- 30 Aralık 2009
- 22.676
- 88.242
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O daha farkinda degil canim. Bence tek basina iktidar oldugunu saniyor.Bilal Erdoğan'ın da artık yapamayacakları vardır sanırım.
Ya bu Fuat Avninin hayalet falan oldugunu dusunmeye basladim. Adam bu kadar seyi nerden biliyor?
Vay yüzde dokuz iki üç milyon mu ediyor? Hem de dört sene önceki seçime göre katılım bir hayli fazla iken. Keşke niye oy kaybetti bizim bu parti deseniz iki üç milyondan daha fazla olan seçmen sayısını küçümseyeceğinize
Burdan bakınca Seferoğulları ve Tellioğulları'nın Yeşil Vadi kavgası gibi gözüküyor ama
Az daha zorlarlarsa hamam repliği de çıkar
Sabahtan beri yemişler birbirlerini yine.
Hdp ve Akp'ye oy vermedim diyerek ''Valla bacılar vicdanım çok rahat '' diyenlere birşey sormak istiyorum ?
Bizim akp'ye oy verdigimiz için vicdanımızın RAHATSIZ olduğunu size kim söyledi ?
Aleni bir vicdan savunmasına mukabil ben de bir merakımı gidereyim..
Hatta secmen listelerinde akp'lilerin oy çalacakların listesini yayınladıgında da chp bunu kesin bir dille yalanlamıştır..Ne bilmiş ? Burada çok aklı başında olan üyeler var.Görüşümü yansıtıyor ya da yansıtmıyor; Sayın Avni' den farksız şeyler yazmadılar.. Hatta daha güçlü muhakemeler yapıldı.
Tek tek alıntılayamam :) Bir zahmet gelsin cevaplasınlarHerkesin vicdanı kendine kontescim. Hayat görüşünle alakalı bir şey o. Rahatsız olsan niye oy atasın ki? Sormak istediğin bir şey okursa alıntıla e mi?
Ne bilmiş ? Burada çok aklı başında olan üyeler var.Görüşümü yansıtıyor ya da yansıtmıyor; Sayın Avni' den farksız şeyler yazmadılar.. Hatta daha güçlü muhakemeler yapıldı.
Ben fuat avninin söyleyip te olmayan, yaşamadığımız bir muhakemesine henüz rastlamadım 1sen..Takip etmeni öneririm..
Bilal Erdoğan'ın da artık yapamayacakları vardır sanırım.
@sumoshh,
daha yaşın çok genç, ortada vahim bir durumda yok bu kadar üzülüp karalar bağlayacak, 43 yaşındayım, 80 darbesini de gördüm, koalisyon hükümetleri de, bak hala bu ülkede çok şükür sağlıkla kendi yağımla kavrulup yaşayıp gidiyorum.
Biz belli yaş insanları hiçbir iktidarın sonsuz olamayacağını biliyorduk, siz gençler zamanla Tecrübe ederek öğreneceksiniz.
Siyaset için bu kadar üzülmeye değmez, ülke ve halk için Allah hayırlısını nasip etsin diye dua etmek en güzeli.
Başka bir topikte Hüda-par'la pkk çatışıyor demişsin, onlar hep çatışıyorlar, 2014 Aralık ayı Cizre 1'i çocuk 2 kişi ölmüştü çatışmada.
Bugün çatışırlar yarın çatışırlar, ikisi de farklı ideolojileri savunuyor çünkü.
Ama işte ben o darbe günlerini görmedim, büyüklerim anlatiyor (annem 50 yasinda) karneyle ekmek almayı, sadece bulgurlu çorbalari, halkın açlığını, koalisyonun krizle çıktığımızı.. Yani rte iktidara geldiğinde ben 6 yasindaydim. Hiç kendi imkanlarim haricinde sıkıntı çekmedim, beni korkutan da bu. Halkım, kendim ve geleceğimiz icin endişelenmiyorum. Yaşıtlarimin umrunda değil..
ben 38 yaşındayım karne ile ekmek almadımAnnene ne zaman karneyle ekmek aldıpını sorar mısın? Kaç yaşında annen çok merak ettim.