Deri ve Cilt Hastalıkları Akne roza (Gül hastalığı) demodeks baş etmenin yolları

Bana makyajı yasaklamıstı soyledıgın gıbı sureklı bakım bakım urun alırken bile bırcok sorun yasıyoruz artık napcamı bende sasırdım aman onkadının yaptıgı cıldı temızlıyor alkol tarzında bısı suruyo yakıyyor odaa yuzeye cekıyor demodexlerıı kremlerle olduruyo tekrar aslında ondan yaptırabılırısın ama sureklı cogaldıgı ıcın öune gecemıyosun

Slm tekrardan az once veteriner

Bana bidaha çıkmaz demişti ama krem bitince çıktı gene canm bende baya var çok kötüyüm ama kadının dediği bana demodex akne yapmıyor akneden besleniyor dedi o zaman aknenin çıkma sebebi başka bisey akne yok olursa demodexte olmaz o zaman akne niye çıkıyor valla anlamadm o kadar arastrdm ama yok net bi bilgi sana resimde atcam yüzüm çok kötü oluyo benim

O yuzden bana sut ve sut urunlerını kahveyı acı ve baharatı yasakladı yagdan beslendıgı ıcın dogru soylemıs kıl kokundekı ben gayda saglarsam alcam bugun metrin ve yurt dısından o ılacı getırtcem ama soyle bı durum var benım sıvılce sorunu yok bende alerjı olarak cıkıyor acı yedıgımde mesala veterıner arkds yemeyle ıcmeyle alakası yok dedı bunu gecıren tek sey o ılac dedı cılt bakımıma ınanılmaz dıkkat ederım ben aktıf sıvılcem yok zTen ama yıned haftada bır ıkı cıkıyor yuzumde alaerjı gıbı

Benim çok kötü akne yapio canm
Kırmızı kırmızı bi atak gelio hani birşey alerji yaparya kabarır heryer bazen öyle ağır cikio bazen de bildiğin iltihaplı beyaz sivilce cikiyo o ilacı arstrrken ben de duydum ama hayvanlar için kullanılıyormuş sanirsam öyle yazıyordu bitane adamla tanstm şimdi bi karışım yapıyormuş önce hastaneye git hangi cinstense dedi test yaptır mikrobiyolojide dedi kirpiklerinden çıkan heryerden aldır dedi örnek sonra uzun bi yol ama bakteri ve enfeksiyondan temzlicez vücudu dedi canm ben sana intgram hesabımı ataym ordan daha rahat konuşuruz sorun değilse burayı hep unutuyorum senin için giriyorum kimse yazmıyor pek yardımcı olan da pek yok çoğu zaten blmiyor doktorlar bile demodexi

5816_smyye canm ordan yaz demodex kadınlar kulübü de anlarım ben

Metin kullandım ben pek faydası yok canm ya bende şekeri falan kestim baya arada çukulata yiyorum bttrli oda anlamadm ben ne yiyorum da bu kadar feci bi şekilde çıkıyor yanio alev alev bide yüzüm çıkınca her yolu denedm bide alerji testi mı yaptrsam diyorum

merhaba aynı hastaneye bende gittim bende de demodex çıktı ve şimdi tedavi alıyorum.nemlendirici kullanıyor musunuz ?

bende de var..başkent hastanesine gidebilirsiniz çünkü bir çok doktor gezdim en iyi yine orası gibi geldi..tedavim devam ediyor..tto çay agacı jeli metrin ve ducray kelual ds kremi kullanıyorum.

Benım sadce cene kısmımda var aksamları kukutrlet yıkıyorum bugun metrını denıcem bende ınslahh faydası olur sacımda kırpıgımde vxumda baska bıyerde yok bende ara ara cıkıuor hersman aktıf dıl yuzumde yangın falan hıssıyatı yok krem kullancaksanız nemlendırı su bazlımolmalı bıodermanın aqufacıd su bazlı gunes kremını kullanın mutlaka asla ne sıvılce olustrmuyor

Bugun bırcok eczacı arkdsı aradım cogunduymamıs boyle bı hastalık ama metrini denıcem yurt dısından o ılacınarastırdım onuda getırrçtıp kullanına tekara yazıcam

bende de var..başkent hastanesine gidebilirsiniz çünkü bir çok doktor gezdim en iyi yine orası gibi geldi..tedavim devam ediyor..tto çay agacı jeli metrin ve ducray kelual ds kremi kullanıyorum.
Ben bursadaym da tto uzun zamandır kulalniyroum ben ama faydasını görmedim yoğun şekilde akne cikio hâlâ alerji gbi aynı kırmızı kırmızı resim yükleyemedim atcaktm ama

cildinize nemlendirici falan kullanıyor musunz?ben açıkcası hassas cilt ürünleri vs kullandıgım zaman daha fazla yanma oluyor yaglı cilt için ürünleri kullanıyorum..
Ben bursadaym da tto uzun zamandır kulalniyroum ben ama faydasını görmedim yoğun şekilde akne cikio hâlâ alerji gbi aynı kırmızı kırmızı resim yükleyemedim atcaktm ama
hmm nemlendirici kullanıyor musunuz ?bana da tto iyi geldi..açıkcası demodexlerin çeşitleri oluyormuş ona göre tedavi veriliyormuş..bursada hatice erdem var gitmiş miydiniz?

kükürtlü sabunu da doktoruma söylerim..2 ay sonra kontrolüm var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…