- 19 Mart 2013
- 64
- 2
evet canin ilacin yan etkisi.. exipical lipo veya locoid krem alip surersen gececektir :))
Saol tavsiyen için yarın kontrolüm var doktorum bunlari önerebilir belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canin ilacin yan etkisi.. exipical lipo veya locoid krem alip surersen gececektir :))
tedavini insallah istedigin gibi bitirirsin canim.. benim yuzumde iyi sayilir diyebilirim.. 4. aydayim ve bi tane buyuk iltihapli sivilce cikti yine ( normalde 4. ayda herkesin yuzunde buyuk olcude duzelme oluyormus ama bende olmadi.. gerci daha 15 gun var bitmesine.. lekeler gitmedi canim daha. ama burnum da tek bir tane bile siyah nokta yok ve püruzsuz oldu..alnimdaki gozenekler acildi ve oylece kaldi acaba bana az mi geliyor anlamiyorum.. yine de daha yolun yarisi gibi dusunuyorum..en son cikan sivilcemede cok gicik oldum ve oynadim surekli onunda izi kaldi :)) simdilik hic sivilce yok suratim da. insallah bidaha da cikmaz (Sağol canım. Benim bi ara şiddetli bel ağrım vardı, çok şükür hafifledi şimdi. Çok fazla yan etkilerden muzdarip değilim. Zaten hala 30 mg kullanıyorum. Ama benim ellerimdeki o küçük kırmızı noktalar hiç tamamen geçmedi. Hep düzelip yeniden başladı. Zaten o yüzden doktor mg yükseltmedi.
3. ay bitince kontrole gittiğimde karar verecek doktor. Eğer yüzde doksan iyileşme olursa tedavi yarıda bırakılabilirmiş, kitapçıkta da yazıyo zaten bu.
Benim yüzümdeki minik sivilcelerin tamamı geçti, sırtımda büyük kistik sivilceler vardı, mucize gibi ama onlar da tek tük kaldı, tabi izleri de duruyor. Yüzümdeki gözenekler ve siyah noktalarda hiçbir düzelme yok ama umrumda değil, çünkü benim asıl sorunum sırtımdaydı.
Senin cildindeki değişiklikler nedir?
tedavini insallah istedigin gibi bitirirsin canim.. benim yuzumde iyi sayilir diyebilirim.. 4. aydayim ve bi tane buyuk iltihapli sivilce cikti yine ( normalde 4. ayda herkesin yuzunde buyuk olcude duzelme oluyormus ama bende olmadi.. gerci daha 15 gun var bitmesine.. lekeler gitmedi canim daha. ama burnum da tek bir tane bile siyah nokta yok ve püruzsuz oldu..alnimdaki gozenekler acildi ve oylece kaldi acaba bana az mi geliyor anlamiyorum.. yine de daha yolun yarisi gibi dusunuyorum..en son cikan sivilcemede cok gicik oldum ve oynadim surekli onunda izi kaldi :)) simdilik hic sivilce yok suratim da. insallah bidaha da cikmaz (
Ekibinize bugün itibariyle günde 20 mg ile ben de katılıyorum arkadalar :26:
3. ayın içindeyim yüzüm temizlenmeye başlıyor yeni yeni... bel ağrıları baş ağrıları var... eklemlerim ağrıyo... dizimin üstüne oturamıyorum mesela. ayrıca sabah uyandığımda parmak eklemlerim çok ağrıyo. 30-40-50mg kullandım bu üç ayda... 4.de 60a çıkarmasını isticem. hemen bitsin di,ye.
Merhaba seninle aynı gidiyoruz.. Bende 3.ayın içindeyim 30-40 bu ayda 50 kullanıyorum. 50 kiloyum sanırım 60 mg yükseltmez ki bünyem kaldırmayabilir. Benim çok şükür ağrılarım fazla yok. Dizlerimin üzerine oturduğumda sızı oluyor. Benim yüzümde bu ay daha şiddetli çıktı. Kusuyor resmen düzelecek inşallah :) Tavsiyem bol su içmen. Gerçekten su bu ilacı kullanırken en gerekli olan şey.
canim ben saclarim icin sinemaki kuru yapiyorum.. yuzum icin herhangi birsey kullanmiyorum..zaten makyaj yapan biri degilim.. cook nadir rimel surerim..agda olayinida her ilacin baslangicinda yaparim ki deri tam hassaslasmadan kurtulayim diye.. gerci bu son ay cok acitti..bir de bu süreç içerisinde kişisel bakımınızı nasıl yapıyosunuz ağda gibi? tüm vucud için? kuralı ne
bir de bu süreç içerisinde kişisel bakımınızı nasıl yapıyosunuz ağda gibi? tüm vucud için? kuralı ne
kızlar 3.5 ay oldu başlayalı hala trafik ışığı gibi kızarıyorum :)bi düzelmede çok göremiyorum açıkcası.cok ümitlendim de ondan mı acaba..60 kiloyum günde 60 mg kullanıyorum