sayın apo ile kimler yıldır görüşüyor çözüm diye acaba vicdanınızı rahatlatacaksa yada gübah keçisi arıyorsanız no problemOyle yanlış insanlara güvendi. Olmamalıydı. Devletin içinde bi küçük devlet daha vardı resmen. Ama sırf bu yüzden RTE ye karşı kin güdemem. Sayesinde çok rahat iyi bi unide başörtümle okuyorum. Allah bir daha 28 şubatları yaşatmasın..
ben 38 yaşındayım karne ile ekmek almadım
Oyle yanlış insanlara güvendi. Olmamalıydı. Devletin içinde bi küçük devlet daha vardı resmen. Ama sırf bu yüzden RTE ye karşı kin güdemem. Sayesinde çok rahat iyi bi unide başörtümle okuyorum. Allah bir daha 28 şubatları yaşatmasın..
Ayrıca HDP'yi meclise biz mi soktuk diye bir atarlanma silsiseli görüyorum..
Bir soru daha sorayım HDP'nin selo başkanını sevimli bulup mecliste olmasının hakkaniyetli oldugunu vurgulayıp akp ve seçmeniyle aynı düdüğü öttüren siz değilseniz okuduklarımız kimlere aitti ? Madem okuduklarım sizlerdiniz suan Hdp'ye neden yardırılıyor ?
Çok değil daha 4 gün önce patlamadaki olay hasebiyle hür vicdanlarınız (hadi diyelim tamamiyle insaniyetlik adına) üzülmedim diyenlerin insanlıgını sorgularken şimdi ne angaryadır ki Hdp'nin varlıgından bi fiil rahatsızlar güruhunu oynuyorsunuz ?
Apaçık Hdp'ye oy yagdıracagım diyen arkadaşlarınız var aranızda haa verebilir beni zerre-i miskal baglamaz laf gelmiş deginmeden olmaz babında yazıyorum Akp bu kadar mentollu fesaretsizler diye alengirli alengirli eleştirilirken acaba bu arkadaşlarınızın kaçı buradaki akp'lilere had bildirici rolu üstlenirken onları da laf usulü ile tokatladı ?
Ben daha birinizde görmedim ki Hdp'lilerle laf salatasına ya da atışmasına girsin :) İşin özü zaten birbirinizden rahatsız değildiniz gayet feraset sahibi insan gibi bagrınıza basmıştınız,Koalisyon söz konusu olunca neden Hdp'ye dair ikileme düştü o naif cevahirleriniz ?
Hadi biz Akp seçmeni kendi ellerimizle soktuk onları meclise e şimdi siz de sırtlarını sıvazlıyorsunuz be canlarım :)
Eee şimdi kim samimiyetsiz ? siz mi, biz mi yoksa hepimiz mi ?
kontes,Ayrıca HDP'yi meclise biz mi soktuk diye bir atarlanma silsiseli görüyorum..
Bir soru daha sorayım HDP'nin selo başkanını sevimli bulup mecliste olmasının hakkaniyetli oldugunu vurgulayıp akp ve seçmeniyle aynı düdüğü öttüren siz değilseniz okuduklarımız kimlere aitti ? Madem okuduklarım sizlerdiniz suan Hdp'ye neden yardırılıyor ?
Çok değil daha 4 gün önce patlamadaki olay hasebiyle hür vicdanlarınız (hadi diyelim tamamiyle insaniyetlik adına) üzülmedim diyenlerin insanlıgını sorgularken şimdi ne angaryadır ki Hdp'nin varlıgından bi fiil rahatsızlar güruhunu oynuyorsunuz ?
Apaçık Hdp'ye oy yagdıracagım diyen arkadaşlarınız var aranızda haa verebilir beni zerre-i miskal baglamaz laf gelmiş deginmeden olmaz babında yazıyorum Akp bu kadar mentollu fesaretsizler diye alengirli alengirli eleştirilirken acaba bu arkadaşlarınızın kaçı buradaki akp'lilere had bildirici rolu üstlenirken onları da laf usulü ile tokatladı ?
Ben daha birinizde görmedim ki Hdp'lilerle laf salatasına ya da atışmasına girsin :) İşin özü zaten birbirinizden rahatsız değildiniz gayet feraset sahibi insan gibi bagrınıza basmıştınız,Koalisyon söz konusu olunca neden Hdp'ye dair ikileme düştü o naif cevahirleriniz ?
Hadi biz Akp seçmeni kendi ellerimizle soktuk onları meclise e şimdi siz de sırtlarını sıvazlıyorsunuz be canlarım :)
Eee şimdi kim samimiyetsiz ? siz mi, biz mi yoksa hepimiz mi ?
Fuat Avni takip ettiğim biri değil, burda Yazılan kadar biliyorum ama her yazdığını da takip etmedim açıkçası, çıktı mı çıkmadı mı diye fakat bu son paylaşımında Cumhurbaşkanı için tekrar partinin başına geçecek demiş sanırım, bu bana inandırıcı gelmedi doğrusu, Cumhurbaşkanı makamı bırakacakta parti başına geçecek, imkanı yok, Recep Tayyip Erdoğan'ın böyle mantık dışı birşey yapacağını sanmıyorum, onaylıyorum ya da onaylamıyorum ama doğruya doğru kendiyle ilgili adımlarında mantığın dışına çıktığını görmedim.Önerin için teşekkür ederim. Elbette ki takip ediyorum da medyum olarakta görmüyorum.. Halktanda aynı bu şekilde yüzlerce yorum yapılıyor.
bencede yaş tahtaya basacak biri değilRte saf mı o kadar yani? Ciddi ciddi çok zeki adam. Yaş tahtaya basmaz.
kontes,
rte nin aldığı 2 buçuk milyon suriyelinin 400 bin bebeği dünyaya gelmiş ülkemizde,türkiyede dünyaya gelen tüm bu çocuklar 20 sene sonra haklı olarak hak istiyoruz dediğinde yine kılıçlar oğlunumu suçlayacaksınız acaba?
gören kim yahu hdp den korkanlara yazdım ben bu yazıyı,suriyeli ve burada doğan çocukların yarın hak istemek hakkıdır,o zaman kılıçlar oğlumu suçlanacakBen bulgaristan gocmeniyim.. 30 yıl önce de bize bu gözle baktınız.. rahatsız oldunuz.. ama şimdi bizimle birlikte aynı sofradan yiyiyorsunuz.. mudurunuz belki bg göçmeni.. belki öğretmeniniz, savcınız, polisiniz.. belki gelin-damadiniz..ben zulümden kaçıp gelmiş biri olarak aynı durumda olan suriyeli kardeslerimden memnunum.. ayrımcılık yapıp hor görmeye hiç gerek yok..
Fuat Avni takip ettiğim biri değil, burda Yazılan kadar biliyorum ama her yazdığını da takip etmedim açıkçası, çıktı mı çıkmadı mı diye fakat bu son paylaşımında Cumhurbaşkanı için tekrar partinin başına geçecek demiş sanırım, bu bana inandırıcı gelmedi doğrusu, Cumhurbaşkanı makamı bırakacakta parti başına geçecek, imkanı yok, Recep Tayyip Erdoğan'ın böyle mantık dışı birşey yapacağını sanmıyorum, onaylıyorum ya da onaylamıyorum ama doğruya doğru kendiyle ilgili adımlarında mantığın dışına çıktığını görmedim.
Fuat Avniçok umulmadık biri çıkacak gibi geliyor bana neden Fuat Avni adı kullanılmış, onun bile bir manası olduğunu düşünüyorum, sıradan seçilmiş bir lakap değil bana kalırsa ve aslında bilmesi gerekenlerde biliyor onu bence.
suriyeli vatandaşlar tabiiki alındı zaten bizler bazıları istemedik neden şu an fuhuş yapmak zorunda kalmamalrı neden parasız olanların çocuklarının çöp konteynırlarında olmaları kayıt dışı oldukları için okuyamamaları,ne olacak bu okuyamayan çocuklarBen bulgaristan gocmeniyim.. 30 yıl önce de bize bu gözle baktınız.. rahatsız oldunuz.. ama şimdi bizimle birlikte aynı sofradan yiyiyorsunuz.. mudurunuz belki bg göçmeni.. belki öğretmeniniz, savcınız, polisiniz.. belki gelin-damadiniz..ben zulümden kaçıp gelmiş biri olarak aynı durumda olan suriyeli kardeslerimden memnunum.. ayrımcılık yapıp hor görmeye hiç gerek yok..
gören kim yahu hdp den korkanlara yazdım ben bu yazıyı,suriyeli ve burada doğan çocukların yarın hak istemek hakkıdır,o zaman kılıçlar oğlumu suçlanacak
ne demek ,asla öyle bir şey yok,hayatımın hiç bir noktasında ayırım yapmadım,kürt,alevi vs arkadaşlarım oldu,beni burada bilen bilir noktaYazdiklarinizi inkâr ediyorsunuz.. neyse.. kimse kılıçdaroğlunu suclamayacak.. siz alkislanacaksiniz.. hemde minnetle alacaksınız.. darda kalan din kardeslerinize bugün sahip çıkıp; daha güvenli bir yaşama destek oldugunuz için..
milyon dolarlarla saray dinezor yapacaklarına aldıkları suriyeli halkı doğru düzgün yerlere yerleştirseylerdi,1 sene parkta yattılar bumu müslümanlık insanlık,1000 odalı sarayda 50 kişi yaşıyorkenYazdiklarinizi inkâr ediyorsunuz.. neyse.. kimse kılıçdaroğlunu suclamayacak.. siz alkislanacaksiniz.. hemde minnetle alacaksınız.. darda kalan din kardeslerinize bugün sahip çıkıp; daha güvenli bir yaşama destek oldugunuz için..
benim bulgaristan göçmeni komşum benim ailem karadenizden göçtü diye beni hakir gördü ya siz ne diyorsunuz,ayrımcılık heryerdesuriyeli vatandaşlar tabiiki alındı zaten bizler bazıları istemedik neden şu an fuhuş yapmak zorunda kalmamalrı neden parasız olanların çocuklarının çöp konteynırlarında olmaları kayıt dışı oldukları için okuyamamaları,ne olacak bu okuyamayan çocuklar
suriyeli vatandaşlar tabiiki alındı zaten bizler bazıları istemedik neden şu an fuhuş yapmak zorunda kalmamalrı neden parasız olanların çocuklarının çöp konteynırlarında olmaları kayıt dışı oldukları için okuyamamaları,ne olacak bu okuyamayan çocuklar
yardım edecek kişiler,toplumun kaymak tabakasımı diyeyim size onlar,insanlar sokaktan toplanmalı,çocuklara eğtim kadınlara eğtim verilmeliBöyle ihtimaller olası.. ama sizin illaki bu pencereden bakmanız şaşılası.. gittiniz de sadece bunları mi gördünüz .. Dediginiz haller bu ülkede zaten mevcuttu.. Çirkin orneklerin ardına saklanmaktansa başınızı kaldırıp biraz hayatı iyi yönde degisenleri de görmek gerek.. zira kasdettiginiz haller bizim de yardimlarimiz ile tersine çevrilebilir.. yeter ki yardımcı olmak isteyelim..
Suriye'li vatandaşları bu ülkeye toptan gömmediler cryptic sonuçta savaş dönemi bitince gönderilecekler(di)..kontes,
rte nin aldığı 2 buçuk milyon suriyelinin 400 bin bebeği dünyaya gelmiş ülkemizde,türkiyede dünyaya gelen tüm bu çocuklar 20 sene sonra haklı olarak hak istiyoruz dediğinde yine kılıçlar oğlunumu suçlayacaksınız acaba?
Ben bulgaristan gocmeniyim.. 30 yıl önce de bize bu gözle baktınız.. rahatsız oldunuz.. ama şimdi bizimle birlikte aynı sofradan yiyiyorsunuz.. mudurunuz belki bg göçmeni.. belki öğretmeniniz, savcınız, polisiniz.. belki gelin-damadiniz..ben zulümden kaçıp gelmiş biri olarak aynı durumda olan suriyeli kardeslerimden memnunum.. ayrımcılık yapıp hor görmeye hiç gerek yok..
türkmen kardeşlerimizin derisini yüzmüşler kontes baktım bakmaz olaydım sınırda telef oldularSuriye'li vatandaşları bu ülkeye toptan gömmediler cryptic sonuçta savaş dönemi bitince gönderilecekler(di)..
Ben de rahatsızım bu durumdan lakin kapıyı açmayıp sen o topraklarda öl geber nasıl diyebilirdi Türkiye ?
Yahu biz hasmımıza kucak açmış milletiz kaldı ki bu mülteci olayını sadece gerçekleştiren tek kişi Tayyip Erdoğan'da değildi.
Kılıçtaroğlu hükümetin başında olsaydı ne yapacaktı peki ? Ölmelerine musade mi edecekti ?