Deri ve Cilt Hastalıkları Akne roza (Gül hastalığı) demodeks baş etmenin yolları

Bana makyajı yasaklamıstı soyledıgın gıbı sureklı bakım bakım urun alırken bile bırcok sorun yasıyoruz artık napcamı bende sasırdım aman onkadının yaptıgı cıldı temızlıyor alkol tarzında bısı suruyo yakıyyor odaa yuzeye cekıyor demodexlerıı kremlerle olduruyo tekrar aslında ondan yaptırabılırısın ama sureklı cogaldıgı ıcın öune gecemıyosun

Slm tekrardan az once veteriner
Çok Tsekkur ederim çok sağol kronik artk böyle düşünüyorum gelen geçen noldu yüzüne dio hep ilaç kullanıyorum bastryorum ama ilaç bitince tekrarliyo o kadar yoruldumki aslında istanbulda bi kadın buldum bakım yapio bisey suruo yüzüne yakiyo biraz bidaha ckmiyo bide krem yapio kendi tertemiz olmuştu yüzüm ama krem btnce tekrar başladı olmazsa gene o kadına gdicem başka çare
Çok Tsekkur ederim çok sağol kronik artk böyle düşünüyorum gelen geçen noldu yüzüne dio hep ilaç kullanıyorum bastryorum ama ilaç bitince tekrarliyo o kadar yoruldumki aslında istanbulda bi kadın buldum bakım yapio bisey suruo yüzüne yakiyo biraz bidaha ckmiyo bide krem yapio kendi tertemiz olmuştu yüzüm ama krem btnce tekrar başladı olmazsa gene o kadına gdicem başka çarem yok
mrhbalae tekrardan az onde veteriner bi arkdsı aradım cunku bu paraizt hayvanlarda goruluyor bunun bi ılacı varmıs yurt dısında kullanıp yuzde 95 sonuc verem bızım kullandıgımız hersey bos mus yakın tanıdıgınız veterıner varsa daha bılgılıler dıebılırım ılacın ısmını yazcak ona hore bılgı verırım sıze
m

Bana makyajı yasaklamıstı soyledıgın gıbı sureklı bakım bakım urun alırken bile bırcok sorun yasıyoruz artık napcamı bende sasırdım aman onkadının yaptıgı cıldı temızlıyor alkol tarzında bısı suruyo yakıyyor odaa yuzeye cekıyor demodexlerıı kremlerle olduruyo tekrar aslında ondan yaptırabılırısın ama sureklı cogaldıgı ıcın öune gecemıyosun
Bana bidaha çıkmaz demişti ama krem bitince çıktı gene canm bende baya var çok kötüyüm ama kadının dediği bana demodex akne yapmıyor akneden besleniyor dedi o zaman aknenin çıkma sebebi başka bisey akne yok olursa demodexte olmaz o zaman akne niye çıkıyor valla anlamadm o kadar arastrdm ama yok net bi bilgi sana resimde atcam yüzüm çok kötü oluyo benim

Bana bidaha çıkmaz demişti ama krem bitince çıktı gene canm bende baya var çok kötüyüm ama kadının dediği bana demodex akne yapmıyor akneden besleniyor dedi o zaman aknenin çıkma sebebi başka bisey akne yok olursa demodexte olmaz o zaman akne niye çıkıyor valla anlamadm o kadar arastrdm ama yok net bi bilgi sana resimde atcam yüzüm çok kötü oluyo benim
O yuzden bana sut ve sut urunlerını kahveyı acı ve baharatı yasakladı yagdan beslendıgı ıcın dogru soylemıs kıl kokundekı ben gayda saglarsam alcam bugun metrin ve yurt dısından o ılacı getırtcem ama soyle bı durum var benım sıvılce sorunu yok 🤨 bende alerjı olarak cıkıyor acı yedıgımde mesala veterıner arkds yemeyle ıcmeyle alakası yok dedı bunu gecıren tek sey o ılac dedı cılt bakımıma ınanılmaz dıkkat ederım ben aktıf sıvılcem yok zTen ama yıned haftada bır ıkı cıkıyor yuzumde alaerjı gıbı

Benim çok kötü akne yapio canm
O yuzden bana sut ve sut urunlerını kahveyı acı ve baharatı yasakladı yagdan beslendıgı ıcın dogru soylemıs kıl kokundekı ben gayda saglarsam alcam bugun metrin ve yurt dısından o ılacı getırtcem ama soyle bı durum var benım sıvılce sorunu yok 🤨 bende alerjı olarak cıkıyor acı yedıgımde mesala veterıner arkds yemeyle ıcmeyle alakası yok dedı bunu gecıren tek sey o ılac dedı cılt bakımıma ınanılmaz dıkkat ederım ben aktıf sıvılcem yok zTen ama yıned haftada bır ıkı cıkıyor yuzumde alaerjı gıbı
Kırmızı kırmızı bi atak gelio hani birşey alerji yaparya kabarır heryer bazen öyle ağır cikio bazen de bildiğin iltihaplı beyaz sivilce cikiyo o ilacı arstrrken ben de duydum ama hayvanlar için kullanılıyormuş sanirsam öyle yazıyordu bitane adamla tanstm şimdi bi karışım yapıyormuş önce hastaneye git hangi cinstense dedi test yaptır mikrobiyolojide dedi kirpiklerinden çıkan heryerden aldır dedi örnek sonra uzun bi yol ama bakteri ve enfeksiyondan temzlicez vücudu dedi canm ben sana intgram hesabımı ataym ordan daha rahat konuşuruz sorun değilse burayı hep unutuyorum senin için giriyorum kimse yazmıyor pek yardımcı olan da pek yok çoğu zaten blmiyor doktorlar bile demodexi

Benim çok kötü akne yapio canm

Kırmızı kırmızı bi atak gelio hani birşey alerji yaparya kabarır heryer bazen öyle ağır cikio bazen de bildiğin iltihaplı beyaz sivilce cikiyo o ilacı arstrrken ben de duydum ama hayvanlar için kullanılıyormuş sanirsam öyle yazıyordu bitane adamla tanstm şimdi bi karışım yapıyormuş önce hastaneye git hangi cinstense dedi test yaptır mikrobiyolojide dedi kirpiklerinden çıkan heryerden aldır dedi örnek sonra uzun bi yol ama bakteri ve enfeksiyondan temzlicez vücudu dedi canm ben sana intgram hesabımı ataym ordan daha rahat konuşuruz sorun değilse burayı hep unutuyorum senin için giriyorum kimse yazmıyor pek yardımcı olan da pek yok çoğu zaten blmiyor doktorlar bile demodexi
5816_smyye canm ordan yaz demodex kadınlar kulübü de anlarım ben🤗😊

Metin kullandım ben pek faydası yok canm ya bende şekeri falan kestim baya arada çukulata yiyorum bttrli oda anlamadm ben ne yiyorum da bu kadar feci bi şekilde çıkıyor yanio alev alev bide yüzüm çıkınca her yolu denedm bide alerji testi mı yaptrsam diyorum

Yaşım 28 2017 de bir anda yüzüm de minik minik sivilcemsi şeylerle doldu. Cayyolunda cidiye doktoruna gittim sağolsun 2 metre ileriden ergenlik sivilcesi teşhisi koydu ve imeks yazıp gönderdi,ama yüzüm o kadar iğrenç oldu ki anlatamam tüm fotoğrafları paylaşacağım. O ara dövme sildiriyordum Kızılay’da Fatma yıldıza gidince yüzümü gösterdim oda bunların sivilce olmadığını ya alerji yada demodeks olabileceğini ama test yaptırmam gerektiğini söyledi. Başkent hastanesine gittim ve doktora dermatolog Fatma Yıldız test yaptırmam gerektiğini demodeks ten süphelendiğini söyledim ve test yapıldı yüzüme uhu sürdü cam yapıştırıp iyice bastırdı (bu arada test yaptırmaya giderken akşamdan yüzünüzü yıkamayın sakın 2 kere git gel yaptım ) camı kaldırdı ve mikroskop ta incelemeye başladı evet yüzümde demodex vardı hemde 15 tane birden yapıştırdığı yerden bana gösterdi tavsiyem sizin bakmamanız onları görünce baya bir psikolojim bozuldu. Yüzüm o kadar kaşınıyordu ki anlatamam bana siprey ,güneş koruyucu ve karışım krem verdi eczaneden yaptırdım yatmadan önce yüzüme sürüp sabah yıkayıp sonra parazit spreyini sıkıyordum. Herneyse böyle yüzüm iki üç kere kabardı kremlerle geçti sayılır. Yüzümde yanma batma kaşıntı alev alma evet bildiğiniz yüzüm alev alıyordu ve mis gibi Gül hastalığı yani roza hastalığı kapımı çaldı yüzümde kızarıklar ve kılcal damar çatlamaları başladı hatta boynumda da oluştu internetten baya bir araştırma sonucunda hastalığın tedavisi olmadığını anladım kılcal damar çatlamaları için dün Kızılay’da bulunan Ankara life polikinliğine Dr Fatma yıldıza randevu alıp gittim yüzüme ucuna iğne takılı tam adı aklıma gelmedi şuan radyofrekans ile damarlarımı yaktı (kendisi yüzümde demodeks testi yaptırmam gerektiğini söyleyen doktor güvenim tam ) burun kenarlarının inatçı olduğunu nisanın 15 ne kadar yaptırabileceğimi daha sonra tekrar kışı beklemem gerektiğini söyledi. Fotoğrafları atacağım. Bu hastalıktan kurtulan var mı bastırmak için neler yapıyorsunuz gözümde kiprik diplerimde de demodex var onlar içinde bi jel var onuda atacağım ben çay ağacı yağı aldım rosman diye bir yerden 19.90 tl ye indirimli onuda yüzüme kiprik diplerime sürüyorum baya yakıyor dikkatli olun azcık kulak çöpüne değdirip sürün boca etmeyin yüzünüze pamukla sürün ve benim yaptığım aptallığı yapmayın güneş kremsiz dışarıya çıkmayın ayrıca piyasadaki hemen hemen güneş kremlerin dandik olduğunu araştırmam sonucunda öğrendim link bırakayım sizde okursunuz ben solante kullandım ama zerre memnun kalmadım. Hala arayış içindeyim.
merhaba aynı hastaneye bende gittim bende de demodex çıktı ve şimdi tedavi alıyorum.nemlendirici kullanıyor musunuz ?

Ya o kadar çok şey yaptrdim ki şu 20 senede cilt bakmi karbon peeling h.frekans dual yellow lazer ama yok geçmiyor bu illet parazitler artk ne yiyip ne iccegmi şaşırdım yemesemde yemesemde cikiyo roaccutan falan da kulandım hep tekrarladı pskolojim çok bozuldu göğüs kısmında kollarımda ve srtmda da cikiyo bu hafta test yaptrcam ben hastaneye gdip bide gözlerim çok kanlı hep kanlı ağladın mı diyolar kirpik diplerinde de olablrmis göz kuruluğu yaptı bende
bende de var..başkent hastanesine gidebilirsiniz çünkü bir çok doktor gezdim en iyi yine orası gibi geldi..tedavim devam ediyor..tto çay agacı jeli metrin ve ducray kelual ds kremi kullanıyorum.

Benım sadce cene kısmımda var aksamları kukutrlet yıkıyorum bugun metrını denıcem bende ınslahh faydası olur sacımda kırpıgımde vxumda baska bıyerde yok bende ara ara cıkıuor hersman aktıf dıl yuzumde yangın falan hıssıyatı yok krem kullancaksanız nemlendırı su bazlımolmalı bıodermanın aqufacıd su bazlı gunes kremını kullanın mutlaka asla ne sıvılce olustrmuyor

Metin kullandım ben pek faydası yok canm ya bende şekeri falan kestim baya arada çukulata yiyorum bttrli oda anlamadm ben ne yiyorum da bu kadar feci bi şekilde çıkıyor yanio alev alev bide yüzüm çıkınca her yolu denedm bide alerji testi mı yaptrsam diyorums sutun katıldıgı butun yıcekler acıbaharat özellıkle karabıher seker bende sıfır kahve yasak tı bana sanırım glıkoz ve yagdan beslenıyor bıde zeytınyag kullanın yemeklerde

Bugun bırcok eczacı arkdsı aradım cogunduymamıs boyle bı hastalık ama metrini denıcem yurt dısından o ılacınarastırdım onuda getırrçtıp kullanına tekara yazıcam

bende de var..başkent hastanesine gidebilirsiniz çünkü bir çok doktor gezdim en iyi yine orası gibi geldi..tedavim devam ediyor..tto çay agacı jeli metrin ve ducray kelual ds kremi kullanıyorum.
Ben bursadaym da tto uzun zamandır kulalniyroum ben ama faydasını görmedim yoğun şekilde akne cikio hâlâ alerji gbi aynı kırmızı kırmızı resim yükleyemedim atcaktm ama

Canm dermiton losyon ne çok zor bisey bu tedavisi de yok tto kullanıyorum ama 7 8 aydr faydası yok hala yoğun şekilde cikiyo malesef bi ara bi artıo akneler çok fena sonra azalıp gbi oluyo derken tekrar atak yapio pskolojim alt üst oldu 😔
cildinize nemlendirici falan kullanıyor musunz?ben açıkcası hassas cilt ürünleri vs kullandıgım zaman daha fazla yanma oluyor yaglı cilt için ürünleri kullanıyorum..
Ben bursadaym da tto uzun zamandır kulalniyroum ben ama faydasını görmedim yoğun şekilde akne cikio hâlâ alerji gbi aynı kırmızı kırmızı resim yükleyemedim atcaktm ama
hmm nemlendirici kullanıyor musunuz ?bana da tto iyi geldi..açıkcası demodexlerin çeşitleri oluyormuş ona göre tedavi veriliyormuş..bursada hatice erdem var gitmiş miydiniz?

cildinize nemlendirici falan kullanıyor musunz?ben açıkcası hassas cilt ürünleri vs kullandıgım zaman daha fazla yanma oluyor yaglı cilt için ürünleri kullanıyorum..

hmm nemlendirici kullanıyor musunuz ?bana da tto iyi geldi..açıkcası demodexlerin çeşitleri oluyormuş ona göre tedavi veriliyormuş..bursada hatice erdem var gitmiş miydiniz?

hmm nemlendirici kullanıyor musunuz ?bana da tto iyi geldi..açıkcası demodexlerin çeşitleri oluyormuş ona göre tedavi veriliyormuş..bursada hatice erdem var gitmiş
kükürtlü sabunu da doktoruma söylerim..2 ay sonra kontrolüm var..

X