- 31 Mart 2020
- 114
- 11
- 35
-
- Konu Sahibi Portakal9191
Evet nemlendırıcı olarak suan sadce gunes kremı kullanıyorum ben bı ara ılaclara ara vermıstım o arada clınıquın jel nemlendırıcısını almıstım jel olanları yada su bazlı olanlaro kullandıgın surexe skntı yokhmm bana da en iyi metrin ducray kelual ds kremi tto jel geldi...nemlendiriciler bir işe yarıyor mu cildin biraz olsun kalınlaştı mı ? kortizon inceltti demiştin..
hmm benim de tedavim bitince doktor yazacaktır...cildim demodexten dolayı kuru ama belki mat nemlendiriciler verir çünkü en hafif nemlendirici bile parlak duruyor cildimde..bir de bursadaydınız hanırım doktor hatice erdeme gitmiş miydiniz dual yellow lazer de yaptırdınız mı ?güneş kremi bioderma photoderm cover touch mı kullanıyorsunuz yaglı cilt için olan?Evet nemlendırıcı olarak suan sadce gunes kremı kullanıyorum ben bı ara ılaclara ara vermıstım o arada clınıquın jel nemlendırıcısını almıstım jel olanları yada su bazlı olanlaro kullandıgın surexe skntı yok
Gunes kremı bu su bazlı harıka bı urun asla sıvılce vs cıkartmaz ben adanadayım malsfhmm benim de tedavim bitince doktor yazacaktır...cildim demodexten dolayı kuru ama belki mat nemlendiriciler verir çünkü en hafif nemlendirici bile parlak duruyor cildimde..bir de bursadaydınız hanırım doktor hatice erdeme gitmiş miydiniz dual yellow lazer de yaptırdınız mı ?güneş kremi bioderma photoderm cover touch mı kullanıyorsunuz yaglı cilt için olan?
Evet nemlendırıcı olarak suan sadce gunes kremı kullanıyorum ben bı ara ılaclara ara vermıstım o arada clınıquın jel nemlendırıcısını almıstım jel olanları yada su bazlı olanlaro kullandıgın surexe skntı y
Dr sıze nasıl gunes kremı vermez cok sasırdım suan gunesten mutlaka koruman gerekhmm benim de tedavim bitince doktor yazacaktır...cildim demodexten dolayı kuru ama belki mat nemlendiriciler verir çünkü en hafif nemlendirici bile parlak duruyor cildimde..bir de bursadaydınız hanırım doktor hatice erdeme gitmiş miydiniz dual yellow lazer de yaptırdınız mı ?güneş kremi bioderma photoderm cover touch mı kullanıyorsunuz yaglı cilt için olan?
hmm doktoruma tedavi bitince danışırım şu an solante tele rubor kullanıyorum cildimi yakmııyor..verdi doktor krem solante :)Gunes kremı bu su bazlı harıka bı urun asla sıvılce vs cıkartmaz ben adanadayım malsf
solanteyi kullanıyorum ama cildimde soyuluyor kötü duruyor o yüzden tedavi sonrası için yanma yapmayan renkli bir güneş kremi isteyecegim doktordan...Dr sıze nasıl gunes kremı vermez cok sasırdım suan gunesten mutlaka koruman gerek
solanteyi kullanıyorum ama cildimde soyuluyor kötü duruyor o yüzden tedavi sonrası için yanma yapmayan renkli bir güneş kremi isteyecegim doktordan...
Kesınlıkle kullanbılırsın bunu solanteyı genelde drlarda satıyor renklı olaral ben genosys bb var renklı gunes kremı ama bunların ıcınde nekadrda olsa yag var ve etkılıyor beenım onerdıgım muthıs bı urun ıkı yıldır kullanıyorum asla yanma vs yok ve yenılıyorum uzerıne tekrar suruyorum ogleye dogru ıkı kat asla soyulma vs yapmıyorsolanteyi kullanıyorum ama cildimde soyuluyor kötü duruyor o yüzden tedavi sonrası için yanma yapmayan renkli bir güneş kremi isteyecegim doktordan...
hmm bende az da olsa kızarıklıklar da var onları da kapatmak için renkli istiyorum...belki Photoderm Cover Touch SPF 50+ Light | Karma ve Yağlı Ciltler İçin Yoğun Kapatıcı Etkili Renkli Güneş Koruyucu bunu da sorabilirim yaglı ve karma cilt için mat güneş kremi...sizin gösterdiginiz normal ve karma cilt için o da iyi ama bu daha iyi gibi renkli de..Kesınlıkle kullanbılırsın bunu solanteyı genelde drlarda satıyor renklı olaral ben genosys bb var renklı gunes kremı ama bunların ıcınde nekadrda olsa yag var ve etkılıyor beenım onerdıgım muthıs bı urun ıkı yıldır kullanıyorum asla yanma vs yok ve yenılıyorum uzerıne tekrar suruyorum ogleye dogru ıkı kat asla soyulma vs yapmıyor
Kesınlıkle kullanbılırsın bunu solanteyı genelde drlarda satıyor renklı olaral ben genosys bb var renklı gunes kremı ama bunların ıcınde nekadrda olsa yag var ve etkılıyor beenım onerdıgım muthıs bı urun ıkı yıldır kullanıyorum asla yanma vs yok ve yenılıyorum uzerıne tekrar suruyorum ogleye dogru ıkı kat asla soyulma vs yapmıyor
kaç yıl düzenli tedavi aldınız ? benim bir yıla uzayabilirmiş...yarım bıraktıysanız belki o yüzden tam düzelmedi.Kesınlıkle kullanbılırsın bunu solanteyı genelde drlarda satıyor renklı olaral ben genosys bb var renklı gunes kremı ama bunların ıcınde nekadrda olsa yag var ve etkılıyor beenım onerdıgım muthıs bı urun ıkı yıldır kullanıyorum asla yanma vs yok ve yenılıyorum uzerıne tekrar suruyorum ogleye dogru ıkı kat asla soyulma vs yapmıyor
Kullanablırsın su bazlıysa neden olmasınhmm bende az da olsa kızarıklıklar da var onları da kapatmak için renkli istiyorum...belki Photoderm Cover Touch SPF 50+ Light | Karma ve Yağlı Ciltler İçin Yoğun Kapatıcı Etkili Renkli Güneş Koruyucu bunu da sorabilirim yaglı ve karma cilt için mat güneş kremi...sizin gösterdiginiz normal ve karma cilt için o da iyi ama bu daha iyi gibi renkli de..
evet su bazlı yagı da azaltan bir ürünKullanablırsın su bazlıysa neden olmasın
bir de doktorlar alkol çözeltisi de döküp demodexi temizleyebiliyormuş...artık tam bir iyileşme olmayacagını biliyorum ama umarım daha iyi bir hale gelirz..evet su bazlı yagı da azaltan bir ürün
Onu bana basta uyguladı ılk gıttıgımde aqufacıal yapıp uzerıne alkol dokup yuzeyıne cekıyo dempdexlerıbir de doktorlar alkol çözeltisi de döküp demodexi temizleyebiliyormuş...artık tam bir iyileşme olmayacagını biliyorum ama umarım daha iyi bir hale gelirz..
11 aydır alıyorum ılk ıkı ay alkol cözeltısı 4 ay lazer ayda bır yaptı sonrasında aynı ılacla devam ıları hergun kullanırken gun asırı kullanmaya cevırdı ama ataklarım burun kenarlarımda devam ettı ılacı bıraktırmya dogru gıdıpsuk her gıdısımde cıldın cok guzel cok guzel be dr gıtmesen oncede oyleydı zaten ama bu ataklar devam edıcekse nıe gıdeyım benkaç yıl düzenli tedavi aldınız ? benim bir yıla uzayabilirmiş...yarım bıraktıysanız belki o yüzden tam düzelmedi.
hmmOnu bana basta uyguladı ılk gıttıgımde aqufacıal yapıp uzerıne alkol dokup yuzeyıne cekıyo dempdexlerısonra karısımla yoketmeye ama etkılı dıl uc kere yapıldı o ıslem bana
Yüz kızarıklıklarına dikkat! bende bu doktorun yazısında görmüştüm.kendisi adanadaymış sanırım da ben şu an doktorumdan memnunum..Onu bana basta uyguladı ılk gıttıgımde aqufacıal yapıp uzerıne alkol dokup yuzeyıne cekıyo dempdexlerısonra karısımla yoketmeye ama etkılı dıl uc kere yapıldı o ıslem bana
O yuzden bıde metrını denım dedım ben karısım once hepsını dısına attı cenemde ve alnımda sonra gectıı ılaca10 ay sonra ara verım dedım arada soyle haftada ıkı defa yıne atak oluyodu kullanıyodum peelıng yaptım baktım alnımda yıne dısına attı bıktım anlıcan suan metrınde aynı sekılde belkı gerıye kalanları dısına atıyodur dıe umuyorumkaç yıl düzenli tedavi aldınız ? benim bir yıla uzayabilirmiş...yarım bıraktıysanız belki o yüzden tam düzelmedi.
Aynen ben ona gıdıyorum dr mete babahmm
Yüz kızarıklıklarına dikkat! bende bu doktorun yazısında görmüştüm.kendisi adanadaymış sanırım da ben şu an doktorumdan memnunum..
Bu kadın dıl dr mete babanında yazısı var ona gıdıyodum bu kadınıda okudumAynen ben ona gıdıyorum dr mete baba