Aklım KKda
Tüm işlerimi, bitirdim yemekleri yaptım KK ya gireceğim... Kocam internetin başında şunu da indireyim,bu mesaja cevabı yazayım kalkmıyor bir türlü.. Sinirle elime ipimi alıp ,bebek yeleğine başlıyorum...Çıt yok...O arada muhallebi yapıyorum,mutfağa gidip geldikçe bakıyorum, kalkacak gibi gözükmüyor .. Kitap mı okusam??.. Mümkün değil ,bir satırı üç kez okuyorum bir şey anlamıyorum
Aklım KK da..
Tekrar mutfağa yöneliyorum tık tık sesler geliyor inanamıyorum soruyorum “Ne yapıyorsun” “Hiç arkadaşlar okeye çağırdılar oynuyor,vakit geçiriyoruz” Demez mi.. Dedi bile
Telefonlar çalıyor inşallah bir arkadaşıdır,çağırırda şöyle biraz dolaşırlar..Telefonlar bana
Aklım KK da şimdi herkes oradadır
TV yi açıyorum boş boş bakıyorum.Elimdeki yelek bitti bitecek sanki triko makinesi sinirden ilmikler uçuyor .Öğleden sonra oldu ,halamın kekini sütünü veriyorum.
Okeyin sinir olduğum o tık tık sesi kesiliyor. Oh! Nihayet
“Sen markete gitmeyecek miydin canikom unuttun mu ” Soruyorum “Yarın giderim acelesi yok ki” Diyor....Yok ha! ....yok ha!.. Kahkahalarla gülerek ”Biliyorum kalktığım anda yerime yerleşeceksin ,o yüzden tuvalete bile kalkamadım”.Diyor
“ Söz oturmayacağım akşam sofrasını hazırlayacağım sen rahatına bak” Diyorum ...Diyorum ama iki bardak ,bir tabak kırıyorum. Aklım KK da ..Sinirimden ellerim titriyor ne bağımlılığı bu böyle
Akşam oldu haberler sonra diziler ...Bir kerecik dolansam,yoksa rüyalarıma girecek
Mutfağı toparlayıp,süzülüyorum odaya.. Kocam diğer odada maç seyrediyor ve sizlerle buluşmaya geliyorum hepinize selâmlar.
Yeşilimin kk özlemi:):)