AKP artık bunları yapamayacak!

Ayrıca HDP'yi meclise biz mi soktuk diye bir atarlanma silsiseli görüyorum..

Bir soru daha sorayım HDP'nin selo başkanını sevimli bulup mecliste olmasının hakkaniyetli oldugunu vurgulayıp akp ve seçmeniyle aynı düdüğü öttüren siz değilseniz okuduklarımız kimlere aitti ? Madem okuduklarım sizlerdiniz suan Hdp'ye neden yardırılıyor ?

Çok değil daha 4 gün önce patlamadaki olay hasebiyle hür vicdanlarınız (hadi diyelim tamamiyle insaniyetlik adına) üzülmedim diyenlerin insanlıgını sorgularken şimdi ne angaryadır ki Hdp'nin varlıgından bi fiil rahatsızlar güruhunu oynuyorsunuz ?

Apaçık Hdp'ye oy yagdıracagım diyen arkadaşlarınız var aranızda haa verebilir beni zerre-i miskal baglamaz laf gelmiş deginmeden olmaz babında yazıyorum Akp bu kadar mentollu fesaretsizler diye alengirli alengirli eleştirilirken acaba bu arkadaşlarınızın kaçı buradaki akp'lilere had bildirici rolu üstlenirken onları da laf usulü ile tokatladı ?

Ben daha birinizde görmedim ki Hdp'lilerle laf salatasına ya da atışmasına girsin :) İşin özü zaten birbirinizden rahatsız değildiniz gayet feraset sahibi insan gibi bagrınıza basmıştınız,Koalisyon söz konusu olunca neden Hdp'ye dair ikileme düştü o naif cevahirleriniz ?

Hadi biz Akp seçmeni kendi ellerimizle soktuk onları meclise e şimdi siz de sırtlarını sıvazlıyorsunuz be canlarım :)

Eee şimdi kim samimiyetsiz ? siz mi, biz mi yoksa hepimiz mi ?

1. fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi29 saniye önce
      Hangi şeytani planları yaparsanız yapın yargılanmaktan kurtulamayacaksınız. Attığınız her adım sizin için kaçınılmaz olan sonu yaklaştıracak

2. stRyofpX_bigger.jpeg
      fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi1 dakika önce
      20. AKP üçe bölünmüş durumda. Eskiler, yeniler ve...in danışmanları olan avaneler. Net olarak gördüm ki vaziyeti hiç biri toparlayamıyor

3. stRyofpX_bigger.jpeg
      fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi6 saniye önce
      19. Avaneler, 'Elimizdeki imkanları kullanarak farklı partilerden toplamda 20 vekil transfer etmeyi de denemeliyiz' dediler.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi48 saniye önce

18. En büyük korkuları ise, Zift Medyası'nın dağılması. Bu durumda sakladıkları bütün pislikleri geniş halk kitleleri ilk kez görecek.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi1 dakika önce
    17. 'Bizim olmadığımız bir hükümet kurulursa bizi paçavraya çevirirler, sadece 17 Aralık dosyası açılsa bile felaketimiz olur' dediler.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi5 dakika önce
    16. Avaneler, 'Arkayı toplamak için bile en az 6 aya ihtiyacımız var, kesinlikle hükümette kalınmalı' diyorlar.

• 1

stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi6 dakika önce
    15. Yeniler 'Ne pahasına olursa olsun hükümette kalmalıyız' diye diretiyor. Davutoğlu'nu yemeyi kafaya koymuş avaneler de erken seçime karşı

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 1 dk.1 dakika önce
    14. Ancak konumlarını kaybetme endişesinden dolayı Davutoğlu ve yeniler, eskilerin bu teklifine sıcak bakmadı.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 2 dk.2 dakika önce
    13. Zift Medyası'na talimat verilip 'AKP iktidarı olmazsa kaos olur' havası oluşturulacak. Ekonomik kriz yaygarası koparılacak.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 3 dk.3 dakika önce
    12. MHP-CHP-HDP koalisyonunu ısrarla gündeme getirip, vatandaşı bununla korkutmak planın ikinci safhası.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 3 dk.3 dakika önce
    11. MHP'ye 'Çözüm süreci devam etmeli' diyerek AKP-MHP koalisyonunun da rafa kalkması sağlanacak.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 4 dk.4 dakika önce
    10. CHP ve HDP'ye 'Cumhurbaşkanının durumu tartışılamaz' ve '17/25 dosyası açılamaz' şartı dayatılıp olası koalisyonun önü tıkanacak.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 6 dk.6 dakika önce
    9. Taktik icabı bütün partilere koalisyon teklifi yapılıp olmayacak ön şartlar öne sürülecek ve 'Biz elimizden geleni yaptık' denilecek.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 7 dk.7 dakika önce
    8. Eskilerin planı kaotik ortam oluşturup vatandaşı koalisyonla korkutmak, erken seçimde de aday olarak dönüş yapıp zafer kazanmak.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 8 dk.8 dakika önce
    7. Eskiler, 'Kayıt dışı sıcak parayı çekerek, krizin önünü açalım ve erken seçime gidelim' dediler.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 9 dk.9 dakika önce
    6. Eskiler ve yeniler ortak bir toplantı yaptılar. Üç dönem kuralına takılan eskiler, toplantıya ağırlıklarını koyma derdindeydiler.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 10 dk.10 dakika önce
    5. Avanelerin ağzını bıçak açmıyor. Kimsenin birbirine güveni yok. Yiğit Bulut ve Fahri Kasırga'ya nefret artık açıktan konuşuluyor.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 11 dk.11 dakika önce
    4. Biat için dağıtılan paralar ziyan oldu görüşündeler. Satın aldığımız yargı mensupları bizi de satabilir paniği had safhada.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 13 dk.13 dakika önce
    3. Önüne konan bal kaymaklar, boğazından geçmiyor. Seçim haftası yargı mensuplarına çuvalla para dağıtmıştı, bir yandan da onları soruyor.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 15 dk.15 dakika önce
    2. Davutoğlu'nun balkona çıkmayacağını duyunca,.... öfkeyle 'Çıkıp kendi pisliğini temizlesin' dedi.

• stRyofpX_bigger.jpeg
    fuatavni ‏@fuatavni_f 18 dk.18 dakika önce
    1. Kaçak Saray'da moraller sıfır. llk gün yerinden kıpırdayamadı. Kimse korkudan bir şey söyleyemedi.
  • şu anda fuat avninin twettleri

Ya bu Fuat Avninin hayalet falan oldugunu dusunmeye basladim. Adam bu kadar seyi nerden biliyor?

Ya bu Fuat Avninin hayalet falan oldugunu dusunmeye basladim. Adam bu kadar seyi nerden biliyor?

Ne bilmiş ? Burada çok aklı başında olan üyeler var.Görüşümü yansıtıyor ya da yansıtmıyor; Sayın Avni' den farksız şeyler yazmadılar.. Hatta daha güçlü muhakemeler yapıldı.

Vay yüzde dokuz iki üç milyon mu ediyor? Hem de dört sene önceki seçime göre katılım bir hayli fazla iken. Keşke niye oy kaybetti bizim bu parti deseniz iki üç milyondan daha fazla olan seçmen sayısını küçümseyeceğinize
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK70::KK70:
Burdan bakınca Seferoğulları ve Tellioğulları'nın Yeşil Vadi kavgası gibi gözüküyor amao_O
Az daha zorlarlarsa hamam repliği de çıkar:KK14:
Sabahtan beri yemişler birbirlerini yine.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK45::KK45::KK45::KK45:

Geçmiş İktidarların hatalarını gündeme getirerek R. T. Erdoğanın hatalarının savunulmasını anlamam mümkün değil.
Demek oluyor ki Bundan böyle kurulacak Hükümetlerin hatalarını AKP iktidarı ve R. T. Erdoğan Cumhurbaşkanlığı
dönemiyle kıyaslayarak görmezden geleceğiz.
Ülke ve halk çıkarlarını ön planda tutacağına inandığımız partiyi destekleyip, çıkarların yön değiştirdiğini
gördüğümüzde de seçmeni olduğumuz partiyi ilk eleştiren de biz olmalıyız.
Temiz siyaset için önce en güçlü muhalefet olan seçmenin, objektif ve adil katkısına ihtiyaç vardır.

Hdp ve Akp'ye oy vermedim diyerek ''Valla bacılar vicdanım çok rahat '' diyenlere birşey sormak istiyorum ?

Bizim akp'ye oy verdigimiz için vicdanımızın RAHATSIZ olduğunu size kim söyledi ?

Aleni bir vicdan savunmasına mukabil ben de bir merakımı gidereyim..

Herkesin vicdanı kendine kontescim. Hayat görüşünle alakalı bir şey o. Rahatsız olsan niye oy atasın ki? Sormak istediğin bir şey okursa alıntıla e mi? :KK66:

Ne bilmiş ? Burada çok aklı başında olan üyeler var.Görüşümü yansıtıyor ya da yansıtmıyor; Sayın Avni' den farksız şeyler yazmadılar.. Hatta daha güçlü muhakemeler yapıldı.
Hatta secmen listelerinde akp'lilerin oy çalacakların listesini yayınladıgında da chp bunu kesin bir dille yalanlamıştır..

Bu dediği şeyler zaten herkesin dediği şeylerdi haklısın

Herkesin vicdanı kendine kontescim. Hayat görüşünle alakalı bir şey o. Rahatsız olsan niye oy atasın ki? Sormak istediğin bir şey okursa alıntıla e mi? :KK66:
Tek tek alıntılayamam :) Bir zahmet gelsin cevaplasınlar

Vicdan meselesi değil demek ki verilen oyun muhakemesi.

Ben fuat avninin söyleyip te olmayan, yaşamadığımız bir muhakemesine henüz rastlamadım 1sen..Takip etmeni öneririm..

@sumoshh,
daha yaşın çok genç, ortada vahim bir durumda yok bu kadar üzülüp karalar bağlayacak, 43 yaşındayım, 80 darbesini de gördüm, koalisyon hükümetleri de, bak hala bu ülkede çok şükür sağlıkla kendi yağımla kavrulup yaşayıp gidiyorum.

Biz belli yaş insanları hiçbir iktidarın sonsuz olamayacağını biliyorduk, siz gençler zamanla Tecrübe ederek öğreneceksiniz.

Siyaset için bu kadar üzülmeye değmez, ülke ve halk için Allah hayırlısını nasip etsin diye dua etmek en güzeli.

Başka bir topikte Hüda-par'la pkk çatışıyor demişsin, onlar hep çatışıyorlar, 2014 Aralık ayı Cizre 1'i çocuk 2 kişi ölmüştü çatışmada.
Bugün çatışırlar yarın çatışırlar, ikisi de farklı ideolojileri savunuyor çünkü.
:KK9::KK9:

Ama işte ben o darbe günlerini görmedim, büyüklerim anlatiyor (annem 50 yasinda) karneyle ekmek almayı, sadece bulgurlu çorbalari, halkın açlığını, koalisyonun krizle çıktığımızı.. Yani rte iktidara geldiğinde ben 6 yasindaydim. Hiç kendi imkanlarim haricinde sıkıntı çekmedim, beni korkutan da bu. Halkım, kendim ve geleceğimiz icin endişelenmiyorum. Yaşıtlarimin umrunda değil..

Annene ne zaman karneyle ekmek aldıpını sorar mısın? Kaç yaşında annen çok merak ettim.

[
[/QUOTE]
sayın apo ile kimler yıldır görüşüyor çözüm diye acaba vicdanınızı rahatlatacaksa yada gübah keçisi arıyorsanız no problem

X