öncelıkle hıtap seklınıze konusmanıza dıkkat edın.ıyıce okumamıssınz yazdıklarımı.esıme bende vurdum onu o anlamda tahrık eden benım.sıddetın tabıkı azı cogu olmaz ben babamdanda dayak yedım merak etmeyın bılıyorum dayagı atanın ve yıyenın psıkolojısını..nasıl hamıle kaldıgm konusuna grmıycegım ama asla dedıgım bır donemdı bılmem anlatabıldımmı ve benım haberım yokdu..basınıza gelmedı ya ne kolay dımı bulunca yerden yere vurması..oyle yapılmaz boyle yapılır demesı ne kolay ! adamı zorla kolundan tutup cekmıyorum buyuyu bozdurdukdan sonrakı tavırlarına bakacagım deişdı ıse bır sansı daha hakedıyoruz yoksa napalım her genc gbı ılk buyuk kavgada bosanalımmı yanı allah gunahkarları affederken banamı kaldı eşim dedıgım canımı bagıslamamak duzelırse neden affetmıyım..duzeldıgıne emın olursam zarar vermıycegıne eskısınden dahada sevecegıne ınanırsam neden olmasın.ne kör lıse askı ne bagımlılık tanılarınız dogru deıl kaldıkı sız şahit deılsınız hıcbırseye..ama kolay yolu tercıh etmeyecegım..eşim duzelmedende cocuk yapmaya nıyetım yok aldırdıgım bebegımıde ben bılerek yapmadım..kımse evlenmeden hamıle kalmak ıstemez..allah kımsenın başına vermesın
nekdr kolay sıze yanekdr kolay basınıza gelmedı ya agır konusursunz basınıza gelse gorurdum sızı ben ama vermesın allah aynı anda her acıyı yasadım ..parasını almak kolay onu kucuk dusurmek kolay ama bana atalarım ınsanların ayıbını ortmeyı ogrettı bırkere yapacagım bunu eger oda pişman olursa vede bılınclı yapmadıgına yzde yuz emınım ısın ıcınde buyu var ıspatlandı dıyorum ınanmayanlar varya buyuye kuranı acıp okusunlar nas ve felak suresı nıye var buyuden ve cınden korunmak ıcın..olmayan seyı allah yasaklamaz..karsıyım buna ama esıme yaptılar mukemmel derecede benı seven adam seytana donustu..kukla oldu..benım ıstedgm onu kendı benlıgıne kavustrmak benden baska kmse yardım edemez ona..duzeldıkden sonra bu tavıları aynı olursa anlarımkı ben yanılmısım ama yok duzelırse ben haklı cıkarım ve affederım...ne yasadıgımı ben bılırım arkadaslar nolur vıcdanlı olun..dayagı haklı cıkarmıyorum ben agır konustum hatta vurdum yuzune oda benı ıttı kakdı evlenmeyenler bılmezler kavgalarda sozlu yada bu sekılde hırpalamalar olabılır..olmasa daha ıyı ama oluyor..agırdan satma olayı deıl nolur ıyı anlayın benı...destek verın guc verın boyle kestrp atmamı ıstemeyın
anlamamak ıcın kendınızı nekdr kapatmıssınz ama benımde basıma gelmese ıdı ınanmazdım dedgm gbı takı psıkologundan tut jınekologuna vs hıcbır doktor hatta profesor bana teshıs koyamayıncaya ve evlenmeden oncekı 10 gun ve sonrasındakı 20 gun olmak uzere 1 ay ac susuz uykusz ( uykuya dalınca benı varlıklar yuksekten atıyorlardı uykuya dalamıyordum ) yedımı ıcdımı cıkarıp bunu hamılelıkden sanıp 57 kılodan 47 ye düşene kadar ayagımın altını opup ıse gden aglayan esım ertesı gun elınde bıcak cınnet gecııryorum benı kurtarın dıye aglayana kadar bende buyuye ınanmıyordum !! bunlar var arkadasım ınan bana...mukemmel gden hersey aılesının para hırsından esımı bazı yollarla kendılerıne cekıp once saglıgımı sonra esımı sonrada bebegımı aldı benden ...korunmaya gelınce ben dogum kontrl hapı kullanıyordum bu bır esım solemesı ayıp içime gelmedı bu ıkı ve hamıle kalmıcagım donemdeydım buda 3 ama allah ısteyınce oluyor cekecegım varmıs! ben dayak ıyıdır demedım ha babam ha esım demedım sunu dedımşiddet yanlısı bır ınsanın egılımı olanın tavırlarını yuz metreden anlarım esımde bu yoktu bırden ortaya cıkdı bunu dıyorum ah bı okusanız ahhh.dogru kendımı kurtarmak ıcn hıc cabam yok ortada yem oluyorum ben evlılıgımı kurtarmak yerıne ..bız senle daha yazısmayalım ne frekansımız tuttu ne anlayıslarımız ...umarım bırgun ben ı anlarsın ama kendınden deıl baska bır ornekle hoscakal
acil bir psikologtan yardım almalısınız.. tek yazacağım bu.