Deri ve Cilt Hastalıkları Akne roza (Gül hastalığı) demodeks baş etmenin yolları

Onu bana basta uyguladı ılk gıttıgımde aqufacıal yapıp uzerıne alkol dokup yuzeyıne cekıyo dempdexlerı 😬sonra karısımla yoketmeye ama etkılı dıl uc kere yapıldı o ıslem bana
hmm
Onu bana basta uyguladı ılk gıttıgımde aqufacıal yapıp uzerıne alkol dokup yuzeyıne cekıyo dempdexlerı 😬sonra karısımla yoketmeye ama etkılı dıl uc kere yapıldı o ıslem bana
Yüz kızarıklıklarına dikkat! bende bu doktorun yazısında görmüştüm.
11 aydır alıyorum ılk ıkı ay alkol cözeltısı 4 ay lazer ayda bır yaptı sonrasında aynı ılacla devam ıları hergun kullanırken gun asırı kullanmaya cevırdı ama ataklarım burun kenarlarımda devam ettı ılacı bıraktırmya dogru gıdıpsuk her gıdısımde cıldın cok guzel cok guzel be dr gıtmesen oncede oyleydı zaten ama bu ataklar devam edıcekse nıe gıdeyım ben
hmm bende de olacaktır ataklar..zaten ilerde bende iki güne bir şekilde alacakmışım..mecbur artık bakacagız cilde..bakmazsan sivilce...gerçi bakınca da çıkıyor ama en aından daha az.. bana muhtemelen nemlendirici de verecektir..

hmm

hmm bende de olacaktır ataklar..zaten ilerde bende iki güne bir şekilde alacakmışım..mecbur artık bakacagız cilde..bakmazsan sivilce...gerçi bakınca da çıkıyor ama en aından daha az.. bana muhtemelen nemlendirici de verecektir..
Aynen bu dr gıdıyorum yazıyı paylasan kadınmıs
hmm

hmm bende de olacaktır ataklar..zaten ilerde bende iki güne bir şekilde alacakmışım..mecbur artık bakacagız cilde..bakmazsan sivilce...gerçi bakınca da çıkıyor ama en aından daha az.. bana muhtemelen nemlendirici de verecektir.. aynen ara ara kontrle mutlaka cagırcaktır su hapıda denım ben ınslahh bunlarla beraber etkısı olcagını dusunuyorum dr mete baba roprtj yapan kadınmıs 🤣dr aynen o

Bu kadın dıl dr mete babanında yazısı var ona gıdıyodum bu kadınıda okudum
malesef tamamen geçmiyormuş...dün ben bir doktora sordum..hastalık yapmayacak seviyeye getiriliyormuş...kendi doktorum da bu zor geçer de bakacagız demişti..geçse de tekrar ediyormuş ama ben cildime hiçbişey süremiyordum şimdi yine verdigi ürünler yakmıyor..kızarıklıklar azaldı..

malesef tamamen geçmiyormuş...dün ben bir doktora sordum..hastalık yapmayacak seviyeye getiriliyormuş...kendi doktorum da bu zor geçer de bakacagız demişti..geçse de tekrar ediyormuş ama ben cildime hiçbişey süremiyordum şimdi yine verdigi ürünler yakmıyor..kızarıklıklar azaldı..
Pekı bu ilacları ömrumuz boyuncamı kullancaz kurtulanlar var canım ya ben hergun yastık kılıfı degıstıyırum yedıgım ıctıgım herseye dıkkat edıyorum nebılım yaa bukdr takamamakmı lazım bılmıyorum

Metrın cıldı soyuyormu peki ben sadce 7 gun kullanım dıyorum sonra yıne kendı karısımıma gecım dıyorum o kabarcıkları sabaha ındırıyo zaten

Metrın cıldı soyuyormu peki ben sadce 7 gun kullanım dıyorum sonra yıne kendı karısımıma gecım dıyorum o kabarcıkları sabaha ındırıyo zaten
soymuyor ama bence dedigim gibi doktorun vermesi daha iyi benimki geceleri kaşıntı da yapıyor o yüzden bunu verdi..ömür boyu kullanacagız galiba :KK43: bende çok üzgünüm bu durumdan dolayı...bir sene önce cildimde hiçbirşey yoktu..ne kızarıklık ne de böyle krem sürünce yanma vs..güneş kremi bile kullanmazdım..hassasiyet yoktu...aldıgım nemlendirici mahvetti malesef..takmamak elde degil ki bende hergün olmasa da yastık kılıfı degiştiriyorum.yani bence kurtuluşu yok senin en azından çenende var sadece..benim tüm yüzümde oluştu ve yanagımda ödem yapıyordu metrin geçirdi kızarıklıklar için belki de lazer yapılacak

soymuyor ama bence dedigim gibi doktorun vermesi daha iyi benimki geceleri kaşıntı da yapıyor o yüzden bunu verdi..ömür boyu kullanacagız galiba :KK43: bende çok üzgünüm bu durumdan dolayı...bir sene önce cildimde hiçbirşey yoktu..ne kızarıklık ne de böyle krem sürünce yanma vs..güneş kremi bile kullanmazdım..hassasiyet yoktu...aldıgım nemlendirici mahvetti malesef..takmamak elde degil ki bende hergün olmasa da yastık kılıfı degiştiriyorum.yani bence kurtuluşu yok senin en azından çenende var sadece..benim tüm yüzümde oluştu ve yanagımda ödem yapıyordu metrin geçirdi kızarıklıklar için belki de lazer yapılacak
1 yılda olması cok ılgınc bende 15 yıldır var cunku hayvan falan sevdınmı uyudunmu hıc hayvanlardan gecırgıne ınanılıuor cunku benımkıde bı alerjıyle basladı hayvandan gecen 🤣

1 yılda olması cok ılgınc bende 15 yıldır var cunku hayvan falan sevdınmı uyudunmu hıc hayvanlardan gecırgıne ınanılıuor cunku benımkıde bı alerjıyle basladı hayvandan gecen 🤣
Bende kasıntı olmuyor sadce burun kenarlarımda oluyor sacımda kırpıgımde yok cok sukur tto nun katı sabuyla yıkıodım sımdı sıvı sabunu sıparıs etttım aksamları kukurtlu sabun harıkam

doktorun sana cildine şu ürünleri kullan falan demedi mi ? ben effacler duoyu istemiştim.de şu an cildin hassas demişti vermedi....gözenekler için de bioderma pore refiner verdi bunu da kullanıyorum..bu hastalıkta nemlendirici de kullanılmalı bence yagı azaltan..

yok benim kullanmış oldugum nemlendirici üre içeriyormuş üre de bazı ciltleri tahriş ediyormuş.inceltiyor cildi..o şekilde başladı..tabi içeriginde yazmıyordu bana da birkaç doktor söyledi bunu kullanma dedi ama iş işten geçti..1 ay içinde kızarıklıklar başladı sonra önceki kullandıgım nemlendiricileri denedim ama onlar da yakmaya başladı...o krem başlatıı anlayacagın bir daha da ne kullansam yaktı..kaç tane de doktor gezdim hepsi farklı teşhis koydu yada koyamadı..farklı kremler verdiler onlar da yaktı en son bu doktor nedenini buldu da tedaviye başladık

yok benim kullanmış oldugum nemlendirici üre içeriyormuş üre de bazı cildtleri tahriş ediyormuş.inceltiyor cildi..o şekilde başladı..tabi içeriginde yazmıyordu bana da birkaç doktor söyledi bunu kullanma dedi ama iş işten geçti..
Benım dr bıraz parayı sevıyorm🤣 yok ben hep netten arastrdım neyı yıyıp neyı yemıcemı hangı nemlendırıcılerı kullanabılırım bana sadce tedavı surecınce makyaj yapmıcaksın bb demı dedım evet dedı aksamları kulur sabahları baska bı katı sabunla yıka dedı guneş kremı mutlaka gunde ıkı kere kullan dedı hangısı dedıgımde memnunsan gunes kremınden devam et dedı

doktorun sana cildine şu ürünleri kullan falan demedi mi ? ben effacler duoyu istemiştim.de şu an cildin hassas demişti vermedi....gözenekler için de bioderma pore refiner verdi bunu da kullanıyorum..bu hastalıkta nemlendirici de kullanılmalı bence yagı azaltan..
Kukurtlu sabunu dene aksamları tto kullandınmı pekı sıvı halını

TTO Yüz Temizleme Jeli 120ml | Dermoeczanem.com bana doktorum bunu yazdı şu an bundan çok memnunum sivilce çıksa da sönüyor bir kaç günde belki diger kremlerle de etkilidir ama bunu çok begeniyorum
Kukurtlu sabunu dene aksamları tto kullandınmı pekı sıvı halını

Bende bunun sıvı sabununu aldım hem cılt makyajda hem vuctta kullanılılıuor bunu bıtırım senın gonderdıgınden alcam
peki ama çok kurutuyor arkasına nemlendirici falan sür...ben iki ay sonra doktora gidince nemlendirici falan önerirse sana da yazarım..bir de soracagım bazı ürünler var mesela c vitamini,azaleik asitli ürünler bunlar bizim için uygun mu diye

peki ama çok kurutuyor arkasına nemlendirici falan sür...ben iki ay sonra doktora gidince nemlendirici falan önerirse sana da yazarım..bir de soracagım bazı ürünler var mesela c vitamini,azaleik asitli ürünler bunlar bizim için uygun mu diye
Demodexler asitlerı sevmıyor ölduruyor bende kullanmak ıstıyorum tedavı bıtınce bakıma baslamak ıstıyorum suan bısı almak gereksız gelıyor bakım urunude ıcıne dahıl sadce gunes kremı bence yeterlı su bazlı guvendıgın bı nemlendırıcı alabılırsın yıne guvendıgın bı markanın ama aksamları yıkayıp ılac suruyosun sabahata yıkayıp tto sabunla yıkıyodum uzerıne losyon kullanıyorum ben dermıton uzerıne gunes kremı kuruluk olmuoki

Demodexler asitlerı sevmıyor ölduruyor bende kullanmak ıstıyorum tedavı bıtınce bakıma baslamak ıstıyorum suan bısı almak gereksız gelıyor bakım urunude ıcıne dahıl sadce gunes kremı bence yeterlı su bazlı guvendıgın bı nemlendırıcı alabılırsın yıne guvendıgın bı markanın ama aksamları yıkayıp ılac suruyosun sabahata yıkayıp tto sabunla yıkıyodum uzerıne losyon kullanıyorum ben dermıton uzerıne gunes kremı kuruluk olmuoki
aynen ben şu an ducray güneş kremi ve akşam da metrin ile devam edince kuruluk yok..zaten doktorun önerisinin dışına çıkamam şu an..sadece tedavi bitince ne olacak lazer vs bunları da konuşacagım çünkü bütün cildim de hassasiyet var.ben gıdanın çok etkili oldugunu düşünmüyrrum..yine de her gün bir diş sarımsak yiyoırum

aynen ben şu an ducray güneş kremi ve akşam da metrin ile devam edince kuruluk yok..zaten doktorun önerisinin dışına çıkamam şu an..sadece tedavi bitince ne olacak lazer vs bunları da konuşacagım çünkü bütün cildim de hassasiyet var.ben gıdanın çok etkili oldugunu düşünmüyrrum..yine de her gün bir diş sarımsak yiyoırum
Insall hangımız guzel sonuc alırsa paylassın🙏🙏

Dırek bana sut ve sutun katılgı hıcbısıeyı yemıosun dedi bıde baharatı yasskladı acı baharat kahveyıde hafta bır
hmm bana demedi ama azaltırım... dedigim gibi benim şu an iyi gidiyor ama lazer gerekecektir. inş iyi oluruz.. doktorun önerdigi ürünleri yazarım buradan

X