaşamak zorunda değilsin bence.

"Herkes çocuğuna ve nefsine sahip olabilseydi bu sapkınlıklar yaşanmazdı!"

Sanırsın 5. elementi bulmuş . Ulan herkes nefsine sahip çıkmadığı için "yasa koyucu" var ...
Herkes nefsine sahip çıkmadığı için senin ve benim tahminimce ortak inanışımıza göre cennet/cehennem var .

Herkes nefsine sahip çıkmadığı için , sapık var , katil var, hırsız var !

Durum tespiti yapılalı asır oldu ! Çözüm var mı çözüm diyeceğimde , o çözümü senden ve senin kafandakilerden beklemiyorum zaten .

Böyle vizyonsuzlari başımıza vekil yapıyorlar sonra ceremesini biz çekiyoruz işte.

Seklen bunlarla ayni gorundugum icin utanmakla birlikte haklisin diyorum.. ben de emanet etmem.. ha sadece bu degil, ne yazik ki Allah diyen kimseye guvenmiyorum sayelerinde..

Ben çocuğumu emanet edeceğim kişinin şekline bakmam. Insanin ne olduğu disindan belli olmaz.

Böyle vizyonsuzlari başımıza vekil yapıyorlar sonra ceremesini biz çekiyoruz işte.

Herkes kendinden sorumlu be kelebekcim .

Ben aynı anadan babadan doğma kardeşimle bile aynı kefede tartılmaktan hoşlanmam kaldı ki bu Dudu Hanımla ortak noktam saçımızın gözükmemesi ise sadece hiç te onun saçmalıklarının ceremesini omuzlanmam .

Ön yargılar yıkılmak içindir .

Bu çapsız söylemlerden bir dolu var . Oturduğu koltuğa , sahip olduğu mevkiye nasıl ulaşmış malum bi dolu boş kafa var .

He bir de bunlar ne derse desin alkış kıyamet koparanlar var . Ne dediği önemli değil , o desin yeter .

Bunlar siyasetten ülke menfaati için ayıklanmalı . Yoksa benim bireysel olarak ; aman beni temsil ediyor , böyle konuşması bana da dokunuyor gibi bir yumuşak karnım yok .
Kimseninde olmasın .

Son düzenleme:
Peki ben başörtülü olmayan bir kadın böyle sacmaladiginda yok arkadaş bunlara çocuk emanet edilmez desem haklı olur muyum? Neden herkesi aynı kapta eritme merakiniz anlamıyorum. Böyle vizyonsuz çapsiz birinin soylediklerinin ceremesini neden biz cçekiyoruz? Asla kabul etmiyorum bu tavri. Bunun gibiler yüzünden de bu görüntüden utanacak değilim. Ben böyle capsizlar için değil allah rizasi için kapandim.

Bulursan hakli ol.. Gazetelere bir bak, TVye bir bak, son zamanlarda ne kadar kadina, cocuga tecavuzu, siddeti aklamaya calisan kadin varsa hepsi bunlardan.. Kimi kose yazarligindan salliyor, kimi bakanlik tepelerinden, kimi de salt milletvekili kimligi ile.. Basi acik dunya kadar kadin milletvekili, ogretmen, gazeteci var. Hangi birinden duyuyorsun "bir kereden birsey olmaz, dondurma yerse yada calisiyorsa fahiselige davet cikarir, tecavuz insani olay, munferit olay", vesaire vesaire diye kadina cocuga tecavuzu mesru kilan laflari? Bir tane ornek ver.. Ben sana bu AKP basortusu takmis, sozumona dindar kadinlardan bir suru ornek vereyim istersen, hergun medyaya kapak oluyorlar. AKPli mevki sahibi kadinlarin ve dahi erkeklerin siradan soylemleri bunlar.. Hakli olarak basortusu takan dindar diger kadinlar bunlara benzetilmekten korkuyor. Bu capsizlari bu mevkilere getirenler utansin bence de, office degil.

Herkes kendinden sorumlu be kelebekcim .

Ben aynı anadan babadan doğma kardeşimle bile aynı kefede tartılmaktan hoşlanmam kaldı ki bu Dudu Hanımla ortak noktam saçımızın gözükmemesi ise sadece hiç te onun saçmalıklarının ceremesini omuzlanmam .

Ön yargılar yıkılmak içindir .

Bu çapsız söylemlerden bir dolu var . Oturduğu koltuğa , sahip olduğu mevkiye nasıl ulaşmış malum bi dolu boş kafa var .

He bir de bunlar ne derse desin alkış kıyamet koparanlar var . Ne dediği önemli değil , o desin yeter .

Bunlar siyasetten ülke menfaati için ayıklanmalı . Yoksa benim bireysel olarak ; aman beni temsil ediyor , böyle konuşması bana da dokunuyor gibi bir yumuşak karnım yok .
Kimseninde olmasın .
:-) Aus, senin yazdigini da okuyan bunlar uzaylilarin oylari ile geldi o makamlara sanir. Sen getirdin bunlari o koltuklara, senin gibi AKP destekleyicileri getirdi, seni temsil ediyorlar o mevkilerde iste, ayni istedigin gibi, simdi kime bu sitem?:rolleyes:

.
:-) Aus, senin yazdigini da okuyan bunlar uzaylilarin oylari ile geldi o makamlara sanir. Sen getirdin bunlari o koltuklara, senin gibi AKP destekleyicileri getirdi, seni temsil ediyorlar o mevkilerde iste, ayni istedigin gibi, simdi kime bu sitem?:rolleyes:

Ben Dudu Hanımın şahsına oy vermedim .

Mesala yaşadığım ilde Akp Belediye Başkanına da vermedim .

Ya da farzet Bakanlıklar için ayrı ayrı oy versek Sema Ramazanoğluna ... Nabi Avcıya ... gibi gibi oy vermem .

Genellemeleri sevmem demiş miydim demiştim :KK51:

Siyasetinin cilveleri bunlar saraylım , içerde çok çürük elma var ve Akp temel prensibide geleneğe uydu , kol kırılır yen içinde kalır dedi , savundu kucakladı .

Çok yanlış . Ben olsam hepsini ihraç ederdim .

Gel sen bana oy ver :rapci:

Bunun aklini vermek senin haddin degil be kelebekcik.. sen ve senin gibilerin secimleriyle idare edilmekten de utaniyorum.. ve yine sen ve senin seciminde ki bu gibi adamlarla ayni kulvarda gorunmekten de utaniyorum.. dogru olan yol benim yolum, sadece allah dedigi icin yolunu bulacagini dusunenlerin degil..

Dipsiz not: her zamanki gibi manipule etmissin.. kim dedi ki bas ortumden utaniyorum diye.. yemin ediyorum biktim sizden ya..

Son düzenleme:
Ben çocuğumu emanet edeceğim kişinin şekline bakmam. Insanin ne olduğu disindan belli olmaz.

Yo ben bakiyorum.. mesela sakalliysa, cok allah kitap diyorsa guvenmiyorum.. basini "trend" oldugu icin mi yoksa gercekten mi orttuguyle de ilgileniyorum.. icinin pisi disina vuruyor cunku..

.

Ben Dudu Hanımın şahsına oy vermedim .

Mesala yaşadığım ilde Akp Belediye Başkanına da vermedim .

Ya da farzet Bakanlıklar için ayrı ayrı oy versek Sema Ramazanoğluna ... Nabi Avcıya ... gibi gibi oy vermem .

Genellemeleri sevmem demiş miydim demiştim :KK51:

Siyasetinin cilveleri bunlar saraylım , içerde çok çürük elma var ve Akp temel prensibide geleneğe uydu , kol kırılır yen içinde kalır dedi , savundu kucakladı .

Çok yanlış . Ben olsam hepsini ihraç ederdim .

Gel sen bana oy ver :rapci:
:rolleyes:Demek sen bunlarin hic birine oy vermedin.. E veremezsin de zaten, senin oyun sadece bir ilden milletvekili cikartir, oraya da lambali hangi adayini koyduysa..:KK58: Ne de olsa alternatifleri yok, he mi? Allahtan Afyonlu degilsin, gitmisti oyun iste bu kadina..:KK70:
Yazdiklarini okuyunca aklima ister istemez bu video geldi:

Ha bu arada, kapalı bir insan olarak "bir tür" kapalılara olan gıcıklığım tee 90 lı yıllara gelir dayanır.. o zamanlar, pardesüsünün altından 4 parmak eteği sarkan, eşarpının ucu mabadına gelen, adına "abla" denen tipler vardı benim okulumda.. her haltı bildiğini düşünür, ellerinden kitap eksik olmazdı..ama sor haftada 1 ya yıkanır ya yıkanmazlardı.. bunların okuduğu ilahiyata gitmektense kendimi keserim demiştim :) işte onların büyümüş hali gibi konudaki abla.. evet hala nefret ediyorum demek bir insan 8 yaşında neyse 32 yaşında da o oluyor :)

:rolleyes:Demek sen bunlarin hic birine oy vermedin.. E veremezsin de zaten, senin oyun sadece bir ilden milletvekili cikartir, oraya da lambali hangi adayini koyduysa..:KK58: Ne de olsa alternatifleri yok, he mi? Allahtan Afyonlu degilsin, gitmisti oyun iste bu kadina..:KK70:
Yazdiklarini okuyunca aklima ister istemez bu video geldi:

Aaa mesajımı okumayı aceleye getirmişsin .

O benim il/ilçedeki lambaya basmadım oyumu dedim ya .

Şimdi de benim acelem var , videoyu açmadım ortam müsait değil :ıslık:

Umarım beni onore edecek yeni bir videodur , aksi halde bu sefer küserim :confused::confused::confused:

X