Deri ve Cilt Hastalıkları Akne roza (Gül hastalığı) demodeks baş etmenin yolları

Ben bursadaym da tto uzun zamandır kulalniyroum ben ama faydasını görmedim yoğun şekilde akne cikio hâlâ alerji gbi aynı kırmızı kırmızı resim yükleyemedim atcaktm ama
sizin bir de sadece çene bölgesi benim tüm yüzde var..kızarıklık yapıyor bende de..tedaviyle biraz toparladı..

Ben bursadaym da tto uzun zamandır kulalniyroum ben ama faydasını görmedim yoğun şekilde akne cikio hâlâ alerji gbi aynı kırmızı kırmızı resim yükleyemedim atcaktm ama
Mrhbalae metrine yeni başladım yuzumde kızarıklık sıvılcemsı seylert cıktı acaba dsınamı atıyor once sonrmı temızlıyor

Metrin krem kullandıktan sonra cılttrekı etkısı ılkgunden ıtıbaren nasıl oluyor canlar dun surdum sabah derı altından cıldımde puskurtme yaptırdı hepsı dısında cokmıs gıbı olduu

Metrin krem kullandıktan sonra cılttrekı etkısı ılkgunden ıtıbaren nasıl oluyor canlar dun surdum sabah derı altından cıldımde puskurtme yaptırdı hepsı dısında cokmıs gıbı olduu
benim ilk önce cildimdeki kızarıklıkları arttırdı sonra büyük oranda geçti...metrini gec kullanacaksın sabah yıkayacaksın.sabah için doktor ayrı bir krem yazmıştı ama bence metrini kafana göre kullanma..iyi bir doktora git...

benım cıldımde hafıftennyaktı
Canım ben özel dermatlga gıttım karsıım vs verdı kullanınca cok ıyı bırakınca aynıı buna sans vermek ıstedım dun kullandım arttıtrdı dedıgın gıbı bırakm b hafta bı kullanımm

Valla bende bi değişiklik olmadı hiç metrinin
Bıde seyı sorcam canım benımde cene kısmımda sadce zaten metrınle kesın sonuc aldınmı pekı

Bıde seyı sorcam canım benımde cene kısmımda sadce zaten metrınle kesın sonuc aldınmı pekı
dedigim gibi bende kızarıklıklar ve pul pul dökülme vardı,pullanmalar ducray kelual ds kremiyle geçti içindeki bir madde pullanmaya iyi geliyormuş..kızarıklıklar da büyük oranda geçti tedavim devam ediyor..başta artar demişti doktorum sonra da azalır çogu gitti...gitmeyen kısımlara belki lazer..bir de cilt tipinize uygun kremler kullanın doktor bana genelde yaglı cilt için verilen ürünlerden veriyor.hassas ciltliler rozasea veya diger ürünler bende yanma yapıyor.güneş kremi de kesin kullan..

Atak durumları oluyomu arada yıne
dogru canım bana aynı sekılde yaglı sekerlı baharatlı sut urunlerı yasaklandın ben zaten su bazlı urunlerı kullanıyorum jel formundakışer aksam kukurtlu sabun sabahları tto sabunla yıkıuprıö sonra dermıton losyon skyorum buda dokuntuler ve kasıntılar ıcın dı aksamlarıda karısım verdı benzıl bonzaıtlı falan onu suruyodum gecıyor ama ılacı bıraktıgım an atak oluyor yınede bna ıpl lazerde yaptı yuz rengım esıtlendı kılcal damar catlamalarım gıttı cok az vardı

lazerden sonra iz vs kaldı mı yada şu şekilde oldu mu cildiniz : matlaştıran nemlendiriciler bile verebilir doktorum.daha sebumu azaltan nemi arttıran..ama şu an tedavi devam ediyor 2 ay sonra kontrolüm var farklı ürünler verirse yine buradan bilgilendiririm..zaten bu hastalıgı kapınca sanırım cilt temizligi olmazsa olmaz yoksa dediginiz gibi başa sarıyor..en azından ürünleri kullanınca cildiniz düzeliyormuş bazı ciltlerde demodex dirençli hale de gelebiliyor.

Ben 15 yıldır cekıyorum ama cıldıme hep ıyı bakmaya calıstım medıkal urunler kullandım fondeten hıc kullanmadım yaglı zaten yemem hep burun kenarlarımda oldu va hep travazol kullandım haftada bır ıkınç yuzumde cok sukur cıkmadı hıc cenemde oldu hep asla makyajla uyumadım haftada ıkı kere peelıng sabah aksam temızleme maske bunlarla hep duzenlı gıttıı lazer zaten cıltte olusan renk esitsizliklerı kılcal damarları yakma ıcın yapıldı parazıt bazen cıltta kahve rengı leke cıkarıyor derının seklını bozuyor cook ıyı geldı bana lpl lazer yaptı 4 seans seansı 650 tl ydı

Lpl lazer olark bak netten cılt genclestrıme olarakta yapılıyor suan ıyı ama tedavım 11 ay oldu ama sonuc tam anlamıyla yok ıkı aya bır gel bakım dıo ılacları kullan dıo kulşan kulan bıktım lazer leke falan yapmıyor gecırıyo lekelerı dr yaptır ama salonlarda falan dıl

travazol kortizon içerir..doktorum bu hastalık için kortizon olmaz demişti..belki kortizonu sürekli kullanmanızdan dolayı yer etmiş olabilir.bende nemlendirici kullandım içeriginde üre varmış ki belirtmemişler halbuki eczaneden almıştım...ondan sonra çıktı bir yıldır var ondan önce sadece cildim kuruydu ama hassasiyet vs yoktu..tüm yüzümde kızarıklık pul pul dökülme...üre ciltte incelme yapıyor.dediginiz lazeri de doktoruma gidince soracagım..en azından çenenizde var tüm yzüde olsaydı :)üstelik bunu nemlendirici yaptı.

sizin cildinizin şekli bozuldu mu? bende düzenli kullanıyorum kremleri...cildime bakıyorum bu olaydan sonra

Banada kızdı doktr kortizonlu krem derıde incelme yapar dıe kı olduda kılcal damarların travozldan catlamıstı o yuzdende lazerı yaptı suan gunes kremı bıodermanın su bazlı gunes kremını kullanıyorm

Demodex ıcın cok arastrma yaptım bunun bi yurt dısında ılacı varmıs getırmeye calısıyorum ıvermectın dıe o kesin cozum sunuyomusn

Demodex ıcın cok arastrma yaptım bunun bi yurt dısında ılacı varmıs getırmeye calısıyorum ıvermectın dıe o kesin cozum sunuyomusn
biliyorum ama kesin çözüm sunar mı emin degilim.etkili diyorlar..sizin ciltte demodex bozulma yaptı mı ?kortizon sonrası nemlendirime ile cildinizin inceligi biraz olsun düzeldi mi ?

biliyorum ama kesin çözüm sunar mı emin degilim.etkili diyorlar..sizin ciltte demodex bozulma yaptı mı ?kortizon sonrası nemlendirime ile cildinizin inceligi biraz olsun düzeldi mi ?
Benım yanagımda dokuntu kabartı hıc yoktu hama 1 tl buyuklugunde morumsu kahverengımsı bı ıcı bosluk cercevesı seklıde olustu gıbı oldu bıde alnımda boyle egzama gıbı bısı olustırdu ıkısınıde gecırdı rengımı esıtledı lekelerımı actıı bıde bana dr karısım vermıstı demıstım ıcerısınde benzılbonzaıt ve metronızadol cold krem karısımı buda parazıtın bıraktıgı etkılerı kaldırıyo

hmm bana da en iyi metrin ducray kelual ds kremi tto jel geldi...nemlendiriciler bir işe yarıyor mu cildin biraz olsun kalınlaştı mı ? kortizon inceltti demiştin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…