lemekBende nemlendirilmeli diye dusunuyoruum doktorum benim zorlamamla la roche'nin nemlendiricisini yazdi gittigim eczacida aknetrent zaten yuzu kurutmak icin sen neden nemlendirici istiyosn diyince karar veremedim ama yarin gidip alicaam insallah nemlendiricisiiz olmaz bencede 4. Gunde olmama ragmen hafif kurulk basladi :) yorumunuz icin tesekkurler
Arkadaşlar ben nemlendirici konusunda çok kararsızımbazıları nemlendirici ilk ay kullanılmamalı diyo bazıları nemlendirici kullanılmazsa iz kalır diyo ne yapıcagımı şaşırdıım lütfeen yardımcı olun
Bende nemlendirilmeli diye dusunuyoruum doktorum benim zorlamamla la roche'nin nemlendiricisini yazdi gittigim eczacida aknetrent zaten yuzu kurutmak icin sen neden nemlendirici istiyosn diyince karar veremedim ama yarin gidip alicaam insallah nemlendiricisiiz olmaz bencede 4. Gunde olmama ragmen hafif kurulk basladi :) yorumunuz icin tesekkurler
Rica ederim ne demek:) Yine bir sorun olursa sorabilirsin:)
Kusma dönemi ben hiç yaşamadım, cilt yüzeyinceki sivilceler çıkıyordur. Kusma döneminde deri altındaki sivilceler çıkıyor diye biliyorum. Çıkan sivilceleri hiç oynama iz kalmasın 1-2 güne geçer zaten ilaçtan dolayı.Yaa bi sorum daha olcak benim daha 5. günüm olmasına rağmeen suratımda sivilceler çıkıyo ve 2 gün sonra sönüyor sizce bu kusma dönemi mii ilacın etkisi mi
Pekii tekrar cookm tesekkur ederim :)Kusma dönemi ben hiç yaşamadım, cilt yüzeyinceki sivilceler çıkıyordur. Kusma döneminde deri altındaki sivilceler çıkıyor diye biliyorum. Çıkan sivilceleri hiç oynama iz kalmasın 1-2 güne geçer zaten ilaçtan dolayı.
kızlar ben salı gunu basladım aknetrent kullanmaya ama gozlerım acayıp kuruyo ve buda bende baş ağrısı yapıyo doktor bunun ıcın herhangı bısey vermedı eczaneye gıtsem ordan uyugun bı damla falan verırlerımı yanı bı soru olurmu?
Eczanelerde satılan suni gözyaşı damlaları çok işe yarıyor. Sanırım tek marka var emin değilim ama ben lens kullanan biri olduğum için önceden de onu kullanırdım. Tears naturale free diye bir marka. Tek kulllanımlık gözyaşı damlaları var içinde. Zaten bildiğim kadarıyla reçetesiz alınabiliyor dr yazamıyor yani. 10 küsür bir fiyatı olması lazım. 32 kullanımlık.
cok tesekkur ederım pazartesı halledıcem mutlaka bunu gozlerım cok fena cunku
Bende aknetrent kullanıyorum yaklaşık 10. günümdeyim ve günde 40 mg alıyorum. İnşallah 6 ay sonunda vücudumdaki sivilce ve izlerden kurtulurum. Benim yüzümden çok vücudumdaki sivilcelerden şikayetim var.
cnm ilaç kullanırken cildini ne ile temizliyorsun acaba? ben bir türlü ne ile temizleyeceğim konusunda dikiş tutturamadım da :44:
İzlerin nasıl peki? Geçti mi?
Canım çok sevindim ya maşallah.. ya bugün dr gittim dktrm yoktu salı günü gelecek. 3-4 gün ara vermiş olcam ilaca. Herhangi bir sorun olur mu? tekrar başlayınca felan bilemedim.
Ben tedaviye başlamadan önce neutrogena'nın greyfurt yüz yıkama jelini kullanıyordum onu kullanmaya devam ettim, bazı günlerde dalin bebek şampuanı kullandım. Göz makyajı temizleme de hep dalin kullanıyorum yüzümüde bazen onunla yıkadım sorun olmadı. Sabun dışında herşey kullanılabilir bence.
hımm anladım cnm bilgi için çokkk sağolbende öyle yapayım bari. Henüz 2. ayıma girdim ben sivilce çok yok bende alın ve burnumda gözeneklenme oldu nasıl olduysa anlamadım gitti. ona uygun bi ürün bulmaya çalışıyorum aslında. gerçi doktorum şimdilik onlarla uğraşmama gerektiğini tedavinin sonunda icabına bakalım flan dedi. ama ben duramıyorum işte geçsin istiyorum haftada iki kere falan gece yatmadan evvel pişik kremi ile yüzümü sıvazlıyorum cildim hem renk olarak açılıyor hemde hüzreler yenileniyor malum çinko var içinde (PENATEN türkiyedde mevcut olmayan pişik kremi. SUDOCREAM da iyidir iyi ) bu da benden olsun canımcım :)
Teşekkür ederim canım sudokrem bende nedense sivilcelenme yapmıştı tedavi öncesinde kullandığımda, onu kullanmaya korkuyorum anneme vermiştim ondan dolayı lekeler için çok iyi geliyor çünkü. Birde gözeneklenmeden kastettiğin ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?